Spanyol bajnokság
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Valaki megtudja mondani, hogy melyik csapatok azok, akik minden szezont az első osztályban játszottak?
Köszönöm.
Köszönöm.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Milyen meglepő...........morientes írta:http://www.csakfoci.hu/node/103596
Ezt teszteltèk 2011-ben de elutasitotta a fifa mèg is...
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
http://www.csakfoci.hu/node/103596
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Játékosok mindkét cipőjébe, a pálya nincs sarkába. Aztán onnantól kezdve sima liba! Nevetséges összegbe kerülne (a kiadásokat tekintve, még egy Levante szintű csapatnak is).ThePilgrim írta:Nem is videobíró kellene, mert az tényleg túl sok kérdést vetne fel, viszont biztos vagyok benne, hogy a mai technológiai viszonyok közepette lehetne egy olyan rendszert létrehozni, ahol a játékosokon lévő apró jeladók érzékelnék egymás pozícióját ami alapján könnyebben meg lehetne határozni a leseket. Az oké, hogy ezt nyilván nem lehetne a világ minden pályáján alkalmazni, de hát nem is dől el a világ minden pályáján eurómilliók sorsa.Hungarokatalán írta: Ha minden szituációt videoval visszanéznének, akkor 3 órás lenne 1 meccs, és nem lenne folyamatos a játék. Meg a műesések megítélése video segítségével is szubjektív maradna. Leseket se lehetne normálisan megítélni. Tegyük fel beintik a lest, és videon kiderül, h mégsem az, akkor mi van!?
Szabad onnan, ahol beintették a lest!? Vagy ugyanabba a pozicíóba visszaállnak a játékosok, ahol a les idejeben voltak!?
Szvsz csak a gólvonal technológia megoldható.
De míg a két maffiavezér meg a kutyái ülnek a vezető pozícióban, addig felejtsétek ezt el.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nem is videobíró kellene, mert az tényleg túl sok kérdést vetne fel, viszont biztos vagyok benne, hogy a mai technológiai viszonyok közepette lehetne egy olyan rendszert létrehozni, ahol a játékosokon lévő apró jeladók érzékelnék egymás pozícióját ami alapján könnyebben meg lehetne határozni a leseket. Az oké, hogy ezt nyilván nem lehetne a világ minden pályáján alkalmazni, de hát nem is dől el a világ minden pályáján eurómilliók sorsa.Hungarokatalán írta: Ha minden szituációt videoval visszanéznének, akkor 3 órás lenne 1 meccs, és nem lenne folyamatos a játék. Meg a műesések megítélése video segítségével is szubjektív maradna. Leseket se lehetne normálisan megítélni. Tegyük fel beintik a lest, és videon kiderül, h mégsem az, akkor mi van!?
Szabad onnan, ahol beintették a lest!? Vagy ugyanabba a pozicíóba visszaállnak a játékosok, ahol a les idejeben voltak!?
-
Ha minden szituációt videoval visszanéznének, akkor 3 órás lenne 1 meccs, és nem lenne folyamatos a játék. Meg a műesések megítélése video segítségével is szubjektív maradna. Leseket se lehetne normálisan megítélni. Tegyük fel beintik a lest, és videon kiderül, h mégsem az, akkor mi van!?MesQueUnClub írta:Igazából a legjobb amit bevezethetnének az a videóbíró. Hirtelen megtanulnának állva maradni, és nem tigrisbukfenceket gyakorolni a 16-oson belül. Meg nem merülne fel ilyen eset, hogy most les volt vagy nem volt les, és ezzel érvényes gólt vegyenek el.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Igazából a legjobb amit bevezethetnének az a videóbíró. Hirtelen megtanulnának állva maradni, és nem tigrisbukfenceket gyakorolni a 16-oson belül. Meg nem merülne fel ilyen eset, hogy most les volt vagy nem volt les, és ezzel érvényes gólt vegyenek el.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ateeemadrid
Berúgtunk 1-et, lehet 2-t is, csak a bíró nem adta meg. Az már nem a játékosok hibája.Be kell rúgni a helyzetet,és akkor nem kell mit kimagyarázni,volt rá 90 perc.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Meg is kapta a lapot,hozzáteszem jogtalanul mert joga van átadni a bedobást.pl ott a bedobásnál, nemhittem a szememnek. mármint volt már olyan ledobja a lasztit azt majd vmelyik odafut bedobni,
dannen írta:jól láttam, hogy már a seria a-ban is van gólvonal technilógia? persze nálunk nincs, szégyen [/quoteD]
Tegnap mondjuk mindegy lett volna,mert a kèp alapján nem volt benn.Viszont a Modric fèle támadás meg nem volt les sztm.De les rechnologia meg nincs.Azaz van,csak nem használják
Egyèbkènt kèt lehetosège volt a malaganak tegnap:
-Minden mindegy alapon játszik egy jo meccset,mint az espanol vagy a rayo szokta
-Vagy ez,amit csináltak,meg a liga alsofele általában.Ami tegnap bejott.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Juvés haverom mondta, hogy igen, náluk vandannen írta:jól láttam, hogy már a seria a-ban is van gólvonal technilógia? persze nálunk nincs, szégyen
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Igen,soha nem látott jelenetek voltak ezek..Toti írta: de amit pl időhúzás gyanánt csináltak az a gusztustalan kategória volt. pl ott a bedobásnál, nemhittem a szememnek. mármint volt már olyan ledobja a lasztit azt majd vmelyik odafut bedobni, na de ez a majom a 88.-89.percben ledobta a labdát aztán mindenki elfelé futott majd mint a hülye csak néztek értetlenül, ahelyett, h mondjuk nem ilyen szarságokon járna az eszük, hanem megtanulnának gólt lőni.
Képzeld én még láttam olyat is hogy kirúgásnál,sárgát kapott a kapus mert húzta az időt!
Hagyjuk ezt,ki az az idióta aki ilyenkor nem húzza az időt,pláne az egyik legjobb csapat ellen a világon.
Be kell rúgni a helyzetet,és akkor nem kell mit kimagyarázni,volt rá 90 perc.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
Ez mekkora bullshit. Minden kiscsapat húzza az időt ilyen helyzetben. Sőt, minden csapat húzza az időt az utolsó percekben, ha neki kedvező az eredmény. Ezért kikezdeni őket....Toti írta: de amit pl időhúzás gyanánt csináltak az a gusztustalan kategória volt. pl ott a bedobásnál, nemhittem a szememnek. mármint volt már olyan ledobja a lasztit azt majd vmelyik odafut bedobni, na de ez a majom a 88.-89.percben ledobta a labdát aztán mindenki elfelé futott majd mint a hülye csak néztek értetlenül, ahelyett, h mondjuk nem ilyen szarságokon járna az eszük, hanem megtanulnának gólt lőni.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igen, megnéztem.
Tavaly otthon 0-0, idegenben meg megverték a Barcát.
Tavaly otthon 0-0, idegenben meg megverték a Barcát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És az Osasunást is, mert kétlem, hogy követted volna Gracia pályafutását azokon a meccseken kívül amikor velünk játszottak vagy a Barcával.sentry írta:Hopsz az Almeríás dolgot benéztem. De emlékszem ők is suttyón odarúgva keményen játszottak.Realista24 írta:Továbbra sem értem a Malagát szidókat. Volt 31 próbálkozásunk. Ha kettő lett volna, akkor sem őket szidnám, mert akkor azt jelenti, hogy tökéletesen védekeztek. Itt egyedül mi vagyunk a hibásak.
Az időhúzáshoz, mi is ugyanúgy húztuk az időt az elmúlt két bajnokin az egygólos előny birtokában.
Mondom nem az eredményen pörgök, akkor is leírtam volna ezt - ha hiszed ha nem - ha nyerünk 3-0ra. Csak akkor kárörvendve, hogy még így is nyertünk. Tény, hogy b_sztuk ezt el nem kicsit. Mindegy ez van.
Illetve megfordítom, ha a Barca ellen játszanak így, és pontot rabolnak., akkor mindenki tapsol nekik.
Na mindegy, továbbra is mi voltunk a balfas.ok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hopsz az Almeríás dolgot benéztem. De emlékszem ők is suttyón odarúgva keményen játszottak.Realista24 írta:Továbbra sem értem a Malagát szidókat. Volt 31 próbálkozásunk. Ha kettő lett volna, akkor sem őket szidnám, mert akkor azt jelenti, hogy tökéletesen védekeztek. Itt egyedül mi vagyunk a hibásak.
Az időhúzáshoz, mi is ugyanúgy húztuk az időt az elmúlt két bajnokin az egygólos előny birtokában.
Mondom nem az eredményen pörgök, akkor is leírtam volna ezt - ha hiszed ha nem - ha nyerünk 3-0ra. Csak akkor kárörvendve, hogy még így is nyertünk. Tény, hogy b_sztuk ezt el nem kicsit. Mindegy ez van.
akkor tisztázom, mert tőlem indult ez az egész, illetve abból a saját véleményből, h remélem a malaga kiesik az első osztályból. ennyi, azt is odaírtam, h nem azért mert nem vertük meg őket.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Továbbra sem értem a Malagát szidókat. Volt 31 próbálkozásunk. Ha kettő lett volna, akkor sem őket szidnám, mert akkor azt jelenti, hogy tökéletesen védekeztek. Itt egyedül mi vagyunk a hibásak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Félre ne értsd, itt nem fórum szintű kikezdésről van szó.Toti írta: sztem szoktad olvasni pl a madridomot, pontosan tudod, h nem kicsit van kikezdve.
csak nem..Dehogy nem.Te szeretted volna ha nyilt sisakkal felválalják a focit.Csakhogy aki ide jon,annak a 90%-a nem válalja fol.Nem csak a malaga.
direkt odaírtam, h nem csak a mi meccsünkre gondolok. remélem így másodjára leírva már világos.
senki nem várta, h támadjanak ki, nem vagyok hülye én sem.
de amit pl időhúzás gyanánt csináltak az a gusztustalan kategória volt. pl ott a bedobásnál, nemhittem a szememnek. mármint volt már olyan ledobja a lasztit azt majd vmelyik odafut bedobni, na de ez a majom a 88.-89.percben ledobta a labdát aztán mindenki elfelé futott majd mint a hülye csak néztek értetlenül, ahelyett, h mondjuk nem ilyen szarságokon járna az eszük, hanem megtanulnának gólt lőni. 6 meccs 540+ perc alatt nem sikerült. na ez a szégyen, lehet akármilyen keret én úgyhiszem. ez már negatív rekord nem?
Mourinho több mint 10 éve ezt a taktikát nyomatja, mégsem kezdték ki miatta.
sztem szoktad olvasni pl a madridomot, pontosan tudod, h nem kicsit van kikezdve.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- MesQueUnClub
Mourinho több mint 10 éve ezt a taktikát nyomatja, mégsem kezdték ki miatta.sentry írta:Rövid távon eredményes lehet, de hosszú távon... nem! Ráadásul ezzel a focival nem tud egy spanyol szurkoló sem azonosulni. Szóval idővel a sajtó és a szurkolók is kikezdik majd.