U18 „A”: Cristian Benavente (18 gól)
19 évesen ő az akadémia egyik ékköve. Ez a 18 gól pedig bizonyítja is mindezt. Egy sokoldalú középpályás, aki középen és a széleken is megállja a helyét; Cristian 2002-ben csatlakozott a Real Madridhoz, és végigjárta az összes korosztályos csapatot, amelyekből rendre kitűnt góllövő képességével. Ezzel a 18 góllal nagyban hozzájárult ahhoz, hogy csapata megnyerje a csoportját.
Több helyen is olvastam már róla, hogy mekkora tehetség, meg többen be is dobták a nevét a fórumon. Nem ismerem őt, vagy a játékát, nem láttam még, csak nem értem, hogy ha tényleg annyira nagy tehetség, és akkora nagy jövő áll előtte, akkor hogy lehet, hogy 19 évesen még mindig csak ott játszik, és nem minimum a Castilla-ban, a másodosztályban? Ha jól tudom, akkor már a perui válogatottban is bemutatkozott. Ennyi idősen már szerintem feljebb kéne játszania, ha tényleg akkora tehetség, meg az akadémia ékköve. Ott van pl. Varane, aki 19 évesen már Pepét kezdte kiszorítani. Persze nem egy lapon említhető a két játékos, de akkor is.
R.M.C.F írta:Én nem ismerem ezt a Jesét, de lehet hogy nem véletlen nem kapott JM-tól lehetőséget?
Ha jól emlékszem volt valami balhé, beszólt Mou-nak (azt hiszem, már akkor is azt nehezményezte, hogy miért nem játszik a nagyoknál.) Kicsit ezek miatt a megnyilvánulások miatt amúgy nagyképűnek tűnik, bár tény nagyon jó játékos, és elég nagy tehetség. De amúgy igen, ahogy te is írod, nem pofázni, hanem teljesíteni kell.
Szerk.: Félreértés ne essék, elismerem az eddigi teljesítményét, amit eddig letett az asztalra, és emelem kalapom, meg minden, és én is a nagy csapatban szeretném látni jövőre, kellő lehetőséggel, és játékperccel. Csak tényleg sok a duma szerintem.