Decima?ziro4vr írta:Juve beveti a herceget, kicsit lemaradtam, nem sok edzés lehet a lábában.
Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Bajnokok Ligája
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Tavaly, hogy örültünk volna a Khedira-Pogba kpnak.ziro4vr írta:Juve beveti a herceget, kicsit lemaradtam, nem sok edzés lehet a lábában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Juve beveti a herceget, kicsit lemaradtam, nem sok edzés lehet a lábában.
Nem illik.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Tényleg ilyen volt Ancelotti, én épp ezért ágáltam ellene nagyon bőszen mielőtt bemutatták.CA milanja ugyanezt játszotta amikor bl győztes lett.....1:0 nál már támadó sort cserélt....de a szimpátia felülírja a szakmai alapokat,a szaktudást. A szimpátia dönti el mi a jó és mi a nem jó.....vagyis mindenki úgy látja ahogy neki TETSZIK.
Aztán ő túl tudott lépni a saját múltbeli árnyékán, a portugál erre nem volt képes sajnos.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Astana-Galata 2-2. Ebből 3 öngól. 2009-ben alapították a kazah csapatot...
Hihetetlen, hogy a magyar foci hol tart. Lassan tényleg minden nemzet lehagy minket.
Hihetetlen, hogy a magyar foci hol tart. Lassan tényleg minden nemzet lehagy minket.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Kazahsztánban buli van
Az Astana mindkét gólját a Galata rúgta
Az Astana mindkét gólját a Galata rúgta
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Navas, Carvajal, Varane, Nacho, Arbeloa, Kovacic, Casemiro, Kroos, Isco, C, Benzema
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem igaz. Szerettem.csabi87 írta:Ez mi már?CA milanja ugyanezt játszotta amikor bl győztes lett.....1:0 nál már támadó sort cserélt....de a szimpátia felülírja a szakmai alapokat,a szaktudást. A szimpátia dönti el mi a jó és mi a nem jó.....vagyis mindenki őőgy látja ahogy neki TETSZIK.
Te úgy utálod az olaszt.Ez már nekem feltűnt.
Kemény.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Az megvan hogy a PL csapatok eddig annyi pontot gyujtottek a BL-ben mint a Dinamo Zagreb?
Este mencseszter javithat, de eddig ez eleg gyaszos.
Este mencseszter javithat, de eddig ez eleg gyaszos.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ennyi.vagy tulspilazza,vagy eppen csak elgurul a kapuig a "lovès".Meg hiányzik Hazardból az, amikor odabasz. Nem csak tologat, meg forgolódik, hanem megtolja a kapu felé és kilövi a pókot a sarokból.
Ès a másik,nem feljodott annyit,(sztm semmit,),mint azt várták,miota a lillie-bol eljott.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Williannel azért lehet zsugázni, Cesc is okos focista, sőt Pedro is olyan közegben nőtt fel ami ezt igényelte. Nem lenne ott baj. Csak Mourinho nyomat mást, mint amit ők igényelnének.
Meg hiányzik Hazardból az, amikor odabasz. Nem csak tologat, meg forgolódik, hanem megtolja a kapu felé és kilövi a pókot a sarokból.
Meg hiányzik Hazardból az, amikor odabasz. Nem csak tologat, meg forgolódik, hanem megtolja a kapu felé és kilövi a pókot a sarokból.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Jó. Hát hazardon kivül senki sincs a támadó sorban aki félig is érzi a bugit. A kp is hig fos szóval jobban jár ha lelép, v a chelsea mélyen belenyúl a zsebébe és vesz tkpt.
- morientes
Nem nèzem le.Csak tulhypolt.Ès egyáltalán nen klasszis sztm.nmate írta:Kétségtelenül túlhypolt Hazard, de azért annyira nem kell lenézni. Csak egy csapatot nem tud elcipelni a hátán, de értékes játékos. Viszont amíg itt van Isco nincs értelme rámozdulni.
Csak azèrt gondolom hogy itt kot ki egyszer,mert ha Ronaldo elmegy,nem lesz más a piacon,Pereznek meg majd kapora jon 90 millioert.
Persze ez csak a magánvèlemènyem,de Perez munkásságát ismerve nem kizárt.Akár itt van Isco akár nem.Majd legfeljebb eladja.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- nmate
Kétségtelenül túlhypolt Hazard, de azért annyira nem kell lenézni. Csak egy csapatot nem tud elcipelni a hátán, de értékes játékos. Viszont amíg itt van Isco nincs értelme rámozdulni.
- morientes
Mindig is ezt mondtam.Pedig fèlek,lesz az az isten hogy egyszer itt kot ki.Ez a Hazard, na ebben igaza van RMCF-nek, túlfújt senki, méghogy aranylabda meg Messivel és CR-el egy szint, visszamenjél!
Mouhiz meg csak annyit,ezt nem lehet megmagyarázni,akár a pl-t nèzem akár a tegnapi meccset.Azzal a kerettel.Lehet vele nyilván szimpatizálni mer amolyan igazi tokos gyerek,ez vitathatalanul,de az idei eredmènyei magáèrt beszèlnek.
Kicsit belemerevedett a focijába,egy kis pihi sztm sem ártana neki.Vagy kornyezetváltás.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Ez mi már?CA milanja ugyanezt játszotta amikor bl győztes lett.....1:0 nál már támadó sort cserélt....de a szimpátia felülírja a szakmai alapokat,a szaktudást. A szimpátia dönti el mi a jó és mi a nem jó.....vagyis mindenki őőgy látja ahogy neki TETSZIK.
Te úgy utálod az olaszt.Ez már nekem feltűnt.
Kemény.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- nmate
Abban a szabadrúgás gólban bizony benne volt Iker. Rosszul helyezkedett, kapus oldalára nem illik, annyira nem ment az magasan.
Egyébként jól védett.
Egyébként jól védett.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudta, mert nem látott semmit.Most néztem az összefoglalót: Casillas mekkora gólt kapott már, azt se tudta rálőtték-e már, vagy mi van?
Amúgy fogott két ziccert.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Most néztem az összefoglalót: Casillas mekkora gólt kapott már, azt se tudta rálőtték-e már, vagy mi van?
Ez a Hazard, na ebben igaza van RMCF-nek, túlfújt senki, méghogy aranylabda meg Messivel és CR-el egy szint, visszamenjél!
Az angolok eddig 6 meccs, 1 győzelem, 5 vereség. És a City csak ma játszik
Ez a Hazard, na ebben igaza van RMCF-nek, túlfújt senki, méghogy aranylabda meg Messivel és CR-el egy szint, visszamenjél!
Az angolok eddig 6 meccs, 1 győzelem, 5 vereség. És a City csak ma játszik
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Soha jobbat unikum.„Szerintem jó teljesítményt nyújtottunk, két súlyos hiba elkövetése mellett"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema