Keylor Navas
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Keylor Navas - 1
Navas ma is god modeban, vagy nála ez az alapteljesítmény? És b+ ez az ember volt tavaly jegelve a padon. Érthetetlen...
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nem kell ide De Gea, ez az ember Iker legszebb éveit idézi.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Várható volt....a Levante alapvetően NEKI köszönhette a legjobb helyezését.....mindent fogott....amit ember foghat. Szezon legjobbja volt.....nem véletlen.
A vb n is mint a zöld festék.....ugy fogott.
A vb n is mint a zöld festék.....ugy fogott.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
San Keylor
1 hiba nem sok annyi nincs benne.
1 hiba nem sok annyi nincs benne.
- PC Principal
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Isco, James
Ennyit számít a szenvedély. Látszik a szemein, hogy szívvel-lélekkel is ott áll a kapuban.Kerlon írta:Én örültem volna Davidnak is, viszont Navasnak is megadtam volna az esélyt. Most, hogy megkapta... Parádé.
Ha ilyen szezont fog letudni a háta mögött és annak ellenére is elküldik,akkor tényleg barmok a vezetőség tagjai.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Idén eddig annyi büntetőt védett ki, ahány gólt kapott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Világos volt hogy mit tud valójában.....nem a szép pofijáért lett tavaly előtt a liga kapusa....meg a Vb kapusa is.Torquemada írta:Majdnem meglett DeGea nyáron. Magasabb szinten jegyzett kapus, mégis azt mondom, hogy az eddig látottak alapján aki Navasnál többet tudott volna tenni a csapatért, annak Kisvárda főterén, vasárnap délben, dobszó mellett becsókolok. Nem tudom, hogy folytatja a szezont, de ez eddig 100 százalékos történet, uraim. Remélem, így marad, és akkor van egy Real szintű kapusunk, meg 40 guriga a kasszában másra.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ha Zamora díjas lesz év végén, és mégis le lesz cserélve, az nagyon nagy butaság lenne, tudom, hogy a Brandbe De Gea illik jobban, de sokszor elhangzott már más témákban is, hogy nem mindig a legjobb, hanem a csapat számára a legmegfelelőbb kell, bár itt jelezném, hogy eddig a szezonban, nem sok kapus bír nála jobb mérleggel, jegyzett világklasszis csapatban.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Én örültem volna Davidnak is, viszont Navasnak is megadtam volna az esélyt. Most, hogy megkapta... Parádé.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Majdnem meglett DeGea nyáron. Magasabb szinten jegyzett kapus, mégis azt mondom, hogy az eddig látottak alapján aki Navasnál többet tudott volna tenni a csapatért, annak Kisvárda főterén, vasárnap délben, dobszó mellett becsókolok. Nem tudom, hogy folytatja a szezont, de ez eddig 100 százalékos történet, uraim. Remélem, így marad, és akkor van egy Real szintű kapusunk, meg 40 guriga a kasszában másra.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- MesQueUnClub
Oldalról csalóka volt a kamera képe, mert ott Griezmann nem csak simán beleért hanem hátratette a labdát, és Navas nyílván lövést várt ott. Ez nem az ő gólja volt.besteve7 írta:Hát nem tudom, jár a pacsi neki, de ezért a kapott gólnál nálam elég bizonytalannak tűnt, hiába ért hozzá Griezman.Realista24 írta:Elsők között mondtam, hogy adjuk el, mert kevés lesz. Elsők között írom le, hogy tévedtem. Remélem továbbra sem fog csalódást okozni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hát nem tudom, jár a pacsi neki, de ezért a kapott gólnál nálam elég bizonytalannak tűnt, hiába ért hozzá Griezman.Realista24 írta:Elsők között mondtam, hogy adjuk el, mert kevés lesz. Elsők között írom le, hogy tévedtem. Remélem továbbra sem fog csalódást okozni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elsők között mondtam, hogy adjuk el, mert kevés lesz. Elsők között írom le, hogy tévedtem. Remélem továbbra sem fog csalódást okozni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Épp tavaly, amikor 3 büntetõt is kivédett rövid idõn belül...ToniKroos írta:Tavaly mondtam Casillasnál, h néha védhetne is 11est, akkor azt írták néhányan, h már ez is Casillas hibája, ha nem védi. Na most már remélem látni a különbséget, h milyen, mikor valaki olyan van a kapuba, aki hozzá is tud tenni valamit a csapat teljesítményéhez.
Hatalmas pacsi Keylornak az egész eddigi szezon, és a mai miatt is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de nekem úgy rémlik, hogy Casillas is védett ki nem egy büntetőt... de lehet, hogy rossz már az emlékezetem.ToniKroos írta:Tavaly mondtam Casillasnál, h néha védhetne is 11est, akkor azt írták néhányan, h már ez is Casillas hibája, ha nem védi. Na most már remélem látni a különbséget, h milyen, mikor valaki olyan van a kapuba, aki hozzá is tud tenni valamit a csapat teljesítményéhez.
Keylor... egyelőre nem csalatkozhatunk benne, ezt vártam tőle. Szép volt!
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Ez Navas topik nem Casillas
Keylor
Keylor
Tavaly mondtam Casillasnál, h néha védhetne is 11est, akkor azt írták néhányan, h már ez is Casillas hibája, ha nem védi. Na most már remélem látni a különbséget, h milyen, mikor valaki olyan van a kapuba, aki hozzá is tud tenni valamit a csapat teljesítményéhez.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Néha azért úgy érzem, GT látens madridizmusa ott van benned is, csak erősebben. :ĐMesQueUnClub írta:AtMa ellen az ő teljesítménye is komoly tényező lesz, eddig az a kemény 1 bekapott gól, sokat nem ront a renoméján.
Nem illik.
- MesQueUnClub
AtMa ellen az ő teljesítménye is komoly tényező lesz, eddig az a kemény 1 bekapott gól, sokat nem ront a renoméján.