cristianoTravel Alone ajajjajahjjaha <<< ez mi hozzászólás tőle?Realista24 írta:https://instagram.com/p/8c5SOVBpS1/
Nagyon jó kedve van ahogy látom.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 5., hétfő 12:01
cristianoTravel Alone ajajjajahjjaha <<< ez mi hozzászólás tőle?Realista24 írta:https://instagram.com/p/8c5SOVBpS1/
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 11:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 5., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. október 5., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. október 5., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 5., hétfő 11:12
+ a világ legjobbjának legyen már egy-egy momentuma és na az legyen a mentsége, hogy szar az egész csapat.ericco írta:Ismétlem, attól még hajthatna, letámadhatna, vagy csak simán pontosan passzolhatna.
Játszhat szarul, lehet formán kívül, de akkor legalább a hozzáállása legyen példás, vagy csak lehessen lecserélni vagy padra tenni.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 5., hétfő 11:06
jah, én sem azt mondtam, hogy maradjon mert hoz 10 millát a konyhára. Ha ilyen 100-150 millát hozna évente, akkor azért megfontolnám. De annyit tuti nem hoz, szerintem ilyen 30 körül (bár nem vagyok jó saccoló ). Szerintem is jó lenne eladni, ha nem javul tavaszra.Realista24 írta:Az meg nem lehet érv a maradása mellett, mert hoz pár milliót a konyhára.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 5., hétfő 11:05
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. október 5., hétfő 11:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 10:58
Áh. A faszi Mendes haverja, Pérez nem. Innentől a matek egyszerű.ericco írta:Ha olyan sokat érne, megvette volna a Madrid. CR nem egy Beckham, és nem is lesz soha.Realista24 írta:Cé adta el a saját részét annak a csókának.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 5., hétfő 10:53
Ha olyan sokat érne, megvette volna a Madrid. CR nem egy Beckham, és nem is lesz soha.Realista24 írta:Cé adta el a saját részét annak a csókának.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 10:53
Hogyne lenne, csak az nem lesz edző soha Madridban.miro írta:Perez ide vagy oda,nincs azaz edző aki lemerné hozni ilyen szituba.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 5., hétfő 10:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 10:44
Cé adta el a saját részét annak a csókának.ericco írta:Nem sokat. Eleve csak azokból a reklámbevételekből részesedünk, amelyeket az ideigazolása után kötött. Abból nem sok új lehet, mivel erősen a saját brandjét nyomatja egy ideje. Voltak aztán olyan hírek is (Calderóntól), hogy Perez eladta a marketingjogokat a Valencia tulajának.rashidm írta:Viszont nem tudom, hogy mennyi reklámbevételt kapunk Cr nevéből.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 5., hétfő 10:43
Nem sokat. Eleve csak azokból a reklámbevételekből részesedünk, amelyeket az ideigazolása után kötött. Abból nem sok új lehet, mivel erősen a saját brandjét nyomatja egy ideje. Voltak aztán olyan hírek is (Calderóntól), hogy Perez eladta a marketingjogokat a Valencia tulajának.rashidm írta:Viszont nem tudom, hogy mennyi reklámbevételt kapunk Cr nevéből.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 5., hétfő 10:33
Attól függetlenül lehetne egy értelmes megmozdulása. Amíg ő azisten meg nem tudom mi, akkor valamit csinálhatna.kiserik írta:Kíváncsi vagyok az itt jelenlévők hogyan látják, CR melyen poszton játszik mostanában (pl a tegnapi meccsen)?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 5., hétfő 10:31
Ennél szebben nem is lehet megfogalmazni. Más kérdés, hogy pénzügyileg nem biztos, hogy jól járnánk. Megvenné valaki 100-150-ért+35 misi (nem tudom mennyi bruttóban), az kb 135-185 milla. Viszont nem tudom, hogy mennyi reklámbevételt kapunk Cr nevéből.Torquemada írta:Egyre több a gyenge meccse, az arca viszont legalább akkora, mit régen. A megdöntött rekordok önmagukért beszélnek, a horror árát régen ledolgozta. Ami viszont most megy, az kritikán aluli. Minden játékos foghat ki gyenge napot, azt viszont nem lehet elfogadni, hogy egy ilyen focistát ne lehessen lecserélni. Benitez sem hülye, (sőt, bár az eredmények még nem igazán jönnek, de nekem szimpatikusabb, mint Carlo, pedig elleneztem az érkezését) szerintem ő is látta, hogy kit kellett volna lecserélni, de nem lehetett. Amikor megláttam a vonal mellett Kovacicot, tudtam, hogy az egyébként jobban játszó Benzema fog lejönni, nem CR. Úgy is lett, Karimnak a véleménye az arcára volt írva, ő is tudja, hogy mi megy. Ez van, Rafának is parancsolnak. Végre Perezt kellene már elzavarni, mert az edzőket az ő hülyeségei miatt utáljuk meg, gerinc meg nincs benne annyi, hogy kiálljon, és a tévedéseit beismerje (Bale ügy, DeGea bohózat, stb.)
Azzal, hogy CR most már üzemszerűen így játszik, óriási hátrányban vagyunk, ugyanis eddig a meccseket ő hozta. Most Ronaldo nélkül játszunk az esetek legalább 50 százalékában. Ezt nem bírjuk el. Röhej, hogy "alulfizetett" Modricok, Navasok, Casemirok a meccs legjobbjai, a két 100milliós játékos meg nulla.
Nem igaz, hogy egy emberbe ennyi önkritika ne szoruljon. Miért nem lehet néha átadni a jobb lábas szabi pozíciót pl. Casemironak, Ramosnak ? Garantálom, hogy 60ból egyszer ők is berúgnák.
Nem szeretem, ha egy játékosnak előjogai vannak, mert az ide vezet. Ha ennyit tud, akkor kispad. Ha tetszik, ha nem. Ha rossz kedve lesz, akkor is. Nekem meg az ilyen játéktól van rossz kedvem. Mert hogy Alvaro hülyeséget csinál, egy dolog, ő ennyit tud. CR képességei viszont a mutatottól nagyságrendekkel jobbak. Mindenkinek azzal kell állandóan foglalkozni, hogy az ő kis lelkivilága rendben legyen, boldog legyen, stb., mert amúgy jön a hiszti. Csak az a baj, hogy az ilyen allűrök addig viselhetőek el, akkor is nehezen, amíg szállítja a gólokat. Ha viszont az év hátralévő részét is ilyen szellemben képzeli el, hogy a csapat van érte, mindent neki lehet csak elrúgni, stb., akkor év végén el kell kezdeni meghallgatni a 80-100M+ ajánlatokat a már veterán játékosért.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2015. október 5., hétfő 10:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 10:29
Játszott tegnap?kiserik írta:Kíváncsi vagyok az itt jelenlévők hogyan látják, CR melyen poszton játszik mostanában (pl a tegnapi meccsen)?
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. október 5., hétfő 10:27
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem