Kommentáld a híreket
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Kommentáld a híreket
remélem nem vele akarjuk megoldani a kp-s gondjainkat. Ő is olyan játékos aki mellé kell egy duplatüdejű vkp. Xabi is ilyen. Modric is. De sztem még Kázmér is.
A végén még Khedira alapkezdő lesz most is.
A végén még Khedira alapkezdő lesz most is.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Nem biztos, hogy megéri, de ennyi kockázat már belefér. Könnyen lehet, hogy tökéletes megoldás lesz ő oda Ramosék elé... Lehet tavasszal már azt mondjátok, hogy: ő csak 30 millióba került?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem csak neked. Ettől függetlenül örülnék az érkezésének. Csak tudnám, hogy csatár témában mi a helyzet, mert egy ideje Higuról sincs semmi hír, hogy távozna. Sőt inkább marasztalnánk, mert nem fizetik ki a pénzt stb... Nem lesz ez így jó, ha a nyakunkon marad.BBarni írta:Az EFE hírügynökség szerint Illarramendi a Real Madrid új játékosa! A klub a 30 millió eurós vételárat két részletben fizeti ki. Hivatalos bejelentés még ma este várható.
Nem is tudom, nekem a 30 egy picit soknak tűnik érte...
Kondogbiával mivan? Mi a legutolsó hír róla?
- BlancoMark
Illarramendi tényleg olyan jó játékos hogy megér ennyit? És kezdőszintű játékos vagy csak Xabi mögé vennénk? Aki ismeri és látta játszani mesélhetne róla valamit.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
van nála jobb aki elérhető?BBarni írta:Nem is tudom, nekem a 30 egy picit soknak tűnik érte...Az EFE hírügynökség szerint Illarramendi a Real Madrid új játékosa! A klub a 30 millió eurós vételárat két részletben fizeti ki. Hivatalos bejelentés még ma este várható.
nem nagyon (Veratti, Vidal nem eladó...)
még Kondogbia kéne 15 ért
és akkor Khedirát el lehetne zavarni Angliába
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Az EFE hírügynökség szerint Illarramendi a Real Madrid új játékosa! A klub a 30 millió eurós vételárat két részletben fizeti ki. Hivatalos bejelentés még ma este várható.
Nem is tudom, nekem a 30 egy picit soknak tűnik érte...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A tokeletes kp-ra mar nem ferne be Ozil és Isco egyszerre. Ott van CR akit tehermentesiteni kell, és mellette mar nem get el ket olyan ember aki vedekezesben keves + a csatar az 4 ember tul sok.
A tokeletes kp-hoz meg van a legfontosabb lancszem Modric, a legtobb klub an hianycikk az ilyen tipusu jatekos. Nem veletlenul akarta a Chelsea v a MU , vagy most a MU akarja Thiagot. A Bayernek meg ott van Kroos. Akik kepesek iranyitani a csapatot az mellett, h sokat robotolnak egesz meccsen és nagyban kiveszik vedekezesbol is a reszuket.
Modric moge kell egy boxtobox, egy Gundogan(Vidal) fele kozeppalyas v egy olyan Pogba(Kondogbia) fele izomember.
A vedelem ele egy szervezo vkp(melysegi iranyito) mint Veratti v Illa(Xabi).
Kb igy kellene a kozeppalyanknak kineznie.
Nalam ez miatt nem ferne be egy Ozil. Az se felejtsuk el, ha a ket szelsovedo rendszeresen elorebb megy akkor az egy vkp keves lesz levedekezni a kp-t és kisegiteni a szelso vedoket.
Persze lehet beszelni csapat vedekezesrol, csak az nem CR-rol és nem Ozilrol szol. A masik dolog, ami ellenerv, h kis csapatok ellen elbirja, az igaz csak ossze is kell csiszolodni.... Aztan amikor ossze kerulnek egy MU, Bayern v Barca ellen akkor meg pislakolunk mert nincs taktika ellenuk csak ilyen Betisek ellen van egy alap taktikank. Remelem Ancelotti is igy gondolja.
A tokeletes kp-hoz meg van a legfontosabb lancszem Modric, a legtobb klub an hianycikk az ilyen tipusu jatekos. Nem veletlenul akarta a Chelsea v a MU , vagy most a MU akarja Thiagot. A Bayernek meg ott van Kroos. Akik kepesek iranyitani a csapatot az mellett, h sokat robotolnak egesz meccsen és nagyban kiveszik vedekezesbol is a reszuket.
