Isco - 22
- ___Samy___
Re: Isco - 23
a srácnak van hivatalos fészbukja?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az újságot lehet h csak madridban olvassák, de a honlapot világszerte. Például én is. Spanyolok, németek, üzbégek, de még a brazilok is.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez nyilvánvaló, de itt internetes szavazásról volt szó, amit szerintem nem olvas nagyon sokkal több madridista, mint Barcás. De szerintem se jelent semmit ez a szavazás, csak a Barcás kollégára reagáltam.h3x0r írta:Marca egy madridi ujsag, amit leginkabb madridi lakosok olvasnak
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- h3x0r
Mike írta:marcán van egy szavazás h Isco vagy Neymar. 72%-kal megy Isco
Nem tudom mit nem lehet rajta megerteni.. a Marca egy madridi ujsag, amit leginkabb madridi lakosok olvasnak. A madridi foci szurkolok egy resze pedig a Real Madridnak szurkol. Ha megkerdezik toluk, hogy Isco vagy Neymar, szerintetek kit fognak mondani? Iscot, aki az egyik legnagyobb spanyol tehetseg es nem mellekesen most igazolt az egyik madridi csapatba, vagy neymart, aki golt rugott a konfoderacios kupa dontojen a valogatottjuknak. Persze hogy a spanyolok legnagyobb resze mar csak azert is Isco-ra szavaz.Dupla D írta: Ja, hogy csak Madrid szurkolók szavazhatnak.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Gondolom, ha valamelyik katalán oldalon lenne ez a szavazás, pont a fordítottja lenne...Nem jelent semmit.Mike írta:marcán van egy szavazás h Isco vagy Neymar. 72%-kal megy Isco
- norberto11
lehet akár 97%-3% is. nem kérdés szerintem melyik a jobb. lehet túl van sztárolva de azért vannak szabályok be kéne tartaniMike írta:marcán van egy szavazás h Isco vagy Neymar. 72%-kal megy Isco
Nem a Real Madrid honlapján volt a szavazás hanem a Marca-n. Bárki szavazhatott, nem csak reálos.Mezner2 írta: A Madrid szurkolók nem a legnagyobb rivális, hanem a saját csapatuk legújabb igazolását tartják jobbnak/ neki örülnek jobban, mindezt már a transzfer lezárta után (értsd: már mindenki tudja, hogy melyik, hová ment) ... Micsoda meglepetés Ezt nem gondoltam volna
Amúgy meg gondolom azért hozta Isco a szavazást mert spanyol.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ja, hogy csak Madrid szurkolók szavazhatnak.Mezner2 írta:
A Madrid szurkolók nem a legnagyobb rivális, hanem a saját csapatuk legújabb igazolását tartják jobbnak/ neki örülnek jobban, mindezt már a transzfer lezárta után (értsd: már mindenki tudja, hogy melyik, hová ment) ... Micsoda meglepetés Ezt nem gondoltam volna
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Mezner2
- Kedvenc játékosaid: Sergio Busquets, Lionel Messi,Andrés Iniesta, Böde Dani,Lipcsei Peti
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, FTC
A Madrid szurkolók nem a legnagyobb rivális, hanem a saját csapatuk legújabb igazolását tartják jobbnak/ neki örülnek jobban, mindezt már a transzfer lezárta után (értsd: már mindenki tudja, hogy melyik, hová ment) ... Micsoda meglepetés Ezt nem gondoltam volnaR.M.C.F írta:Mike írta:marcán van egy szavazás h Isco vagy Neymar. 72%-kal megy Isco
az nem lehet......akkor feltörték az oldalt....az nem lehet..
Jupp Heynckes :
"Amit Messi elért, a négy Aranylabda és 50 szerzett gól, az valami földönkívüli teljesítmény. Van rá egy szó, amivel jellemezni lehet:egy fenomén. A fiatal kora ellenére már Zidane, Pelé, Maradona vagy éppen Cruyff szintjén van."
"Amit Messi elért, a négy Aranylabda és 50 szerzett gól, az valami földönkívüli teljesítmény. Van rá egy szó, amivel jellemezni lehet:egy fenomén. A fiatal kora ellenére már Zidane, Pelé, Maradona vagy éppen Cruyff szintjén van."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mike írta:marcán van egy szavazás h Isco vagy Neymar. 72%-kal megy Isco
az nem lehet......akkor feltörték az oldalt....az nem lehet..
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
marcán van egy szavazás h Isco vagy Neymar. 72%-kal megy Isco
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
http://sport365.hu/videok,videok,video- ... eret,57700
Ez amúgy most mi? Kérte tőle a közönség vagy mi? Tróger gyerek, adjuk el egyből. A tesója meg jó lesz címer tisztítónak.
