Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 2., péntek 13:55

Anthony írta:
KAG írta:Melyik clásicon volt utoljára szerencsénk? :lol:
Az engem is érdekelne...jó lenne már egy olyan meccs is annyi szent.
Lehet itt szerencsére fogni vagy bármi, de a 2 csapat között El Classico terén nem sok különbség van.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 2., péntek 10:40

KAG írta:Melyik clásicon volt utoljára szerencsénk? :lol:
Az engem is érdekelne...jó lenne már egy olyan meccs is annyi szent.

denej
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, R9

HozzászólásSzerző: denej » 2015. október 2., péntek 10:19

KAG írta:
pheco írta:A védekezés tényleg elég jó lett, legalábbis a számok ezt mutatják. Viszont több szerencsénk is van, elég sok olyat megúsztunk, amit csak néztek a védők és/vagy Navas. Rotáció tényleg jónak tűnik eddig.
A támadójáték ami engem aggaszt kicsit, túl sok a beadás, amiknek a 90%-át kifejelik a védők. Őszinte leszek, nem emlékszem, hogy Carlo első szezonjában ilyenkor milyen volt a játékunk.
Most jön egy kemény időszak az Atletico, Sevilla, PSG vonulattal, meglátjuk hol tartunk.

Nekem az rémlik, hogy többet volt nálunk a labda, de ennél még lassabb döcögősebb volt a játékunk.

Nekem annyi maradt meg, hogy volt egy pár nagyon szenvedős meccsünk, és a legtöbben nem értették/értettük, hogy mi is fog ebből kisülni. A labdabirtoklás megvolt, a 4-3-3 megvolt, de a védelem harmatosan muzsikált, majdnem minden meccsen kaptunk gólt, és becsúszott pár nehezen nézhető meccs. Számomra emiatt is volt kellemes meglepetés az idei start, benyomás alapján a Mou-Carlo-Rafa hármasból - bár nem hittem volna szezon elején, hogy ezt fogom írni- de Benitez kezdése sikerült a legjobban/ tetszik a legjobban.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 2., péntek 9:33

Melyik clásicon volt utoljára szerencsénk? :lol:
ZIDANE

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 2., péntek 3:18

nmate írta:Nekem eddig tetszik amit csinál.
Furcsa, de nekem is. Eddig abszolút pozitív csalódás. Az azért nem rossz, hogy az eddigi tétmeccseken 1 gólt kaptunk. Irányítjuk is a meccseket, csak annyi a baj, hogy még senki nincs a toppon. Érdekes egyébként, hogy ott van egy Modric, Kroos, Isco, James, Benzema féle vonal és mégsem megy igazán a rövidpasszos játék. :hmmm: Ami egyébként nem is feltétlen baj, sokkal jobb ez a direktebb foci. Csak valahogy meg kéne találni az egyensúlyt, mert eddig elfogyott az ötlet, ha felértünk az ellen 16osához. Ezen kéne javítani, hogy ne "csak" ívelgessünk és akkor minimum 1 góllal mindenkinél jobbak leszünk, mert alapból bitang erős ez a keret.

Alig várom már a Clásico-t, szerintem nagyon jók leszünk. :) Aztán remélem szerencsénk is lesz, mert eddig elég rendesen el pártolt tőlünk. :luck:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 1., csütörtök 19:15

pheco írta:A védekezés tényleg elég jó lett, legalábbis a számok ezt mutatják. Viszont több szerencsénk is van, elég sok olyat megúsztunk, amit csak néztek a védők és/vagy Navas. Rotáció tényleg jónak tűnik eddig.
A támadójáték ami engem aggaszt kicsit, túl sok a beadás, amiknek a 90%-át kifejelik a védők. Őszinte leszek, nem emlékszem, hogy Carlo első szezonjában ilyenkor milyen volt a játékunk.
Most jön egy kemény időszak az Atletico, Sevilla, PSG vonulattal, meglátjuk hol tartunk.

