Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 5., hétfő 10:33

kiserik írta:Kíváncsi vagyok az itt jelenlévők hogyan látják, CR melyen poszton játszik mostanában (pl a tegnapi meccsen)?
Attól függetlenül lehetne egy értelmes megmozdulása. Amíg ő azisten meg nem tudom mi, akkor valamit csinálhatna.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 5., hétfő 10:31

Torquemada írta:Egyre több a gyenge meccse, az arca viszont legalább akkora, mit régen. A megdöntött rekordok önmagukért beszélnek, a horror árát régen ledolgozta. Ami viszont most megy, az kritikán aluli. Minden játékos foghat ki gyenge napot, azt viszont nem lehet elfogadni, hogy egy ilyen focistát ne lehessen lecserélni. Benitez sem hülye, (sőt, bár az eredmények még nem igazán jönnek, de nekem szimpatikusabb, mint Carlo, pedig elleneztem az érkezését) szerintem ő is látta, hogy kit kellett volna lecserélni, de nem lehetett. Amikor megláttam a vonal mellett Kovacicot, tudtam, hogy az egyébként jobban játszó Benzema fog lejönni, nem CR. Úgy is lett, Karimnak a véleménye az arcára volt írva, ő is tudja, hogy mi megy. Ez van, Rafának is parancsolnak. Végre Perezt kellene már elzavarni, mert az edzőket az ő hülyeségei miatt utáljuk meg, gerinc meg nincs benne annyi, hogy kiálljon, és a tévedéseit beismerje (Bale ügy, DeGea bohózat, stb.)
Azzal, hogy CR most már üzemszerűen így játszik, óriási hátrányban vagyunk, ugyanis eddig a meccseket ő hozta. Most Ronaldo nélkül játszunk az esetek legalább 50 százalékában. Ezt nem bírjuk el. Röhej, hogy "alulfizetett" Modricok, Navasok, Casemirok a meccs legjobbjai, a két 100milliós játékos meg nulla.
Nem igaz, hogy egy emberbe ennyi önkritika ne szoruljon. Miért nem lehet néha átadni a jobb lábas szabi pozíciót pl. Casemironak, Ramosnak ? Garantálom, hogy 60ból egyszer ők is berúgnák.
Nem szeretem, ha egy játékosnak előjogai vannak, mert az ide vezet. Ha ennyit tud, akkor kispad. Ha tetszik, ha nem. Ha rossz kedve lesz, akkor is. Nekem meg az ilyen játéktól van rossz kedvem. Mert hogy Alvaro hülyeséget csinál, egy dolog, ő ennyit tud. CR képességei viszont a mutatottól nagyságrendekkel jobbak. Mindenkinek azzal kell állandóan foglalkozni, hogy az ő kis lelkivilága rendben legyen, boldog legyen, stb., mert amúgy jön a hiszti. Csak az a baj, hogy az ilyen allűrök addig viselhetőek el, akkor is nehezen, amíg szállítja a gólokat. Ha viszont az év hátralévő részét is ilyen szellemben képzeli el, hogy a csapat van érte, mindent neki lehet csak elrúgni, stb., akkor év végén el kell kezdeni meghallgatni a 80-100M+ ajánlatokat a már veterán játékosért.
Ennél szebben nem is lehet megfogalmazni. Más kérdés, hogy pénzügyileg nem biztos, hogy jól járnánk. Megvenné valaki 100-150-ért+35 misi (nem tudom mennyi bruttóban), az kb 135-185 milla. Viszont nem tudom, hogy mennyi reklámbevételt kapunk Cr nevéből.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2015. október 5., hétfő 10:29

Kívánok még neki sok gólt a szezon során, remélhetőleg trófeákkal megspékelve, aztán bízok benne, hogy nyáron irány Párizs vagy Manchester. Csapkod, hisztizik, dobálja magát mindentől, aztán ha kap egy labdát az ellenfél térfelén, már veri is kapura/kapu mellé.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 10:29

kiserik írta:Kíváncsi vagyok az itt jelenlévők hogyan látják, CR melyen poszton játszik mostanában (pl a tegnapi meccsen)?
Játszott tegnap?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. október 5., hétfő 10:27

Kíváncsi vagyok az itt jelenlévők hogyan látják, CR melyen poszton játszik mostanában (pl a tegnapi meccsen)?

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. október 5., hétfő 10:23

CR 7 év alatt földbe verte Raúl összes rekordját, de nem baj most lehet osztani.
Ahhoz képest nem sok csapat díj esett le neki. Egyéni vs. csapat érdek. Az előbbi engem maximálisan hidegen hagy.
But he is a good boy...