Ez amúgy most mi? Kérte tőle a közönség vagy mi? Tróger gyerek, adjuk el egyből. A tesója meg jó lesz címer tisztítónak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bocs a dupláért.
Valaki kérdezte tegnap; olyan 8.000 ember volt kint a bemutatásán. 1 óra múlva jön a második interjúja, ami szintén nagyon korrekt volt. Végre nő az olyan játékosok száma, akinek van agya.
Valaki kérdezte tegnap; olyan 8.000 ember volt kint a bemutatásán. 1 óra múlva jön a második interjúja, ami szintén nagyon korrekt volt. Végre nő az olyan játékosok száma, akinek van agya.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez csúnya voltEz a Real Madrid, Bl-en kívül más szart se számít. Ott meg:
Callejón 9 meccs/7 gól
Higuain 48 meccs/8 gól
Nagyjából egyetértek vele, viszont kellenek az ilyen emberek is, de azt egy percig nem sajnálom, hogy nem kapott több lehetőséget, mert annyira nem jó.leszarom ki mennyire küzd a mezért ha annyi tehetsége van mint callejónnak akkor ne játsszon itt.
Iscóról meg rögtön kijelenteni, hogy nem fog megtenni mindent a mezért...kicsit korainak érzem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Megnézed,nem arról van szó,egy vérbeli madridista ezt teszi.de gondolom te is tisztában vagy vele,hogy nálunk a bl győzelem a lényeg,a minden,a Tizedik..Én azért még megnézem a bajnoki és kupameccseket idén is. Még ha szart sem számít akkor is.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Én azért még megnézem a bajnoki és kupameccseket idén is. Még ha szart sem számít akkor is.Gascoigne írta:Ez a Real Madrid, Bl-en kívül más szart se számít. Ott meg:niden6 írta: Örültem volna, ha Callejon vág 119 gól Real mezben, mint az argentin tette...
Callejón 9 meccs/7 gól
Higuain 48 meccs/8 gól
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ez a Real Madrid, Bl-en kívül más szart se számít. Ott meg:niden6 írta: Örültem volna, ha Callejon vág 119 gól Real mezben, mint az argentin tette...
Callejón 9 meccs/7 gól
Higuain 48 meccs/8 gól
- AMYF
- Kedvenc játékosaid: CR
ez kicsit erős szerintem, padra tökéletes lenne. Sok más csapatban is vannak "tehetségtelenebb" játékosok. persze lehet majd kiderül, hogy hosszabb távon Jesé mennyivel megy többre, mennyivel lesz jobb nála. CR mentalitása, Callejón klubszeretet, mindkettő követendő példa.Galacticos írta:leszarom ki mennyire küzd a mezért ha annyi tehetsége van mint callejónnak akkor ne játsszon itt.
Iscoról szintén kiderülhet. Mutassa meg miért is tartják a jövő egyik nagy spanyol játékosának. Bízok benne, hogy sokra viszi.
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz
- Galacticos
és honnan tudod hogy isco itt nem ezt fogja csinálni?realistahuni írta:Higuain első két évébe felszántotta a pályát, aztán amikor szintet kellett volna lépni megelégedett magával.
ez nem a malaga, nagyon nem. meg nem is az u21es válogatott.
és ez lehet csúnya lesz meg sokan nem fogtok vele egyetérteni nem érdekel:
leszarom ki mennyire küzd a mezért ha annyi tehetsége van mint callejónnak akkor ne játsszon itt.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Higuain első két évébe felszántotta a pályát, aztán amikor szintet kellett volna lépni megelégedett magával. VDV, RvN is mindig meghálálták a bizalmat, meg ugye a Capello alatt szinte mindenki kiadta a lelkét a csapatért, tudásban viszont nem voltunk partiban.
Én Callejonnal bírom, hogy mindig jön az utalás a címerre a gól után, látszik, hogy mekkora megtiszteltetés neki itt játszani. Sok játékosunknál meg sajnos azt lehet megfigyelni, hogy a klubnak megtiszteltetés, hogy ő ott látszik...
Amúgy ha már hajtás érdemes megnézni a Dortmundot...
Én Callejonnal bírom, hogy mindig jön az utalás a címerre a gól után, látszik, hogy mekkora megtiszteltetés neki itt játszani. Sok játékosunknál meg sajnos azt lehet megfigyelni, hogy a klubnak megtiszteltetés, hogy ő ott látszik...
Amúgy ha már hajtás érdemes megnézni a Dortmundot...