kiserik írta:Mégis, hogy viselkedett
Lehet mondani, hogy csak a szokásos. Volt egy szitu, mikor szivatta az ellent az oldalvonalnál mintha odapasszolná a labdát, aztán átlépett rajta. Nem komoly, de (nekem legalább is) arról árulkodik, hogy el van szállva. Tudom van mire, de akkor sem szimpatikus. A 2. az ellen 16osán belül. Semmit nem csinált vele a védője, mégis elnézést kért, de CR nem kért belőle, valamit oda mondott neki elég haragos arccal, aztán ment tovább.
Cheryshevet is egyből megtalálta, mert lőni merészelt, pedig ott nem lehetett volna neki átjátszani a hosszúra, mégis dühöngött, utána kért elnézést az orosz. Rá pár percre meg Vasquez rossz beadása után akadt ki megint. Meg is jegyezte a kommentátor. Utána a gólpassz után bezzeg vigyorgott neki...
El lehet ezek mellett menni, de ha például veszek egy Modric-ot, akinél a büdös életbe nem is jött, meg nem is fog elő jönni ilyen, akkor kicsit elgondolkodok.
kiserik írta:illetőleg, hogy játszott szerinted?
Gyengén. Igaz Ő még a sztárok közül elfogadható volt. De feleslegesen próbálta színezni, ráadásul be sem jött. Nem tudta magát helyzetbe hozni, szerintem egy embert nem vert meg 1 az 1-ben. Nagyon sokat lassult, egy felállt védelem ellen nem tud hozzátenni a játékhoz. A 2 gólja viszont nagyon kellett, az legalább összejött ma.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero