ziro4vr írta:
Utolsó off, aztán megyek sakkozni a nyékládai szanatóriumba. Nincs itt szó személyek lenézéséről, hanem vitakultúráról. Azt, hogy páran a fórum történetében nem tudtak rendesen vitázni és érvelni, majd megsértődve egy NETES fórumon vélt sérelmeken, elhalkultak, nevetségesnek tartom. Itt, amíg pusztán szakmaiak voltak az ellentétes hozzászólások, szerintem senkit nem ért sérelem. Csak néhányan nem tudnak ennél a stílusnál maradni, és ilyenkor megsértődnek, majd duzzogva más platformon anyázzák azt a pár embert. Hamesz hozzászólása, ami most a szikra volt, nem hamesz személye miatt lett megtámadva, hanem a tartalma miatt. Folyt itt egy vita, két ellentétes oldallal, normális mederben, majd ő szimplán ledegradálta az egyik oldal véleményét divatfikázásnak. Te pedig ezt továbbfűzted, és elkezdtél személyeskedni. És most még ti vagytok megsértődve, és érzitek magatokat üldözöttnek. Hát a faszomat már, én ma este csak meccset akartam nézni.
Legyen. Tényeket írtam én is. Tényeket, amik CR mellett voltak, ez is igaz. Ezt nem is vitatom. Írtam, hogy nem volt toppon és én sem voltam teljesen elégedett vele? Igen. Mégis jöttek a nem értesz hozzá, hülyeséget beszélsz hozzászólások. Aztán ki lettem vágva. Miért? Mert a tények mellett voltam, amik bár védték CR-t, de tények voltak. Tény az is, hogy ezek a tények nem tetszettek nektek, és nem a ti igazatokat támasztotta alá. Az a baj, hogy a tavalyi zakó, formahanyatlás, stbstb. Iszonyat sokrétű. Nem fogjuk soha teljesen átlátni. Emiatt nem is lesz vége ennek a vitának, amíg CR nem lő tényleg minden meccsen gólt, vagy el nem igazol.
Üldözött. Egyáltalán nem. De nagyon fura, hogy valahogy mindig a ti igazatok lesz a nyerő. Még akkor is, ha mind a két fél fel tud hozni tényeket. Igazából mind a két félnek igaza van valamilyen szinten. Én el is fogadom azt, hogy visszaesett, de b***ki, új szezon van. Ősz van, ami elvileg kevésbé számít, mégis most van elővéve, nem tavasszal. (múltban nem lehet élni, de akkor a jövőben se lehessen, mert az még meg se történt. Eddig mindig meg tudott újulni, most miért ne tudna? Ráadásul a csapat is erősebb lett.) Játszani meg játszani fog, mert nem fifázunk, hanem a valóságban vagyunk. Ráadásul alig néhány meccs telt el a szezonból.