Modric moge kell egy boxtobox, egy Gundogan(Vidal) fele kozeppalyas v egy olyan Pogba(Kondogbia) fele izomember.
A vedelem ele egy szervezo vkp(melysegi iranyito) mint Veratti v Illa(Xabi).
Kb igy kellene a kozeppalyanknak kineznie.
Nalam ez miatt nem ferne be egy Ozil. Az se felejtsuk el, ha a ket szelsovedo rendszeresen elorebb megy akkor az egy vkp keves lesz levedekezni a kp-t és kisegiteni a szelso vedoket.
Persze lehet beszelni csapat vedekezesrol, csak az nem CR-rol és nem Ozilrol szol. A masik dolog, ami ellenerv, h kis csapatok ellen elbirja, az igaz csak ossze is kell csiszolodni.... Aztan amikor ossze kerulnek egy MU, Bayern v Barca ellen akkor meg pislakolunk mert nincs taktika ellenuk csak ilyen Betisek ellen van egy alap taktikank. Remelem Ancelotti is igy gondolja.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Galacticos
Los Blancos írta:24+3, tudomásom szerint.
->kipriotis írta:én eddig azt hittem, hogy 24+3 milliót fizettek érte.
itt van még két oldal beírtam googlebe hogy isco hivatalos ezeknél volt vételár:A legfrissebb hírek szerint Isco öt évre kötelezi el magát a Real Madridhoz. A Málaga a Királyi Gárda első, 20 millió eurós ajánlatát még visszautasította, ekkor Pérez úgy döntött, hogy ezt megemeli 30 millióra. Információk szerint ebből 27 millió a fix vételár, a maradék 3 millió pedig opciókhoz van kötve.
http://kispadzona.wordpress.com/2013/06 ... folytatja/
http://focimagazin.hu/2013/06/27/hivata ... 9kosa-lesz
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát én nyáron még, ha lehet igy mondani rá számitok meg Kondogbia érkezésére. Meglepne, ha érkezne 1 csatár. Eladni meg Callejónt, Higuaint adjuk el fixen. Kaká szerintem majd megvárja, hogy lejárjon a szerződése és ingyen távozik... Talán Coentrao meg DM léphet még le, de ezt majd edzőbáék eldöntik... Coentrao távozásáról elég sok a pletyka. Benfica edzője is szivesen látná megint soraiben, meg most van 1 pletyka a PSG-vel is...
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
isconál ugyanez volt.
volt egy 35millió euros kivásárlási ára és voltak róla hírek -mint most illarramendinél- hogy a malaga csak a kivásárlási árán engedné el. ehhez képest lett belőle egy 27+3millió.
24+3, tudomásom szerint.
Illarra-t is 20-25 környékén kéne elhozni.
Egy jó példa!Galacticos írta:isconál ugyanez volt.
volt egy 35millió euros kivásárlási ára és voltak róla hírek -mint most illarramendinél- hogy a malaga csak a kivásárlási árán engedné el. ehhez képest lett belőle egy 27+3millió.
Ez mindenhol így megy. Az eladó klub a lehető legmagasabb árral kezdi meg az egyezkedést
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
én eddig azt hittem, hogy 24+3 milliót fizettek érte.Galacticos írta:27+3millió.
- Galacticos
isconál ugyanez volt.Wertz írta: Valószínűleg ezt az árat lejjebb lehet húzni
- Los Blancos
ha érkezett ilyen ajánlat tuti DM-értHa lehetne tippelni Khedirára tippelnék vagy Pepére
Ebben teljesen igazad vanGéci írta:nem szeretem mikor lebecsmérlik Modric vkp munkáját, mert idén sokkal hasznosabb volt MINDENBEN mint Khedira
Jim írta:Illaramendiről:
jelen pillanatban sok érte a 30 millió
Van a szerződésében egy 30 milliós kivásárlási ár. Hülyék lennének a Sociedad vezetői, ha nem annyit kérnének érte először. Valószínűleg ezt az árat lejjebb lehet húzniLos Blancos írta:Illarramendiről egyre több a nyilatkozat, pletyka. Nagyon jó Alonso utód lehetne. Viszont az a 30M baromi sok.
-
Most olvastam 1 cikket a Defensacentral.com-on, hogy volt 1 interjú ismét a FIFA ügynökével Francios Gallardo-val aki biztos benne, hogy a Madrid kap 1 35 milliós ajánlatot a PL-ből 1 szerinte meghatározó játékosért cserébe. Hozzátette azt is, hogy annyit elmond, hogy nem Higuainról van szó, se Casillas vagy Cristiano Ronaldó...
Ha lehetne tippelni Khedirára tippelnék vagy Pepére
Khedirára azért, mert Mou kedvence volt és nem tartom kizártnak, hogy bejelentkezne érte
Pepéről meg egyre több a hir, hogy Pellegrini vinné a City-be. Bár nem tudom letennének e érte 35 misit
Ha lehetne tippelni Khedirára tippelnék vagy Pepére
Khedirára azért, mert Mou kedvence volt és nem tartom kizártnak, hogy bejelentkezne érte
Pepéről meg egyre több a hir, hogy Pellegrini vinné a City-be. Bár nem tudom letennének e érte 35 misit
- h3x0r
Te is azt irtad, h van 2 szelso, egy csatar es egy csatar aki egyfeszt visszajar a kozeppalyara. Ez pont a 4-2-3-1. Csak itt nem egy csatar kell visszajarjon, hogy szervezze a jatekot, hanem egy tamadokozeppalyas/iranyito van helyette (Ozil, Isco, Modric). Abban igazad van, hogy meccs kozben is rengetegszer valtoztatjak a jatekosok a poziciojukat, szerepkoruket. Errol tobb oran keresztul lehetne beszelni (foleg annak aki ert is hozza), en nem ertek annyira hozza, de azert probalok az okosabbaktol 1-1 dolgot ellesni.El Unico írta:...
Jesé
Szerintem elegge egyertelmu, hogy Callejon helyere jon. Callejon elso eveben 1300, masodikban 2100 percet jatszott a lehetseges 5000-bol. Jese evi 1000-1500 percnel tobbre egyszeruen nem szamithat.
Nyilvan o is azon gondolkozik hogy mi lenne a jobb szamara: ha elmenne 1-2 evre egy nemet csapathoz kolcsonbe, ahol stabil helye lesz a kezdoben, utana pedig visszajon a Realba, vagy beeri a kevesebb jateklehetoseggel, viszont sokkal jobb jatekosoktol tanulhat.
Ha csak a jatekos erdekeit nezem, akkor talan az elso opcio jobb lenne a fejlodese szempontjabol, viszont ha a csapatet, akkor inkabb maradjon.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Illaramendiről:
annyit nyilván nem ér
de ha a következő 5 éveben kihozza azt, ami benne van, akkor simán megéri nekünk
annyit nyilván nem ér
de ha a következő 5 éveben kihozza azt, ami benne van, akkor simán megéri nekünk
- Los Blancos
Ronaldo hányszor, de hányszor elmondta, hogy itt képzeli el a jövőt és nem akar elmenni. De hát még így is ezen lovagolnak, ezzel lehet eladni a lapokat, ha azt írják, hogy megy a monakóba, stb.
Illarramendiről egyre több a nyilatkozat, pletyka. Nagyon jó Alonso utód lehetne. Viszont az a 30M baromi sok.
Illarramendiről egyre több a nyilatkozat, pletyka. Nagyon jó Alonso utód lehetne. Viszont az a 30M baromi sok.
-
Nem felejtettem el, csak nem szeretem mikor lebecsmérlik Modric vkp munkáját, mert idén sokkal hasznosabb volt MINDENBEN mint Khedira... Alonso már nincs olyan mint volt. Sokat lassult, de lehet, hogy ez a sérvének volt köszönhető. Nem lehet tudni, hogy újra képes lesz e kimagasló teljesítményre. Modric mögé 1 kemény ütköző kellene aki megszerzi a labdát és leadja az olyanoknak akik végigviszik a támadást. Illaramendi nem tudom mennyi jó ütköző. Erre a posztra én jobban el tudnám képzelni KondogbiátWertz írta:Csak tudnám miért felejti el a legtöbbje, hogy Gündogan mellet játszik Kehl vagy Bender, akik védekezésben elég komoly teljesítményt hoznak le
Nem Modric-Alonso párosnak kell lenni az alapkezdőnek, hanem Alonsonak kevesebbet kell játszania és a helyén egy VKPt kellene játszatni