Bajnokok Ligája
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Bajnokok Ligája
Egy időre álljatok le a témával.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mészánkláb:
Látok a szememtől....jobban mint páran hiszik.
Látok a szememtől....jobban mint páran hiszik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ráadásul Kaká sem érdemtelenül lett aranylabdás abban az évben.Realista24 írta: Carlo Milanja két meccsen négyet rúgott a BM-nek, ötöt a ManU-nak és kettőt a Poolnak a döntőben. Vagy nem erről az évről van szó?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Engem nem érdekel CA vagy a MilanR.M.C.F írta: CA milanja ugyanezt játszotta amikor bl győztes lett.....1:0 nál már támadó sort cserélt....de a szimpátia felülírja a szakmai alapokat,a szaktudást. A szimpátia dönti el mi a jó és mi a nem jó.....vagyis mindenki őőgy látja ahogy neki TETSZIK.
Mindig lehet emberien viselkedni, neki ez nem megy. A legjobb csapatokat mindig ócsárolják, most sem kevésbé mint az ő idejében. Csak ő ezekre rendre reagált, ha kellett tettlegességgel is. Jelenleg a csapat ívből tesz ezekre a dolgokra, nem foglalkoznak vele, és ez az igazi módja a nyugodt légkör megteremtésének, nem pedig az amit ő csinál. Mindig azzal érvelt hogy leveszi a terhet a játékosairól, nagy fenéket vett le...R.M.C.F írta: A viselkedése meg.....khhhm....kb a legtöbb dologban igaza volt,és a csapatunkat védte,akiket elmondtak minden szarnak előtte....majd JM ezeket nem hagyta szó nélkül,és kimondta azt amit már régen ki kellett volna.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
2012-ben egyébként hihetetlen milyen kevésen múlott...MesQueUnClub írta: Oh bocsánat, de a lényege akkor is marad a dolognak, akkor is építkezett de a végső részét már nem tudta megtenni,
Ott sáros volt Mourinho bőven.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Carlo Milanja két meccsen négyet rúgott a BM-nek, ötöt a ManU-nak és kettőt a Poolnak a döntőben. Vagy nem erről az évről van szó?CA milanja ugyanezt játszotta amikor bl győztes lett.....1:0 nál már támadó sort cserélt...
Ötször? Havonta.Aha....mánia. Talán ha 5x szóltam bele a témába amióta nincsen itt,és kb minden hétvégén tánc és ingyen ital van a pl topicban ha nem tud nyerni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Te figyelj már utolsó sikerét olyan csapattal érte el amit úgy vett át, amit ő épített egy kalap sza*t nem ért el vele, utoljára 2004ben a portóval. Úgy véded mintha fizetne neked érte, láss már a szemedtől előre is. Mert annyira csak az önigazadat akarod bizonyítani, hogy az már fáj.R.M.C.F írta: Pereznek vagy JM nak köszönhető? Nem is kérdés. Nálam nem. De mindenki azt mond amit akar. capello szerint mindenki ért a focihoz.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Aha....mánia. Talán ha 5x szóltam bele a témába amióta nincsen itt,és kb minden hétvégén tánc és ingyen ital van a pl topicban ha nem tud nyerni.Meg a mániád, hogy védd Mout. Mint Robin Hood a szegényeket. Pedig szerintem senki nem bántja, csak te fújod túl. Szerintem.
de én vagyok az aki....mániás.......
na ez már eléggé alacsony szinvonal lett. Kiszálltam.
- MesQueUnClub
Oh bocsánat, de a lényege akkor is marad a dolognak, akkor is építkezett de a végső részét már nem tudta megtenni,Toti írta:benitez EL-t nyert a chelseavel.MesQueUnClub írta:Ugye volt aki azzal érvelt, mellette, hogy az ő munkája végett lett Ancelotti BL győztes a Reallal, csak miután lelépett a chelseaből Beníteznek is összejött ugyebár, és szerintem nem véletlen, hogy nem Mounak jött össze.
