Cristiano Ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Megfogtad a lényeget.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
SzerinTem hanmegneznenk h tavasszal kimrugja a legtobb golt a csapatban akkor is elso lenneRealista24 írta:Akinél a mennyiség számít, az lehet. Rúgjon csak huszonötöt, de azt 15 meccsen tavasszal.R.M.C.F írta:Majd ver egy 65öt év végére és lenyugszik mindenki....
irina óta van megzuhanva a tag, azóta posztol napi 2 képet instára. most nem irinára fogom, de h vmi azóta cénél elkattant az biztos. aztán itt van a parfümje, itt van a filmje.. hát érdekes.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akinél a mennyiség számít, az lehet. Rúgjon csak huszonötöt, de azt 15 meccsen tavasszal.R.M.C.F írta:Majd ver egy 65öt év végére és lenyugszik mindenki....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Majd ver egy 65öt év végére és lenyugszik mindenki....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
Ezzel a masfel evvel nem ertek egyet. Tavaly osszel egy az, hogy fosta a golokat, viszont mezonyben is az elozo evekhez kepest sokkal aktivabb volt. Tobben is irtak akkoriban, hogy vegre a golok mellett jatekban is ott van.Dupla D írta:másfél éve játszik csatárt. azóta esett vissza mezőnyben a teljesítménye.Realista24 írta: Nem azt írtam, hogy másfél éve szar, hanem hogy nem tetszik, amit másfél éve csinál a pályán és azon kívül.
Januarban esett vissza a teljesitmenye, nem csak jatekban, hanem golokban is. Volt az Irinas eset, az eltiltasa, a terdevel is volt valami, pihentetve soha nem volt, se elotte, se utana. Persze a tavaszi statisztikajat kozmetikazta a Granada ellen lott 5 gollal vagy az utolso 4 forduloban lott 3 mesterharmasaval. De ezzel nem javitja ki, hogy a tavaszi pontveszteses derbiken (atleti (4-0), villarreal (1-1), bilbao (1-0), barca (2-1), valencia (2-2)) csak 2 golt hozott ossze (villarreal meg barca ellen).
Az idei szezonja egy nagy nulla, sokszor inkabb hatrany, mint elony. A ket meccsen lott 8 golja utan azt hittem vegre lenduletbe jott, de ugy nez ki, megsem. En meg bizom benne, hogy osszehoz egy brutal jo tavaszt, de ahhoz pihentetni is kene, amit Bale es James serulesei miatt kicsit nehezebb.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
másfél éve játszik csatárt. azóta esett vissza mezőnyben a teljesítménye.Realista24 írta: Nem azt írtam, hogy másfél éve szar, hanem hogy nem tetszik, amit másfél éve csinál a pályán és azon kívül.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De mit művel 1,5 éve azon kívül?
Mostanában kezdett el újra f@szként viselkedni.
Bár szerintem még most is jobban alárendelni magát az egész csapatnak, mint anno tette amikor idejött.
Bár ezt lehet azért teszi mert már egyedül nem megy annyira?
Mostanában kezdett el újra f@szként viselkedni.
Bár szerintem még most is jobban alárendelni magát az egész csapatnak, mint anno tette amikor idejött.
Bár ezt lehet azért teszi mert már egyedül nem megy annyira?
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem azt írtam, hogy másfél éve szar, hanem hogy nem tetszik, amit másfél éve csinál a pályán és azon kívül.KAG írta:ericco írta:Nem hiszem, hogy Raul rekordja miatt görcsöl.
Pedig rendre minden rekord előtt ilyen görcs az ember.
Amúgy R24, most őszintén... szerinted 1,5 éve szar?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
HAJAJ. Nekem már nincsenek hozzá ilyen reményeim. Pont, azért, mert év elején is talán 10(?) gól kellett neki, ami garantált tőle, tehát egy olyan dologra görcsöl, ami neki kötelező, amit kiráz a kis lábujjából.___Samy___ írta:Én inkább Raúl rekordjának megdöntése miatt látom ezt a görcsös szart tőle. Ha végre valahára megdönti ezt, akkor szerintem kapunk egy sokkal szerethetőbb, csapatjátékosabb CR-t.
Tényleg, hány gól hiányzik még neki a rekord megdöntéséhez?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
ericco írta:Nem hiszem, hogy Raul rekordja miatt görcsöl.
Pedig rendre minden rekord előtt ilyen görcs az ember.
Amúgy R24, most őszintén... szerinted 1,5 éve szar?
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát.. ez a filmelőzetes.
nem tudom,
nem az út végén kéne ilyeneket csinálni?
persze tudom én, hogy Cronaldo már most bőven legenda, de nekem ez furcsa..
furcsák ezek a dolgok.
sok mindent sosem fogok megérteni ez az ember kapcsán, de mindegy, szerezzen még sok gólt és nyerjen kupákat vele a csapat.
nem tudom,
nem az út végén kéne ilyeneket csinálni?
persze tudom én, hogy Cronaldo már most bőven legenda, de nekem ez furcsa..
furcsák ezek a dolgok.
sok mindent sosem fogok megérteni ez az ember kapcsán, de mindegy, szerezzen még sok gólt és nyerjen kupákat vele a csapat.
az tény, h most ez van, ez látszik, de én még megvárnám, h belőjje azt a 2(?) gólt és megdöntse raúl rekordját, onnantól 2 verzió lesz, de így biztos nem marad:Realista24 írta:Itt (is) vannak a gondok, szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=33gTb1v3wds
Amit elért, ahonnan, azt elismerem és becsülöm érte, de valami miatt - körülötte lévő emberek, Irina, agyi kapacitása, bármi - megtört és negatív irányba halad minden téren, amit néha kompenzál egy adománnyal meg egy odaadott mezzel, hogy lehessen mutogatni a médiában.
vagy mégjobban szarik bele, bár ezt kétlem
vagy iszonyat felszabadul és lehoz egy olyan vélhetőleg utolsó évet nálunk ami kupákat eredményez.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
2 vagy 3.
- ___Samy___
Én inkább Raúl rekordjának megdöntése miatt látom ezt a görcsös szart tőle. Ha végre valahára megdönti ezt, akkor szerintem kapunk egy sokkal szerethetőbb, csapatjátékosabb CR-t.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Nem nekem kell motivalnom, arra ott van az edzoi stab. Messi padozott mar edzoi dontes miatt, nem?dzsi91 írta:Egy CR-t te nem fogsz azzal motiválni ha padravágod(sőt), sem egy Messit... Rá inkább egy fejmosás férne rá, csak szerintem 2 edző van akit nem röhögne arcon egy ilyen akcióért az egyik visszavonult a másikat kirúgtuk.Vosztok írta:Az a baj, hogy betonkezdo. Lehet ez is a problema forrasa, elkenyelmesedett, uj impulzus kell neki, versenyhelyzet.
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Egy CR-t te nem fogsz azzal motiválni ha padravágod(sőt), sem egy Messit... Rá inkább egy fejmosás férne rá, csak szerintem 2 edző van akit nem röhögne arcon egy ilyen akcióért az egyik visszavonult a másikat kirúgtuk.Vosztok írta:Az a baj, hogy betonkezdo. Lehet ez is a problema forrasa, elkenyelmesedett, uj impulzus kell neki, versenyhelyzet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Az a baj, hogy betonkezdo. Lehet ez is a problema forrasa, elkenyelmesedett, uj impulzus kell neki, versenyhelyzet.
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nekem bejönRealista24 írta:Itt (is) vannak a gondok, szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=33gTb1v3wds
Én azt mondom várjuk ki a végét, 1-2 hónap és kiderül,hogy átmeneti szar forma ez vagy már állandósult.A pótlásával meg akkor kell majd foglalkozni amikor már tuti,hogy távozik, mert amíg itt van betonkezdő lesz így addig arra kell rámenni,hogy a legtöbbet kihozzuk belőle szerintem. De ahogy látom benítez nem ezen a véleményen van és talán még CR se
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams