OFF
Re: OFF
gyerekek valaki tud valahol pesten olyan boltot ahol tudnék venni eredeti akár féleredeti Ronaldo-s Portugál mezt?
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyébként tényleg olyan feelingje van a filmnek, mintha ez igaz lenne, megtörtént volna etc. De tudtommal semmi valóság alapja nincs.
Egyébként imádom a filmet, azok kevesek egyike, amely tényleg megborzongat, egyszerűen csodásan félelmetes, és nyomasztó hangulata van.
Egyébként imádom a filmet, azok kevesek egyike, amely tényleg megborzongat, egyszerűen csodásan félelmetes, és nyomasztó hangulata van.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Kitaláció az egész sztori. Csak azért mondják, hogy megtörtént, hogy nagy legyen a reklámja. Pszichopaták mindenhol vannak, de konkrétan ilyen láncfűrészes gyilkosság nem történt meg soha.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ennyit tudok róla:A texasi láncfűrészes dologról mi igaz? Olvasgatok itt a neten ezt-azt, elvileg nem is volt ilyen fűrészes elmebeteg. Mondjuk sok mindent nem találtam, Ed Geinről van 1-2 cikk. De a filmben Hewitt családról volt szó, én most egyáltalán nem vágom hogy mivan Valaki tud erről valami részletesen?
"De vajon ez mennyire igaz? Texasban nem élnek és soha nem is éltek emberhúst evő, láncfűrésszel gyilkoló emberek. Tobe Hooper, az író-rendező azt nyilatkozta, hogy akkor ötlötte ki a filmet, amikor egy zsúfolt áruház szerszámosztályán meglátott néhány láncfűrészt. Azt is elmesélte, hogy a láncfűrészes gyilkos karakterének motiválója Ed Gein, egy wisconsini farmer volt. A férfiről annyit kell tudni, hogy az 1950-es években sírokat rabolt ki, feltehetőleg saját édesanyjáét is. Később azzal vádolták, hogy nekrofil és kannibál, aki két embert megölt."
a hewitt család (is) kitalált teljesen. de attól még szeretem nagyon a filmet
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
A texasi láncfűrészes dologról mi igaz? Olvasgatok itt a neten ezt-azt, elvileg nem is volt ilyen fűrészes elmebeteg. Mondjuk sok mindent nem találtam, Ed Geinről van 1-2 cikk. De a filmben Hewitt családról volt szó, én most egyáltalán nem vágom hogy mivan Valaki tud erről valami részletesen?
Kétszínűek:
Őket a legnehezebb kiszűrni. Én régen suttert utáltam mint a kukoricacímerezést, de mostanában mintha egyre érdekesebb, érdekfeszítőbb gondolatokat tárna elénk. Az meg hogy a másik oldalon mit művel azt nem látom, mert mindig kivágnak onnan Leegyszerűsítve te biztos jobban látod ezt, de mondom-mondom talán fejlődőképes a gyerek. Francois névvel nso fórumon szoktam látni vkit, na ő többet köpköd mint egy teve...
A régi, az elátkozott, a megcsúfolt előző Madridos oldalon többet szerepeltem, bár a vége felé kiszálltam... Sztem a legnagyobb baj még mindig nem a megmondóemberekkel, nem is a kétszínűekkel van, hanem az agyilag 13-14 évesen megrekedtekkel, akik jó eséllyel nem csufkodnak, csak irják az ökörségeiket... Így jó eséllyel kitiltásra nem kerülnek. Neveket nem említek, úgy is magukra ismernek majd... Folyamatosan rontják a színvonalat, rosszul vagyok tőlük. Hát hogyan beszélgessen az ember ilyen egyedekkel???
Őket a legnehezebb kiszűrni. Én régen suttert utáltam mint a kukoricacímerezést, de mostanában mintha egyre érdekesebb, érdekfeszítőbb gondolatokat tárna elénk. Az meg hogy a másik oldalon mit művel azt nem látom, mert mindig kivágnak onnan Leegyszerűsítve te biztos jobban látod ezt, de mondom-mondom talán fejlődőképes a gyerek. Francois névvel nso fórumon szoktam látni vkit, na ő többet köpköd mint egy teve...
A régi, az elátkozott, a megcsúfolt előző Madridos oldalon többet szerepeltem, bár a vége felé kiszálltam... Sztem a legnagyobb baj még mindig nem a megmondóemberekkel, nem is a kétszínűekkel van, hanem az agyilag 13-14 évesen megrekedtekkel, akik jó eséllyel nem csufkodnak, csak irják az ökörségeiket... Így jó eséllyel kitiltásra nem kerülnek. Neveket nem említek, úgy is magukra ismernek majd... Folyamatosan rontják a színvonalat, rosszul vagyok tőlük. Hát hogyan beszélgessen az ember ilyen egyedekkel???
joabulicsak
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Lehet be kéne vezetni regisztrációnál egy olyan tesztet, mint amit én írtam, meg köztünk sokan azt hiszem, kiskölyökként. Kompetencia felmérés, vagy ilyen IQ teszthez hasonlót. Lehet megszűrné a tömeget, nem rossz irányba. Na persze ha engem is kiszűrne, az lenne ám a baszottciki. nemszűrne
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
hát igen, itt vagyok ugye én is például, alig akarok már ide járni. neeem, a viccet félretéve, én igazán szeretek ide feljönni, hehével és rmcf-el ugyan sokszor egyetértek, de túlságosan sokszor hajtogatják a saját ökörségüket, ezen jót röhögök, de különben nincs olyan, akit nem kedvelek, csak azt sajnálom, hogy kevés időm marad fórumozni mindig.Fejlődni kell mindenkinek, mert a normális userek kedvét teljesen elvesszük, aztán majd úgy járunk, mint az eb, ahova nem szívesen mennek fel már a barca drukkerek sem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, én nevesítek egy-két kategóriánál.
Ha már nevén neveztem a két illetőt, akkor leírom azt is, hogy sokszor nincsenek könnyű helyzetben, mert mindig jön egy újabb "okos", aki benyomja, hogy csak a brazilok, csak jo5é, vagy összevásárolt csapat, stb. Így pedig nehéz kilépni a skatulyából. Arra akarok utalni, hogy nem csak rajtuk múlik az, hogy változnak-e vagy sem. Mert amikor van egy normálisabb vita, akkor amikor az "ellenfél" kifogy az érvekből, akkor benyomja, hogy bezzek a bohócliga, vagy bezzeg Karim megdugott egy 16 éves kislányt....stb.
És ez csak egy példa a közelmúltból...többet ez sem érdemel. Előbbi user tevékenységét nem részletezem, mert nem ez a célja az írásomnak. Aki ismeri valamilyen szinten, az tudja mire gondolok.
A megoldást abban látom, hogy ne hazudtolják meg magukat, adják önmagukat és vállalják, ha havonta ki vannak csapva két hétre. Az álszentségükkel szégyent hoznak a barca drukkerekre.
Illetve egy másik kategóriáról is írnék, ezek a provokátorok.
Így vagy úgy, de ebbe a kategóriába nagyon sokan beletartoznak, kezdve velem. R24, Beno, niden, rr, Mike, Galacticos, mocsok, RMCF, hehe...stb.stb...ez nagyjából abból fakad, hogy sokszor elvakultan védik a kedvenceiket, a gondolataikat. Ezzel sok baj nincsen is, csak néha be kell látni, hogy bizony van alapja a kritikának, amivel a kedvencét dobálják.
Talán erre a kategóriára a legnehezebb a megoldást, mert egy-egy eszmét, illetve egy-egy kedvencnek nem lehet csak úgy hátat fordítani.
Fejlődni kell mindenkinek, mert a normális userek kedvét teljesen elvesszük, aztán majd úgy járunk, mint az eb, ahova nem szívesen mennek fel már a barca drukkerek sem.