Nekem az rémlik, hogy többet volt nálunk a labda, de ennél még lassabb döcögősebb volt a játékunk.
ZIDANE

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. október 1., csütörtök 18:10

A védekezés tényleg elég jó lett, legalábbis a számok ezt mutatják. Viszont több szerencsénk is van, elég sok olyat megúsztunk, amit csak néztek a védők és/vagy Navas. Rotáció tényleg jónak tűnik eddig.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 1., csütörtök 17:32

csabi87 írta: A rotáció meg egyenlőre a sérülésekkel is megvan. :roll: Ugyanúgy jönnek a hiányzók hiába rotál.
nem feltétlen a sérülések elkerülése végett kell rotálni, inkább azért, h tavasszal mikor osztják a kupákat ott legyünk és ne egy kifacsart csapat fusson ki a gyepre,
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 1., csütörtök 15:44

Én türelmes vagyok vele,engem igazából nem zavar ki az edzője a csapatnak,ha szarrá nyeri magát vele a brigád.
Csak egyenlőre nem tetszik az amit látok.
Nekem ennyi a gondom egyenlőre.
Valahogy játékban nem az igazi ez a csapat. :roll:
Na de majd hétvégén már jön az első komolyabb akadály.Aztán meg majd a PSG,Celta Vigo idegenben,Classico.
Na majd itt már lelehet szűrni pár dolgot.
Rátapintott azokra a gyenge pontokra (rotáció, védekezés) ami Carlo alatt szűk keresztmetszet volt.
A rotáció meg egyenlőre a sérülésekkel is megvan. :roll: Ugyanúgy jönnek a hiányzók hiába rotál.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 1., csütörtök 14:43

Nekem eddig tetszik amit csinál.
Rátapintott azokra a gyenge pontokra (rotáció, védekezés) ami Carlo alatt szűk keresztmetszet volt.
Jelenleg gyengének ítélt dolgok pedig még fejlődhetnek.

Mondom ezt úgy, hogy tavasszal Carlo mellett kampányoltam.

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2015. október 1., csütörtök 14:39

Benitez engem annyira eddig nem győzött meg. Nem láttam még szép játékot idén egyáltalán.
Most nem Carlo ellen beszélve, de ha nála élt a dolog, hogy "várjunk tavaszig", akkor Benítez esetében is legyen ez igaz. Ez nem csak neked szól, csak mindegyik kommentet nem tudom beszúrni most ide.

Nyilván én magam is fenntartásokkal kezeltem Benitez kinevezését, bevallom, de az időt neki is meg kell adni, hátha majd ő.. Ha meg nem akkor jöhet a régi lemez újra.. :roll:
#happyshitting

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 1., csütörtök 12:58

hamesz írta:[quote BL első meccsen is, ha jól emlékszem az ellenfél hibájából szereztünk vezetést aztán meg a tizenegyesek. Bilbao ellen szintén egy ajándéklabda kellett a vezetéshez.
A gólt mindig megelőzik a hibák.

:mrgreen: :mrgreen:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. október 1., csütörtök 12:53

Mi a bajod Rafával? Meg a sérült Bale-lel, aki a sérülése előtt jól játszott, jobban, mint a kis kedvenced.
Bale amekkora fék volt tavaly több kell két jó meccsnél most, hogy meggyőzzön. De majd meglátjuk. Benitez engem annyira eddig nem győzött meg. Nem láttam még szép játékot idén egyáltalán. Lehet mondani, hogy kitömtük az Espanyolt, de nagyon gyengék voltak. BL első meccsen is, ha jól emlékszem az ellenfél hibájából szereztünk vezetést aztán meg a tizenegyesek. Bilbao ellen szintén egy ajándéklabda kellett a vezetéshez. A Granada nem egy nagy csapat, de egy vékony 1:0 jött össze. Sporting X Malaga X. Örülök én a pontoknak. Az 1:0 is 3 pontot ér, de az a baj, hogy lesznek sokkal erősebb csapatok is a szezon során. A legfontosabb az lenne, hogy Benitez rendet tegyen a játékosok fejében, mert nagyon sok helyzetet hagy ki mindenki. Ráadásul a Modric, Kroos kp engem nem győzött meg. Ha meg Bale és James visszatér Kova nem fog kezdeni. Én nem érzem a csapatban azt az átütő erőt, ami meg volt Ancelottinál ősszel. Nekem igazából ez lenne az álom kezdőm: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Kroos, Kova(Isco), CR, Benzema, James.
Illetve azt nem értem, hogy miért erőlteti Benitez a beívelést. Szinte mindenki jó kis területen való játékban. CR meg Benzema eszméletlen mit leművel együtt. És Iscoékat sem kell félteni.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. október 1., csütörtök 12:51

Benitez ezt a szélen megbontjuk a védelmet és a beadásra érkezünk felfogást játszatja a csapattal.
Azért azt ne felejtsük el, hogy Carloval ugyanezt csinálta a csapat egész tavasszal, egy kurva kidolgozott támadásunk nem volt kb, többet ívelgettünk már a végefelé mint egy skót harmadosztályú csapat. Szóval na.

Benítezt meg lehet oltogatni, de az már most látszik hogy taktikailag jóval komolyabb edző Carlonál, pedig én is bírtam az öreget. A spanyolt egyszerűen csak divat fikázni, de nem véletlen, hogy sem Mou sem pedig Ancelotti nem kezdett ilyen jól. A kapott gólok meg magukért beszélnek.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 1., csütörtök 12:43

Mondjuk a spártai néha nagyon fel tudott baszni a meccsen. Ettől eltekintve az ilyen meccsekre be lehet tenni kezdőként, félig-meddig nyugodt szívvel. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 1., csütörtök 12:26

hamesz írta:
Mikor tér vissza az a szép játék amit produkáltak ance alatt összel? Mikor?
Ahhoz előbb egy normális edzőt kéne idehozni meg Baletől megszabadulni végre. Szóval még várhatunk egy darabig. :lol:
Mi a bajod Rafával? Meg a sérült Bale-lel, aki a sérülése előtt jól játszott, jobban, mint a kis kedvenced.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. október 1., csütörtök 12:21

Ahhoz előbb egy normális edzőt kéne idehozni meg Baletől megszabadulni végre. Szóval még várhatunk egy darabig. :lol:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 1., csütörtök 11:42

Simán jó még szerintem is Arbeloa egy pár meccsre.
Én is csípem nagyon. :)
Az szerintem sosem fog visszatérni.
Benitez ezt a szélen megbontjuk a védelmet és a beadásra érkezünk felfogást játszatja a csapattal.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. október 1., csütörtök 11:12

ToniKroos írta:Ahol Arbeloa lehet a kezdő balhátvéd, ott komoly meccset ne várjunk már. Nem is értem mit vártak itt egyesek, pont annyira lett komolyan véve a meccs, amennyire kellett (bár lehet még annyira se).
Nem most kellett focizni, hanem majd hétvégén. Ha majd ott is szar lesz a produkció, akkor lesz jogos a felháborodás.
Aztán ha ott is tud játszani elfogadható szinten akkor mi van? Nem ez volt az első alkalom hogy odarakták. Szerintem még fejlödött is. Én imádom a tagot. A kezdő pedig minőségben olyan volt hogy papiron szép focival kellett volna játszani ha nen is gálázni. Persze fogjuk rá arra hogy arbeloa meg b keret de az utóbbi meccseken se láttam szép focit. Nem is emlékszem olyanra mikor a felkészülési meccseken és a szezon további részében ekkora higfost láttam volna. Lassan lassan visszafogom sirni a KÖD brigádot. Ök legalább tavaszra mindig felpörögtek. A realnak mindig a kényszerítős, védelem mögé laposan bepasszolós játéka volt eredményes, nem pedig ez a hányadék ivelgetős szar. Mikor tér vissza az a szép játék amit produkáltak ance alatt összel? Mikor?

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 1., csütörtök 10:59

nmate írta:Mennyi esély van a hétvégén Ramosra?
Mert Nacho véleményem szerint igen kevés lesz a matracosok ellen.
az előre jósolt 10 nap már rég letelt, elvileg már edz is, vasárnapig táncsak összedródozzák vhogy, nem kell megint a varane-nacho mint tavaly.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: