ziro4vr írta:wxyz írta:guardiola szokás szerint megint kihajtja ősszel a csapatát
vajon hány év kell még a világ legjobbjának, hogy rájöjjön, ez nem így működik?
Egyrészt, másrészt viszont idén változott a játékuk valamelyest, szerintem előrefele fejlődve. És még Robben is ott lehet. Elég nagy esélyese lehet a Bayern a BL-nek, tőlük most jobban tartok mint a Barcelonától. De még csak Október van. Abban egyetértek, hogy ez a forma nem tartható addig, kell egy mesterséges hullámvölgy tavasz előtt.
folyamatos győzelmeik ellenére sem győztek meg ennyire. mai meccs volt az egyedüli, legalábbis amennyit láttam belőle. javulást annyiban látok, hogy most guardiola nem barmolja szét annyira a kezdőit, mint az elmúlt 2 szezonban.
ha messinek megint lesz kedve tavasszal és többiek is összekapják magukat, akkor nálam a barca lesz a legnagyobb rivális a blért. enrique edzői szintje lényegtelen
trapp, terstegen, most leno. szépen lejáratják most magukat a nagy tehetségnek tartott német kapusok
dortmundban meg lesz baj
reusnak szerintem annyi, sérülések tönkreteszik. gündogan jövőre megy. nem elég, hogy nehéz lesz őket pótolni, még a többi posztra is kellenének jó játékosok. ez a mikitarján is ugyanolyan ostoba, mint volt, csak most volt egy jobb időszaka, ami le is zárult valószinűleg. weigl nem rossz, de benne sem látom azokat a tulajdonságokat amit én elvárok egy jó kpstól