-
wZoLee7 írta:Mou nagy munkát fektetett a madridba...oké. Viszont minden Barca elleni meccsen 2 piros simán benne volt a mi részünkről, felküldött egy focival nem foglalkozó alakulatot és közben ő maga is görényként viselkedett. A focija is addig ér valamit amíg a csapata nem rúg 1 gólt, onnantól nézhetetlen, és nem egy meccs ment el ezen. Az egész történetben legalább annyira volt hibás mint az elnök például, de én személy szerint sosem kedveltem azt amit megalkotott. Azt meg te se gondolod komolyan, hogy ha ő nincs akkor középszintű csapat lenne a Real Madrid.
Mou és a Chelsea vereségeknél nem is az a vicc és az öröm forrása hogy kikapnak, hanem hogy majd milyen kifogást talál ki, mert valahogy mindig mindenki hibás csak éppen ők nem
CA milanja ugyanezt játszotta amikor bl győztes lett.....1:0 nál már támadó sort cserélt....de a szimpátia felülírja a szakmai alapokat,a szaktudást. A szimpátia dönti el mi a jó és mi a nem jó.....vagyis mindenki őőgy látja ahogy neki TETSZIK.
A viselkedése meg.....khhhm....kb a legtöbb dologban igaza volt,és a csapatunkat védte,akiket elmondtak minden szarnak előtte....majd JM ezeket nem hagyta szó nélkül,és kimondta azt amit már régen ki kellett volna.
Ahogy ez a mondatod is túlzás: "holott ha ez a fószer nincsen,még mindig a roma,lyon,pool szintjén lennénk.....és nagyon fasza lenne."R.M.C.F írta:nmate írta: Attól még hányinger amit hétről hétre lehoz, és nem veszi észre hogy eljárt felette az idő.
Tovább kéne lépni. Ez olyan mint Ikernél felhozni a maradása mellett, hogy 10 évig világklasszis volt. Vagy Raúlnál.
Szerinted meg egy réteg szerint....más szerint meg nem. Én sem szeretem a chelseat,de a túlzás és a nem reális megítélés legalább annyira nem helyénvaló,mint lajcsi rezsicsökkentése.
Meg a mániád, hogy védd Mout. Mint Robin Hood a szegényeket. Pedig szerintem senki nem bántja, csak te fújod túl. Szerintem.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
...és köszönjük is neki.R.M.C.F írta:de azt az ember enynire utálni,akinek kvázi egymaga köszönhetjük hogy újra jegyzett csapat vagyunk
Most ez ugyanaz, mint a szakítás. Ha a végén elküldöd a csajt melegebb éghajlatra, egész életében utálni fog. Hiába voltál neki tőkéletes és vettél neki drága ékszert, kocsit, házat...
benitez EL-t nyert a chelseavel.MesQueUnClub írta:Ugye volt aki azzal érvelt, mellette, hogy az ő munkája végett lett Ancelotti BL győztes a Reallal, csak miután lelépett a chelseaből Beníteznek is összejött ugyebár, és szerintem nem véletlen, hogy nem Mounak jött össze.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szánalmasnak nevezni más véleményét mert nem szopkodja fel ezt az arrogáns faszit?Semmi,mint ami ENNYIRE ellene sem....de itt lakodalom van ha nem nyer. Szánalmas.
Csak hogy tudd, mindig a top3-4 topic egyike volt a megy a meccs és a kommentáld mellett. Gondoltam szólok, mielőtt elhiszi valaki.JM miatt táncolnak,amíg nem volt ott,nem pörgött a pl topic ha nem nyert a chelsea,de azóta......
.de azt az ember enynire utálni,akinek kvázi egymaga köszönhetjük hogy újra jegyzett csapat vagyunk....
Mert nem tudsz, mert nincs mivel. Marad a múlt emlegetése, az önsajnálat és a mások véleményének degradálása.Érv? Mi a jó francnak? Számít az?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
MesQueUnClub írta:Azért a képletből ne felejtsük ki azt sem, hogy Pérez visszakerült.R.M.C.F írta:
Nekem ez nem baj,nem esik rosszul,nem vagyok fanjuk....nme drukkolok nekik,nyerjen bárki....de azt az ember enynire utálni,akinek kvázi egymaga köszönhetjük hogy újra jegyzett csapat vagyunk....kicsit megmosolyogtató.
Pereznek vagy JM nak köszönhető? Nem is kérdés. Nálam nem. De mindenki azt mond amit akar. capello szerint mindenki ért a focihoz.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mou nagy munkát fektetett a madridba...oké. Viszont minden Barca elleni meccsen 2 piros simán benne volt a mi részünkről, felküldött egy focival nem foglalkozó alakulatot és közben ő maga is görényként viselkedett. A focija is addig ér valamit amíg a csapata nem rúg 1 gólt, onnantól nézhetetlen, és nem egy meccs ment el ezen. Az egész történetben legalább annyira volt hibás mint az elnök például, de én személy szerint sosem kedveltem azt amit megalkotott. Azt meg te se gondolod komolyan, hogy ha ő nincs akkor középszintű csapat lenne a Real Madrid.
Mou és a Chelsea vereségeknél nem is az a vicc és az öröm forrása hogy kikapnak, hanem hogy majd milyen kifogást talál ki, mert valahogy mindig mindenki hibás csak éppen ők nem
-
nmate írta:Érvelj.R.M.C.F írta:Szerinted meg egy réteg szerint....más szerint meg nem. Én sem szeretem a chelseat,de a túlzás és a nem reális megítélés legalább annyira nem helyénvaló,mint lajcsi rezsicsökkentése.
Mourinho annyiban más szitu, hogy megújulhat.
Hiába volt sikeres, hiába jó pedagógus, hiába van tekintélye...az utolsó madridi évében valami eltört. Én azt mondom teljesen rögeszméje lett a Barca legyőzése, begyöpösödött. Jót tenne neki egy pihenő, felkapaszkodni a mai focihoz. Aztán még lehet jó edző.
Érv? Mi a jó francnak? Számít az?
Rögeszméje? Igen,ja...és kb meg is oldotta. Más lett volna erre képes? A fa@ukat behúzva vonyítottak ha a barca szembe jött...és már az öltözőben feladták. JM nem. Megtanultunk újra GYŐZNI......ez A FOCI. A többi körítés.
- MesQueUnClub
Azért a képletből ne felejtsük ki azt sem, hogy Pérez visszakerült.R.M.C.F írta:
Nekem ez nem baj,nem esik rosszul,nem vagyok fanjuk....nme drukkolok nekik,nyerjen bárki....de azt az ember enynire utálni,akinek kvázi egymaga köszönhetjük hogy újra jegyzett csapat vagyunk....kicsit megmosolyogtató.
-
Realista24 írta:Mi szól Mou mellett? Erre azért kíváncsi lennék? A múltján kívül, ami egyébként szintén nem foltmentes.
Semmi,mint ami ENNYIRE ellene sem....de itt lakodalom van ha nem nyer. Szánalmas.
43 csapat ezt játssza európában,mégsem táncolnak ha nem nyernek.......JM miatt táncolnak,amíg nem volt ott,nem pörgött a pl topic ha nem nyert a chelsea,de azóta......Nem Mou miatt drukkolnak az emberek a chelsea ellen, hanem mert ugyan azt a sza*t játszatja x éve, találnak egy gólt és visszaállnak, amikor még ott volt Drogba, az volt a nagy játék, hogy passz előre neki és majd megoldja.
- MesQueUnClub
Ugye volt aki azzal érvelt, mellette, hogy az ő munkája végett lett Ancelotti BL győztes a Reallal, csak miután lelépett a chelseaből Beníteznek is összejött ugyebár, és szerintem nem véletlen, hogy nem Mounak jött össze.