Itt a többség vélhetően RMCF-re és hehére gondol. Részben igazuk van, részben nem. A megmondóemberek azért lesznek megmondóemberek, mert valamilyen szinten belekényszerítik őket, rájuk ragasztják ezt a jelzőt. Valamint azért, mert vannak követőik, akiknek nincs saját véleményük, ahogy írta Kisfiu is. Az összes követő hülyeségét pedig azonosítják az önálló gondolattal rendelkező, az átlagnál eltérőbb, hevesebb vérmérsékletű fórumozókkal.Tévedhetetlen megmondóemberek:
Ha már nevén neveztem a két illetőt, akkor leírom azt is, hogy sokszor nincsenek könnyű helyzetben, mert mindig jön egy újabb "okos", aki benyomja, hogy csak a brazilok, csak jo5é, vagy összevásárolt csapat, stb. Így pedig nehéz kilépni a skatulyából. Arra akarok utalni, hogy nem csak rajtuk múlik az, hogy változnak-e vagy sem. Mert amikor van egy normálisabb vita, akkor amikor az "ellenfél" kifogy az érvekből, akkor benyomja, hogy bezzek a bohócliga, vagy bezzeg Karim megdugott egy 16 éves kislányt....stb.
Szót sem érdemelnek...előbb utóbb magánzárkában lesznek.Tévedhetetlen megmondóemberek követői:
Itt sem titkolózóm. Shutter és visca el barca, alias francois tartozik ebbe a kategóriába, nálam. Amit leművelnek a közösségi oldalon, meg az eurobarcán az vérlázító, itt meg megy a jópofi. Aki az egyik oldalon azért hiszi menőnek magát, mert leírja, hogy jo5é, real margit, varaneegysenki, isco az antimadridista, stb...itt meg adja az ártatlan, vagy ha éppen nincs igaza, akkor bújkál napokig-hetekig, az egy gerinctelen ember. Vegyünk egy példát a közelmúltból. Francois odaát írta, hogy alig várja Isco sajtótájékoztatóját, hogy megcsókolja a mezt, majd odadörgölje neki a 2009-es nyilatkozatát, hogy antimadaridistának vallotta magát. Gondolom Iniestáról is hasonló a véleménye, mert még kis tökös korában Barca mezben azt merte mondani, hogy a Realban szeretne focizni... Arról nem is beszélve, hogy csöppet beégett, mert a várt "csók" elmaradt...de ez már említésre sem méltó.Kétszínűek:
És ez csak egy példa a közelmúltból...többet ez sem érdemel. Előbbi user tevékenységét nem részletezem, mert nem ez a célja az írásomnak. Aki ismeri valamilyen szinten, az tudja mire gondolok.
A megoldást abban látom, hogy ne hazudtolják meg magukat, adják önmagukat és vállalják, ha havonta ki vannak csapva két hétre. Az álszentségükkel szégyent hoznak a barca drukkerekre.
Na, az ilyen emebrek veszik el az élettől is a normális fórumozók kedvét. Kiválóak teniszben, a fociról (legyen az az albán hatodosztály vagy a vb) hat évesen jobban tudtak mindent még Fergusonnal is, a Forma 1 a kisujjukban van, és természetesen született zeneszakértők, filmkritikusok...Robotok:
Robotok#2:
Illetve egy másik kategóriáról is írnék, ezek a provokátorok.
Így vagy úgy, de ebbe a kategóriába nagyon sokan beletartoznak, kezdve velem. R24, Beno, niden, rr, Mike, Galacticos, mocsok, RMCF, hehe...stb.stb...ez nagyjából abból fakad, hogy sokszor elvakultan védik a kedvenceiket, a gondolataikat. Ezzel sok baj nincsen is, csak néha be kell látni, hogy bizony van alapja a kritikának, amivel a kedvencét dobálják.
Talán erre a kategóriára a legnehezebb a megoldást, mert egy-egy eszmét, illetve egy-egy kedvencnek nem lehet csak úgy hátat fordítani.
Fejlődni kell mindenkinek, mert a normális userek kedvét teljesen elvesszük, aztán majd úgy járunk, mint az eb, ahova nem szívesen mennek fel már a barca drukkerek sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az egyetlen amit "tisztelek" ebben a dologban, hogy az embernek milyen dumája lehet hogy egy ilyen semmit ennyiért el tud adni.'shutterisland írta:joan miro - etoile bleue c. festménye 23.6 millió fontért, azaz 8.4 milliárd forintért kelt el a sothebys árverésén.
íme a remekmű.
- Caúl
- Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi
Ez az amit soha nem fogok megérteni...'shutterisland írta:joan miro - etoile bleue c. festménye 23.6 millió fontért, azaz 8.4 milliárd forintért kelt el a sothebys árverésén.
íme a remekmű.
Ilyen "festmény"-ért ennyi pénzt kiadni...
Erről az Életrevalók c. film egyik jelenete jutott eszembe Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor bent vannak a múzeumban... az tényleg olyan volt mintha az orra vérét fújta volna rá
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
Kloppot a padra!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Játékok, néhány más liga, egyéb témák...szinte ugyanez.Sierra írta:Ezzel én is így vagyok már egy ideje. Film, zene, off ilyesmi... De ami a csapattal kapcsolatos... azokhoz ritkán szólok hozzá, nincs értelme.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Ezzel én is így vagyok már egy ideje. Film, zene, off ilyesmi... De ami a csapattal kapcsolatos... azokhoz ritkán szólok hozzá, nincs értelme.nmate írta:Egy-két topik követését jó ideje hagyom (bele-bele nézek max), ugyanis szerintem is csökkent a színvonal bennük. Madridistán is ez volt, a vége felé már csak a filmes topikokat olvasgattam kb.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
joan miro - etoile bleue c. festménye 23.6 millió fontért, azaz 8.4 milliárd forintért kelt el a sothebys árverésén.
íme a remekmű.
íme a remekmű.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. július 4., csütörtök 22:05-kor.
- ___Samy___
egy az egyben adomKisfiu írta:...
egyébként számomra az a legelszomorítóbb ebben az egészben, hogy a jó arcok, akik normálisan tudnak vélekedni a dolgokról, és korrektül fórumoznak, azok a háttérbe szorulnak pont ezek miatt, mert nincs kedvük ilyen társaságban a véleményük kinyilvánítására
persze én sem vagyok tökéleten, biztos bennem is vannak hibák, ez elismerem, de azért törekszek arra, hogy a normális csoportba tartozhassak
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Caúl
- Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi
Van olyan valaki itt a fórumon aki járt már New Yorkban vagy esetleg ott lakik/lakott?
Aki igen az légyszí dobjon meg egy pü-vel.
Aki igen az légyszí dobjon meg egy pü-vel.
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
Kloppot a padra!
Kloppot a padra!
na h sikerült?Higuain írta:Este egy sörivó versenyre megyek ahol 6 korsó sört kell meginnom minnél gyorsabban. Valaki tud tippeket adni esetleg? Hogyan igyam egyáltalán milyen technikával vagy bármi egyéb ötlet stb.
hala madrid!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A lényeggel egyetértek, valóban rossz irányba megy valami.
Itt, most, a konföderációs kupánál telt be nekem a pohár, azt a tömény személyeskedést, ami ott ment a döntő alatt, még jó, hogy nem élőben olvastam...
Aztán, hogy én vagyok hülye, vagy akiknek nem tetszik a stílusa, azt nem tudom eldönteni.
Nyílt titok, ebben részben kicsit magamra ismerek. Egy-két topik követését jó ideje hagyom (bele-bele nézek max), ugyanis szerintem is csökkent a színvonal bennük. Madridistán is ez volt, a vége felé már csak a filmes topikokat olvasgattam kb. (ezt még pár hete épp Remynek írtam le fb-n talán)Kisfiu írta:Meg persze vannak olyan normális fórumozók is, akik ilyen-olyan okokból már abbahagyták.
Itt, most, a konföderációs kupánál telt be nekem a pohár, azt a tömény személyeskedést, ami ott ment a döntő alatt, még jó, hogy nem élőben olvastam...
Aztán, hogy én vagyok hülye, vagy akiknek nem tetszik a stílusa, azt nem tudom eldönteni.
Nem találtam jobb helyet a kifakadásomnak, de muszáj leírnom. Úgy látom, hogy a fórum színvonala jelentősen romlott, a fórumozók száma nőtt, a fórumozók értelmes gondolatai viszont csökkentek. Gyakorlatilag nagyon kevés azon egyszerű fórumozók száma, akik tudnak helyesen írni, akik tudnak fogalmazni, és akiknek normális, ám saját véleményük van. Ráadásul a fórumozók már vitatkozni sem tudnak. Korábban még meg lehetett tárgyalni a különböző nézeteket, ma azonban mi történik? Kifakad mindkét fél, a végsőkig védve a saját igazát, emellett pedig szarba sem nézi a másikat és annak véleményét. Megy a személyeskedés, a provokálás.
Sokat olvasgattam az utóbbi időben, valahogy így lehetne csoportosítani a fórumozókat itt, és gyakorlatilag bármely más oldalakon is:
Tévedhetetlen megmondóemberek: Arrogáns, nagyképű személy, akinek mindig szüksége van a figyelemre. A végsőkig elmegy az igazáért, még akkor is, ha ő maga is tudja, hogy ezúttal nincs igaza. Amennyiben már nem tudja semmilyen úton-módon megvédeni az állítólagos igazát, úgy menekülőre fogja. Csak annyit kéne változtatniuk, hogy képesek legyenek normálisan elfogadni a másik álláspontját, illetve nem sértődnek meg és/vagy fakadnak ki, ha véleményük a 20. alkalom után sem nyeri el a másik fél tetszését.
Tévedhetetlen megmondóemberek követői: Saját véleménnyel nem rendelkező, "mentoruk" szállóigéit előszeretettel használó fórumozók. Tipikus példa erre ezen az oldalon, hogy egy addig a többség számára ismeretlen játékost behoz a köztudatba a megmondóember, a követők pedig onnantól kezdve elsődleges prioritásként tekintenek arra a bizonyos játékosra, akit előtte még csak hírből sem ismertek... El kellene felejteni a "mentorokat", merjék leírni a saját gondolataikat.
Kétszínűek: Ez a csoport viszonylag kevés főből áll minden helyen, viszont annál kártékonyabbak. Egy adott környezetben látszólagosan elismerik a másik felet és annak igazát, egy másik környezetben viszont ennek szöges ellentéteként viselkednek. Rajtuk semmi sem segít, csak a végleges ban.
Robotok: Mindenhez hozzászólnak, még ahhoz is, amihez nem értenek. Különösen nagyobb események esetén aktívak, ilyen például bármilyen világesemény vagy átigazolási időszak. Igazából semmitmondó információk tömkelegét zúdítják a népre, amit 2 kattintás alapján bárki más is elérhet, ha érdekli az adott téma.
Robotok#2: Hasonlítanak az előző típushoz, viszont az a különbség, hogy ők olyanokhoz szólnak hozzá, amiről azt hiszik, hogy értenek.
...és nyilván ezen csoportok keverékei is megtalálhatóak.
Rajtuk kívül azért van néhány normális tag is, aki önálló véleménnyel rendelkezik, aki normális hangnemben fórumozik és aki a viták közben is higgadt tud maradni. Meg persze vannak olyan normális fórumozók is, akik ilyen-olyan okokból már abbahagyták.
Nem tudom ki hogyan vélekedik erről a témáról, de úgy érzem, hogy nem feltétlenül az a jó megoldás, ha mindenkit figyelmeztetnek, esetleg kivágnak a moderátorok. Persze vannak esetek, amikor csak ez a megoldás játszik, de az esetek többségében van alternatív megoldás is.
Ha végigolvastad, az jó. Ha végigolvastad és egy kicsit magadra ismertél valamelyik csoportban, az még jobb.
Ha esetleg úgy gondolod, hogy tudsz az egyes csoportoknak megfelelő személyeket a fórumon, azt nyugodtan elküldheted privátban. Nem fog kikerülni sehova, csak kíváncsi vagyok, hogy hasonlóan látjuk-e a fórumot. Ha pedig nagyon bátor vagy, akkor akár magadat is besorolhatod valahova. Akár a normális fórumozók közé is...
Sokat olvasgattam az utóbbi időben, valahogy így lehetne csoportosítani a fórumozókat itt, és gyakorlatilag bármely más oldalakon is:
Tévedhetetlen megmondóemberek: Arrogáns, nagyképű személy, akinek mindig szüksége van a figyelemre. A végsőkig elmegy az igazáért, még akkor is, ha ő maga is tudja, hogy ezúttal nincs igaza. Amennyiben már nem tudja semmilyen úton-módon megvédeni az állítólagos igazát, úgy menekülőre fogja. Csak annyit kéne változtatniuk, hogy képesek legyenek normálisan elfogadni a másik álláspontját, illetve nem sértődnek meg és/vagy fakadnak ki, ha véleményük a 20. alkalom után sem nyeri el a másik fél tetszését.
Tévedhetetlen megmondóemberek követői: Saját véleménnyel nem rendelkező, "mentoruk" szállóigéit előszeretettel használó fórumozók. Tipikus példa erre ezen az oldalon, hogy egy addig a többség számára ismeretlen játékost behoz a köztudatba a megmondóember, a követők pedig onnantól kezdve elsődleges prioritásként tekintenek arra a bizonyos játékosra, akit előtte még csak hírből sem ismertek... El kellene felejteni a "mentorokat", merjék leírni a saját gondolataikat.
Kétszínűek: Ez a csoport viszonylag kevés főből áll minden helyen, viszont annál kártékonyabbak. Egy adott környezetben látszólagosan elismerik a másik felet és annak igazát, egy másik környezetben viszont ennek szöges ellentéteként viselkednek. Rajtuk semmi sem segít, csak a végleges ban.
Robotok: Mindenhez hozzászólnak, még ahhoz is, amihez nem értenek. Különösen nagyobb események esetén aktívak, ilyen például bármilyen világesemény vagy átigazolási időszak. Igazából semmitmondó információk tömkelegét zúdítják a népre, amit 2 kattintás alapján bárki más is elérhet, ha érdekli az adott téma.
Robotok#2: Hasonlítanak az előző típushoz, viszont az a különbség, hogy ők olyanokhoz szólnak hozzá, amiről azt hiszik, hogy értenek.
...és nyilván ezen csoportok keverékei is megtalálhatóak.
Rajtuk kívül azért van néhány normális tag is, aki önálló véleménnyel rendelkezik, aki normális hangnemben fórumozik és aki a viták közben is higgadt tud maradni. Meg persze vannak olyan normális fórumozók is, akik ilyen-olyan okokból már abbahagyták.
Nem tudom ki hogyan vélekedik erről a témáról, de úgy érzem, hogy nem feltétlenül az a jó megoldás, ha mindenkit figyelmeztetnek, esetleg kivágnak a moderátorok. Persze vannak esetek, amikor csak ez a megoldás játszik, de az esetek többségében van alternatív megoldás is.
Ha végigolvastad, az jó. Ha végigolvastad és egy kicsit magadra ismertél valamelyik csoportban, az még jobb.
Ha esetleg úgy gondolod, hogy tudsz az egyes csoportoknak megfelelő személyeket a fórumon, azt nyugodtan elküldheted privátban. Nem fog kikerülni sehova, csak kíváncsi vagyok, hogy hasonlóan látjuk-e a fórumot. Ha pedig nagyon bátor vagy, akkor akár magadat is besorolhatod valahova. Akár a normális fórumozók közé is...