Jövőre már ott fog játszani, ha minden igaz. Azért a nagy átlag nem 20 éves kora alatt kerül be egy top csapatba, ha 1-2 év múlva érne be arra, hogy felhozzák, az még teljesen jó lenne.Nem ismerem őt, vagy a játékát, nem láttam még, csak nem értem, hogy ha tényleg annyira nagy tehetség, és akkora nagy jövő áll előtte, akkor hogy lehet, hogy 19 évesen még mindig csak ott játszik, és nem minimum a Castilla-ban, a másodosztályban?
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Most nem azért, de ez most egyértelműen nem Jesé hibája. Ez egy Mourinho fricska volt. José Rodriguezben láttál te valamit? A gyerek még a Castillában is csak epizód szereplő volt Mou meg felhívta...R.M.C.F írta:Én nem ismerem ezt a Jesét, de lehet hogy nem véletlen nem kapott JM-tól lehetőséget?
Mit kell ezen cívódni,le kell ülni ancelottival, számíthat -e lehetőségre, hogy gondolkozik vele kapcsolatban(nyilván kell hozzá az előszezon is).....de azért jobb lenne ha alázatosabb lenne.....nem kaphat előre ígérvényt,teljesíteni kell...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Több helyen is olvastam már róla, hogy mekkora tehetség, meg többen be is dobták a nevét a fórumon. Nem ismerem őt, vagy a játékát, nem láttam még, csak nem értem, hogy ha tényleg annyira nagy tehetség, és akkora nagy jövő áll előtte, akkor hogy lehet, hogy 19 évesen még mindig csak ott játszik, és nem minimum a Castilla-ban, a másodosztályban? Ha jól tudom, akkor már a perui válogatottban is bemutatkozott. Ennyi idősen már szerintem feljebb kéne játszania, ha tényleg akkora tehetség, meg az akadémia ékköve. Ott van pl. Varane, aki 19 évesen már Pepét kezdte kiszorítani. Persze nem egy lapon említhető a két játékos, de akkor is.U18 „A”: Cristian Benavente (18 gól)
19 évesen ő az akadémia egyik ékköve. Ez a 18 gól pedig bizonyítja is mindezt. Egy sokoldalú középpályás, aki középen és a széleken is megállja a helyét; Cristian 2002-ben csatlakozott a Real Madridhoz, és végigjárta az összes korosztályos csapatot, amelyekből rendre kitűnt góllövő képességével. Ezzel a 18 góllal nagyban hozzájárult ahhoz, hogy csapata megnyerje a csoportját.
Ha jól emlékszem volt valami balhé, beszólt Mou-nak (azt hiszem, már akkor is azt nehezményezte, hogy miért nem játszik a nagyoknál.) Kicsit ezek miatt a megnyilvánulások miatt amúgy nagyképűnek tűnik, bár tény nagyon jó játékos, és elég nagy tehetség. De amúgy igen, ahogy te is írod, nem pofázni, hanem teljesíteni kell.R.M.C.F írta:Én nem ismerem ezt a Jesét, de lehet hogy nem véletlen nem kapott JM-tól lehetőséget?
Szerk.: Félreértés ne essék, elismerem az eddigi teljesítményét, amit eddig letett az asztalra, és emelem kalapom, meg minden, és én is a nagy csapatban szeretném látni jövőre, kellő lehetőséggel, és játékperccel. Csak tényleg sok a duma szerintem.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én nem ismerem ezt a Jesét, de lehet hogy nem véletlen nem kapott JM-tól lehetőséget?
Mit kell ezen cívódni,le kell ülni ancelottival, számíthat -e lehetőségre, hogy gondolkozik vele kapcsolatban(nyilván kell hozzá az előszezon is).....de azért jobb lenne ha alázatosabb lenne.....nem kaphat előre ígérvényt,teljesíteni kell...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Meg talán az ő stílusára lenne inkább szükség. Plusz fele annyi. Csak, ha tényleg kölcsönadjuk egy évig még a Sevillának, akkor sok értelme nincs.ericco írta:Tényleg Kondogbia lenne a legjobb megoldás, 15 millió € alatt hozható szerintem.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Hát igen. Anno az igazi Xabi Alonsoért fizettünk ennyit kb, nem a jövő Xabi Alonsojáért, aki szerintem nem is olyan nagy eresztés. OK, hogy a fiatal spanyol saját nevelésű tehetségeinkkel számítunk, megvettük a spanyol utánpótlás egyik legnagyobb tehetségét, de azért túlzásba nem kéne esni. Tényleg Kondogbia lenne a legjobb megoldás, 15 millió € alatt hozható szerintem.CS0ki írta:Nem nagyon láttam játszani, de nekem továbbra is az a gondom, hogy fizetünk 30 milliót egy olyan játékosért, aki még alig játszott az első osztályban, pedig már 24 éves lesz? Túlzásnak érzem...Az AS szerint Illarramendi szeretné ha július 11-ig lezáródna az átigazolása, Florentino Perez-el már közölték, hogy csak a kivásárlási áráért engedik, ami 30 millió euró+áfa, azonban Perez szeretne tárgyalóasztalhoz ülni a Sociedad vezetőségével, ha nem sikerül megállapodásra jutni akkor Kondogbia lehet a befutó.
Merci Zizou!
Nem nagyon láttam játszani, de nekem továbbra is az a gondom, hogy fizetünk 30 milliót egy olyan játékosért, aki még alig játszott az első osztályban, pedig már 24 éves lesz? Túlzásnak érzem...Az AS szerint Illarramendi szeretné ha július 11-ig lezáródna az átigazolása, Florentino Perez-el már közölték, hogy csak a kivásárlási áráért engedik, ami 30 millió euró+áfa, azonban Perez szeretne tárgyalóasztalhoz ülni a Sociedad vezetőségével, ha nem sikerül megállapodásra jutni akkor Kondogbia lehet a befutó.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
-Nem tudom mennyi lehet a valóságalapja...Amennyiben a Real Madrid szeretné megszerezni Ibrahimovicot, 20 millió eurót kell fizetnie a támadóért, aki a pletykák szerint továbbra is Ancelottival akar dolgozni.
Igaz,hogy nem "fiatal",de még mindig jó csatár...
Szóval ennyiért nem gondolom,hogy létre jöhetne a transzfer...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
-
Az AS szerint Illarramendi szeretné ha július 11-ig lezáródna az átigazolása, Florentino Perez-el már közölték, hogy csak a kivásárlási áráért engedik, ami 30 millió euró+áfa, azonban Perez szeretne tárgyalóasztalhoz ülni a Sociedad vezetőségével, ha nem sikerül megállapodásra jutni akkor Kondogbia lehet a befutó.
A Marca egy Real Madrid-hoz közeli forrás szerint nincs semmifajta megállapodás a Real Madrid és az Arsenal között Higuaín ügyében.
A Marca egy Real Madrid-hoz közeli forrás szerint nincs semmifajta megállapodás a Real Madrid és az Arsenal között Higuaín ügyében.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Közben Mendes kategorikusan cáfolja, hogy bárkinek is nyilatkozott volna az olaszoknál, pláne nem így és ilyet!“Cristiano valószínűleg marad a Real Madridban. Ha távozna, a Madridnak vége lenne” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Jorge Mendes.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- h3x0r
Nyar elejen meg ugy gondoltam, hogy ha nem akarja meghosszabbitani a szerzodeset, akkor inkabb adjuk el 100 millioert es vegyunk az arabol egy eros kozeppalyat, annyi penzunk pedig alapbol van, hogy kiteljen belole egy szelso a helyere. Mostmar viszont ugy latom, hogy hiaba van penzunk, ha egyszeruen nem adjak el nekunk se vidalt, se pogbat, se verrattit, se gundogant (?). Cseszhetjuk a penzunket ha egyszeruen senkit nem lehet elhozni. Inkabb azt mondom, hogy egy evig meg mindenfele keppen maradjon Ronaldo, jovore pedig meglatjuk mi a helyes dontes.madridronie írta:Ez meg nagyon durva kijelentés; de az fix, hogy a jelenlegi piaci helyzetet látva óriásit gyengülnénk, buknánk az elvesztésével; ezt lehet kozmetikázni, szépíteni, attól még k...vára igaz!Cristiano valószínűleg marad a Real Madridban. Ha távozna, a Madridnak vége lenne” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Jorge Mendes.
A problema meg az, hogy a "fasza" kozeppalyasokat nem tudjuk megszerezni (talan Gundogant jovore), ugyhogy inkabb vegyunk par fiatalt es hatha bevalik valamelyik.Gascoigne írta:És pontosan EZÉRT kellene a nyári büdzsét egy horrorösszegű luxusigazolás helyett két fasza középpályásra költeni.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nekem is hasonló problémám van; lehetőségek terén biztosan előrelépés lenne a Kondogbia-Illarra kettős is (ha egyáltalán kettős igazolásban gondolkodik a vezetés, mert eddig ez sem épp egyértelmű, sőt), de hogy ettől már automatikusan bivaly középpályánk is lenne; arra azért mérget nem vennék! Ettől függetlenül persze mind2 fenti játékos érkezését abszolút támogatnám!Az isten szerelmére! Csak mondjátok már meg ki az 2 kkp-s aki ennyire kéne? Mint már írtam idén elég hiányosak a lehetőségek:
Kongodbia 10-15 M
Illaramendi 30 M
Matic 30 M
RealMadrid
RealMadrid
- lucifer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia
Az isten szerelmére! Csak mondjátok már meg ki az 2 kkp-s aki ennyire kéne? Mint már írtam idén elég hiányosak a lehetőségek:Gascoigne írta:
És pontosan EZÉRT kellene a nyári büdzsét egy horrorösszegű luxusigazolás helyett két fasza középpályásra költeni.
Kongodbia 10-15 M
Illaramendi 30 M
Matic 30 M
Vidal,Pogba,Veratti,Gündogan nem elérhető ezen a nyáron és az első 3-om valószínűleg évekig nem is lesz elérhető. Gündogan talán-talán jövőre érkezhet bár nála nekem meg Sahin feeling érzésem van
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
És pontosan EZÉRT kellene a nyári büdzsét egy horrorösszegű luxusigazolás helyett két fasza középpályásra költeni.madridronie írta: Minden tiszteletem a Tiéd és szeretnék én ilyen optimista lenni, de egyelőre ez a bizonyos bika középpálya is nagyon hiányos és nem létező!
- h3x0r
(annyira mondjuk en se vagyok hozzaerto)Arpinho írta:Nem tudom, miért vagytok annyira a 4-4-2-es felállás ellen. Nekem a fifában tök jól működik!
Viccet félretéve, kikérném valami hozzáértő véleményét. CR miatt nem lenne jó? vagy mi?
Az a baj, hogy manapsag mar egy csapat se engedheti meg maganak azt, hogy ket csatarral jatszon.
Kepzeld el a 4-4-2-t magad elott.
-----kk-------kk------
jk-------------------bk
-------cs-----cs-------
a pirossal jelolt resz teljesen ures. Ket kozeppalyas nem eleg ahoz, hogy vedekezzenek, uraljak a kozeppalyat es meg iranyitsanak is. ezert vagy az lenne, hogy az egyik csatar hatrabb jon iranyitani vagy a csatar kihuzodik szelre, a szelso pedig bejon kozepre iranyitani (4-2-3-1).
Foleg, hogy nalunk bal oldalt van egy Ronaldo, aki a golok nagyreszet vallalja, nem fer el mellette meg ket csatar.
Nekunk eleg Ronaldo es egy csatar.
- madridronie
Minden tiszteletem a Tiéd és szeretnék én ilyen optimista lenni, de egyelőre ez a bizonyos bika középpálya is nagyon hiányos és nem létező!Ott van CR, megoldja. Ettől nem félek.
Lesz egy bika középpályánk, jó lesz.
Ez meg nagyon durva kijelentés; de az fix, hogy a jelenlegi piaci helyzetet látva óriásit gyengülnénk, buknánk az elvesztésével; ezt lehet kozmetikázni, szépíteni, attól még k...vára igaz!Cristiano valószínűleg marad a Real Madridban. Ha távozna, a Madridnak vége lenne” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Jorge Mendes.
RealMadrid
RealMadrid
Nem alkalmas rá a keret és nagyon sok átalakítás kellene hozzá szerintem.Arpinho írta:Nem tudom, miért vagytok annyira a 4-4-2-es felállás ellen. Nekem a fifában tök jól működik!
Viccet félretéve, kikérném valami hozzáértő véleményét. CR miatt nem lenne jó? vagy mi?
Jó party lesz Ivanoviccal.Angol lapinformációk szerint a Real Madriddal is szóbahozott Luis Suárez nagyon közel áll ahhoz, hogy a Chelsea csapatába igazoljon. Miután a londoni csapat is túlzónak tartotta Cavani 63 millió eurós kivásárlási árát honfitársa mellett döntöttek, akit 40 millió euró körüli összegért igazolnak majd le. Amennyiben létrejön az üzlet, úgy új csapatában évi 5,5 millió eurót fog keresni az uruguayi támadó. ˛
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Verratti ügynöke: Real Madrid?, megtörténhet, Ancelotti nem beszélt Marco-val, boldog Párizsba, azonban fizetését emelni kell, hogy összhangba legyen a többiékkel.
Ha a Real Madrid úgy döntene, hogy nem számít Karanka további szolgálatára akkor közel 3 millió eurót kéne fizetni szerződés felbontására.
Ha a Real Madrid úgy döntene, hogy nem számít Karanka további szolgálatára akkor közel 3 millió eurót kéne fizetni szerződés felbontására.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
Nem tudom, miért vagytok annyira a 4-4-2-es felállás ellen. Nekem a fifában tök jól működik!
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-
-Raul-
- Atticus
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jaj, de jó nekünk! Én örülnék a legjobban, ha Cavani jönne Suárez helyett, csak szerintem ha lemaradunk az utóbbiról, akkor a büdös életbe nem pengetünk ki 63 milliót az előbbiért...csütörtök, 21:40
Angol lapinformációk szerint a Real Madriddal is szóbahozott Luis Suárez nagyon közel áll ahhoz, hogy a Chelsea csapatába igazoljon. Miután a londoni csapat is túlzónak tartotta Cavani 63 millió eurós kivásárlási árát honfitársa mellett döntöttek, akit 40 millió euró körüli összegért igazolnak majd le. Amennyiben létrejön az üzlet, úgy új csapatában évi 5,5 millió eurót fog keresni az uruguayi támadó.