KAG írta:pheco írta:A védekezés tényleg elég jó lett, legalábbis a számok ezt mutatják. Viszont több szerencsénk is van, elég sok olyat megúsztunk, amit csak néztek a védők és/vagy Navas. Rotáció tényleg jónak tűnik eddig.
A támadójáték ami engem aggaszt kicsit, túl sok a beadás, amiknek a 90%-át kifejelik a védők. Őszinte leszek, nem emlékszem, hogy Carlo első szezonjában ilyenkor milyen volt a játékunk.
Most jön egy kemény időszak az Atletico, Sevilla, PSG vonulattal, meglátjuk hol tartunk.
Nekem az rémlik, hogy többet volt nálunk a labda, de ennél még lassabb döcögősebb volt a játékunk.
Nekem annyi maradt meg, hogy volt egy pár nagyon szenvedős meccsünk, és a legtöbben nem értették/értettük, hogy mi is fog ebből kisülni. A labdabirtoklás megvolt, a 4-3-3 megvolt, de a védelem harmatosan muzsikált, majdnem minden meccsen kaptunk gólt, és becsúszott pár nehezen nézhető meccs. Számomra emiatt is volt kellemes meglepetés az idei start, benyomás alapján a Mou-Carlo-Rafa hármasból - bár nem hittem volna szezon elején, hogy ezt fogom írni- de Benitez kezdése sikerült a legjobban/ tetszik a legjobban.