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. október 5., hétfő 9:19

Egyre több a gyenge meccse, az arca viszont legalább akkora, mit régen. A megdöntött rekordok önmagukért beszélnek, a horror árát régen ledolgozta. Ami viszont most megy, az kritikán aluli. Minden játékos foghat ki gyenge napot, azt viszont nem lehet elfogadni, hogy egy ilyen focistát ne lehessen lecserélni. Benitez sem hülye, (sőt, bár az eredmények még nem igazán jönnek, de nekem szimpatikusabb, mint Carlo, pedig elleneztem az érkezését) szerintem ő is látta, hogy kit kellett volna lecserélni, de nem lehetett. Amikor megláttam a vonal mellett Kovacicot, tudtam, hogy az egyébként jobban játszó Benzema fog lejönni, nem CR. Úgy is lett, Karimnak a véleménye az arcára volt írva, ő is tudja, hogy mi megy. Ez van, Rafának is parancsolnak. Végre Perezt kellene már elzavarni, mert az edzőket az ő hülyeségei miatt utáljuk meg, gerinc meg nincs benne annyi, hogy kiálljon, és a tévedéseit beismerje (Bale ügy, DeGea bohózat, stb.)
Azzal, hogy CR most már üzemszerűen így játszik, óriási hátrányban vagyunk, ugyanis eddig a meccseket ő hozta. Most Ronaldo nélkül játszunk az esetek legalább 50 százalékában. Ezt nem bírjuk el. Röhej, hogy "alulfizetett" Modricok, Navasok, Casemirok a meccs legjobbjai, a két 100milliós játékos meg nulla.
Nem igaz, hogy egy emberbe ennyi önkritika ne szoruljon. Miért nem lehet néha átadni a jobb lábas szabi pozíciót pl. Casemironak, Ramosnak ? Garantálom, hogy 60ból egyszer ők is berúgnák.
Nem szeretem, ha egy játékosnak előjogai vannak, mert az ide vezet. Ha ennyit tud, akkor kispad. Ha tetszik, ha nem. Ha rossz kedve lesz, akkor is. Nekem meg az ilyen játéktól van rossz kedvem. Mert hogy Alvaro hülyeséget csinál, egy dolog, ő ennyit tud. CR képességei viszont a mutatottól nagyságrendekkel jobbak. Mindenkinek azzal kell állandóan foglalkozni, hogy az ő kis lelkivilága rendben legyen, boldog legyen, stb., mert amúgy jön a hiszti. Csak az a baj, hogy az ilyen allűrök addig viselhetőek el, akkor is nehezen, amíg szállítja a gólokat. Ha viszont az év hátralévő részét is ilyen szellemben képzeli el, hogy a csapat van érte, mindent neki lehet csak elrúgni, stb., akkor év végén el kell kezdeni meghallgatni a 80-100M+ ajánlatokat a már veterán játékosért.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 5., hétfő 9:07

Realista24 írta:
dannen írta:Tegnap leirtam hogy tenyleg szar volt, de muszaj hozzatenni, hogy a masodik felidoben egy darab ertelmes tamadasunk nem volt es ha a csapat nem akar tamadni akkor ce fejre is allhat. Amugy most jogos a kritika de ez benitezen ment el akkor is.
Ettől függetlenül nem ártott volna néha futni.
Vagy legalább egy passzt nem elrontani. Komolyan, egy passza sem ment jó ütemben vagy lábra. A rajta elhalt kontrákat meg sem említettem még.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 9:00

Erre írtam, hogy elkúrta, mert háromszor is volt lehetősége felrúgni. Ez olyan Bartra vs Bale szitu volt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 5., hétfő 8:58

Realista24 írta:
bunkó?
Igen, egy olyan játékost, akinek kvázi élvezetet nyújt lerúgni egy Atmást. :lol:
:lol: :lol:
ezt értem, de akkor ezt a 82.percben az oldalvonalnál nyugodtan megtehette volna, ráadásul úgy, h lapja sem volt addig. ha már "úgyis ezért lett beküldve".
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 8:57

dannen írta:Tegnap leirtam hogy tenyleg szar volt, de muszaj hozzatenni, hogy a masodik felidoben egy darab ertelmes tamadasunk nem volt es ha a csapat nem akar tamadni akkor ce fejre is allhat. Amugy most jogos a kritika de ez benitezen ment el akkor is.
Ettől függetlenül nem ártott volna néha futni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 8:57

bunkó?
Igen, egy olyan játékost, akinek kvázi élvezetet nyújt lerúgni egy Atmást. :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 5., hétfő 8:54

Realista24 írta: Mert Ramosban benne volt a sárga/piros, egyrészt.
akkor meg ígyis úgyis beküldte volna nem? vkit akkor is bekellett volna áldozni? meg arra azért nem lehet sztem várni, h inkább beküldök egy nyilvánvalóbban gyengébb, játékban nem lévő játékost, csak azért hátha vki kap pirosat aztán majd őt.
Másrészt meg egy "bunkót" kellett felvinni a pályára, aki megtöri a támadásokat. Harmadrészt, Nacho szerintem elveszett volna a jobboson, mivel az ha jól tudom, teljesen idegen tőle.
bunkó? én pont azokat a megfogalmazott kritikákat olvastam meccs közben, h lesüllyedtünk a szintjükre.
párszor azért nyomta már nacho jobbosan, nem lett volna neki annyira testidegen, alvaronal semmiképp sem, sőt. de ez másik topic, meg nem vita, csak nemértettem azt a döntést, ennyi.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2015. október 5., hétfő 8:54

Tobben is irtatok, hogy a gol elott elvitt 2 embert es ebbol tudott Karim fejelni. Tenyleg szep munka volt, de basszus.. Karim eseteben amikor ilyen allt fent, akkor ezzel nem lehetett takarozni, ki volt rohogve aki ezt mondta es el volt intezve azzal, hogy ezt barki lehozza. Pedig nem 1 gol volt mar, ahol Karim vitt el embert, es ez tokre nem azon mulik, hogy ki mekkora sztar, hogy megosztja a vedok figyelmet.

Kettosmerce..
#happyshitting

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 5., hétfő 8:51

Azt nem tudom hogy hogyan érzi magát a meccs után ti sem csak ő és nemhiszem h egy olyan egoista emebrt ne zavarna ha ilyen hányadék formában van..pontosan ennek köszönheti hogy top a pali de mind1...de a lényeg hogy felesleges 1 embert kikapni a sorból és szapulni a tegnapi miatt...hetek óta pocsék az ember...én személy szerint azt gondoltam h a lelkének jót tett a rekord de ez valami más...csak remélhetjük h még idén föltámad mint másfél éve Messi. Rettentő idegesitő hogy nemtudtuk kihasználni a barca bukását de legalább ugyan annyi pontunk van...ugymond a szünet után kezdhetjük előlről a pont szedegetéseket...egy ujonnan épülő csapattól egyenlőre szerintem ne várjunk többet ha még a szerencse(sérülések) sincs velünk..reméljük a szünet után vagy legalább januárra változik a helyzet.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 8:48

Semmi, csak ahogy RMCF is megmondta mindig kell valakit utálni (a saját csapatodból :hmmm: ), és Bale mellett idén CR-t kell basztatni, most ez a menő.
Ja, már megint ez a divat/meg menő szöveg. Nem mert szar volt, nem, mert menő. :coffee: :salute:
CR 7 év alatt földbe verte Raúl összes rekordját, de nem baj most lehet osztani.
Erre meg verje ki, akinek kedve van, én a csapatért szorítok, ahogy írtam már párszor.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 8:48

hamarabb mennék az edzőibe ahol rafát kérdezném meg, h miért nem nachot küldte be? milyen racionális magyarázat volt arbeloára?
Mert Ramosban benne volt a sárga/piros, egyrészt. Másrészt meg egy "bunkót" kellett felvinni a pályára, aki megtöri a támadásokat. Harmadrészt, Nacho szerintem elveszett volna a jobboson, mivel az ha jól tudom, teljesen idegen tőle.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 5., hétfő 8:47

Realista24 írta:És állítom, ő legalább szarul érzi magát miatta, de Cé nem.
És szerintem még basztatná is, hogy miért bénáztad el? Miattad kaptunk gólt. :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 5., hétfő 8:47

Toti írta:de hiába fogjátok napi 250 hszben leírni meg rászállni, mi fog változni? van értelme? őszintén?
Semmi, csak ahogy RMCF is megmondta mindig kell valakit utálni (a saját csapatodból :hmmm: ), és Bale mellett idén CR-t kell basztatni, most ez a menő. Ebben csak az a vicces, hogy amikor Raulra kezdte kapni az első kritikákat mindenki meg volt botránkozva, hogy a Real Madrid ikonját nem lehet bántani, és aztán még levezetett vagy 2 szezonon keresztül, Casillas dettó. CR 7 év alatt földbe verte Raúl összes rekordját, de nem baj most lehet osztani.

Végülis aki úgy gondolja, lelke rajta. Én akkor is szurkolok neki, amikor szarul megy nem csak amikor veri a gólokat.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 5., hétfő 8:45

én ezt meg is értem amit írsz, és adom is. én is bírom az öreget és a képességeivel is tisztában vagyok. illetve pont az általad leírt dolgok miatt nem megyek a topicjába és kezdem el ekézni, mert semmi értelme. hamarabb mennék az edzőibe ahol rafát kérdezném meg, h miért nem nachot küldte be? milyen racionális magyarázat volt arbeloára? természetesen a tekintély parancsoló haján kívül. :D

Vissza: