Isco - 22
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Isco - 22
R.M.C.F szavait adom nagyon. Szerintem is nagyon sokaknak szimpatikus, nekem is kedvencek között van és rossz látni, hogy nem találja önmagát, ami abból is adódik, hogy a szerkezet, a stílus sem segíti az egyszerű illeszkedésben, viszont nagyon remélem, hogy találnak neki egy megfelelő helyet a csapatban, hátha akkor ő i összekapja magát.
James - Isco - Modric egyszerre lehetne a pályán egy jól működő csapatban... rózsaszín felhők között érezném magam
James - Isco - Modric egyszerre lehetne a pályán egy jól működő csapatban... rózsaszín felhők között érezném magam
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
M1Ö írta:Sokan kritizálták tavaly 4-3-3-ban, hogy a kapuhoz közelebb jobb lenne. Én úgy voltam vele akkor is, hogy Modric-csal és Kroos-szal tökéletes 3mast játszik. Jobb neki, ha mélyebről indul és nem a szélről, elölről. Lehet szar duma, de egy tökéletes Iniesta utódot lehetne belőle csinálni. Mert rengeteg esze, képessége, akarata van ehhez a játékhoz. Erre kidobják jobb szélre...
Az a baj,hogy sem ő,nem james nem egy 3as kp-a tökéletes eleme....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Sokan kritizálták tavaly 4-3-3-ban, hogy a kapuhoz közelebb jobb lenne. Én úgy voltam vele akkor is, hogy Modric-csal és Kroos-szal tökéletes 3mast játszik. Jobb neki, ha mélyebről indul és nem a szélről, elölről. Lehet szar duma, de egy tökéletes Iniesta utódot lehetne belőle csinálni. Mert rengeteg esze, képessége, akarata van ehhez a játékhoz. Erre kidobják jobb szélre...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én bal lábas létemre,a legjobban jobb oldalon szerettem játszani.Nagyon nem mindegy neki, hogy baloldali támadó kp helyett jobb oldalit játszik, vagy bal oldali középső középpályást.
Nem feltétlenül a poszt miatt nincsen meg az a bizonyos "áttörés",már ha a posztra és nem az egyénre gondoltok....isco mindenkinek szimpatikus,szereti a nagy többség itt,mert mutat olyan megoldásokat ami látványra,élvezetre magas szint,de a fociban ez ma már kevés. Én is szeretem,és nem akarom hogy elmenjen,inkább alkalmazzuk máshogyan és másra....mint anno Dm.....ahol mindig is játszott ott nekünk nem volt 100.as.....majd áthelyezte CA egy váratlan húzással egy más pozicióba,és ott kis túlzással(lehet nem is annyira) a legnagyobb húzóemberünkké vált,és nélkülözhetetlen lett.Realista24 írta:Ha nincs helye, nincs áttörés, akkor nem akkora gond ha elmegy.dannen írta:tök mindegy hova rakod iscot vannak dolgok amik nem posztfüggők és az se megy a spanyolnak mostanában. érdekes jamest rakhatod szinte bárhova, középpályástól csatárig, hasznát fogjuk venni. szar kimondani mert azt hittem ez az év lesz az áttörés isconak, de james jobb focista jelenleg, épüljön csak fel hamar. nyáron meg sajnos isco lépni fog.
En csipem a kicsit, de van amikor nem működik a kémia. Neki extrán nehez a CR, Bale, James trio miatt. Sajnálnam nagyon, de ez neha szükségszerű.
Isco kis területet fed le,és sokszor lassítja a játékot,a többiek pörgőssebbek és direktebbek,de még is úgy gondolom,pont hogy egy más karakter az ami szükségszerű....találjuk meg a helyét és a feladatkörét.....időt kell még adni,ez egy új szisztéma.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha nincs helye, nincs áttörés, akkor nem akkora gond ha elmegy.dannen írta:tök mindegy hova rakod iscot vannak dolgok amik nem posztfüggők és az se megy a spanyolnak mostanában. érdekes jamest rakhatod szinte bárhova, középpályástól csatárig, hasznát fogjuk venni. szar kimondani mert azt hittem ez az év lesz az áttörés isconak, de james jobb focista jelenleg, épüljön csak fel hamar. nyáron meg sajnos isco lépni fog.
En csipem a kicsit, de van amikor nem működik a kémia. Neki extrán nehez a CR, Bale, James trio miatt. Sajnálnam nagyon, de ez neha szükségszerű.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Rosszul fejeztem ki magam, neked van igazad. Azt akartam írni, hogy a bal oldalról indul.CR amióta Bale kiesett azóta csatárt játszik, nem balszélsőt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
CR amióta Bale kiesett azóta csatárt játszik, nem balszélsőt. Talán most Bale visszatérésével újra a szélen lesz, amibe én nagyon bízok és óriási hibának érzem, hogy nem ott van. Benzema meg azért rúgdossa most a gólokat mert befejezőt játszik Ronaldoval együtt. Tavaly inkább visszajárt a labdákért, így Cének is több lehetőséget adva, most viszont egymás nyakán játszanak. A megoldás, hogy vagy Cé balszél vagy Benya több szervező feladatot kapjon, mint az emúlt években. Szerintem az jobban megy neki, mint a befejezés, illetve a csapat hasznára is jobban lenne, mivel Roni is feljavulna.___Samy___ írta:Az viszont erdekes, hogy CR ugy szerepel a bal oldalon, hogy ott is szar, kozben meg Isco elvesztegeti az idejet a jobb oldalon. Nyugodtan lehetne helycsere, mert mindegy, hogy CR melyik oldalon jatszik fosul.
Hogy ne legyen off. Írta valaki, hogy tavaly megoldotta Isco, hogy nem a helyén játszott. Ez azért nem igaz, mert baloldalon volt szinte végig, csak középpályán. Nagyon nem mindegy neki, hogy baloldali támadó kp helyett jobb oldalit játszik, vagy bal oldali középső középpályást. Ellene is szólva pár szót: engem nagyon zavar, hogy nem mozog be üres területbe többet. Rendszeresen volt olyan most is, hogy adta volna magát a helyzet 3 védő között, ő meg megsem mozdult, vagy csak odafutott a labdáshoz elkérni a labdát, aminek nincs akkora haszna, mint ha bemozog a védők és a kp közé. Ebben James sokkal jobb és Benzema is ebben igazán jó, de most +gólokért cserébe inkább Benitez lekorlátozza. Abszolút hibának érzem Rafa részéről ezt még, ha jó is Karim gól/meccs mutatója.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na vegre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Kettős mérce te majom.
Most már van rendes okod tiltani nem azert figyelmeztetni amit a Karimseggnyalo embereidnek bőszen elnézel 100x is
KAK a a fejedre
Most már van rendes okod tiltani nem azert figyelmeztetni amit a Karimseggnyalo embereidnek bőszen elnézel 100x is
KAK a a fejedre
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na akkor. Vagy sexualjatok egymast privatban vagy a kovetkezo magasröptű tarsalgasnal mentek pihenőre.
Out te meg ne jelentgess hozzászólást a provokatív stilusoddal, főleg ne adj tanácsot.
Out te meg ne jelentgess hozzászólást a provokatív stilusoddal, főleg ne adj tanácsot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- OutSider
Ez még mindig nem Cr topik igy ha védtem is reagalj ott ahol védtem. De ha Iscora kritikat mondok annak semmi köze Crhez még akkor sem ha esetleg Isco ritkan lathato jo paszabol nem lőtt golt.M1Ö írta:Mert mit akarsz, mire ragáljak? Arra a f*szságra reagáltam, hogy Te kritikán alulinak állítod be, bezzeg CR-t védted eddig folyamat.OutSider írta:Mindenre reagálsz csak arra nem ami a lényeg.
Persze, az a szarság amit én le nyomok, nem az, hogy eladnád a 'csába....OutSider írta:Szarság amit Te lenyomsz...
Érdekes lehet, hogy neked ....sag nekem meg nem es masoknak sem altalnosan.
- M1Ö
Mert mit akarsz, mire ragáljak? Arra a f*szságra reagáltam, hogy Te kritikán alulinak állítod be, bezzeg CR-t védted eddig folyamat.OutSider írta:Mindenre reagálsz csak arra nem ami a lényeg.
Persze, az a szarság amit én le nyomok, nem az, hogy eladnád a 'csába....OutSider írta:Szarság amit Te lenyomsz...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Sajnos ebben a rendszerben amit Benitez nyomatni akar neki nem lesz helye, főleg ha Bale és James is teljesen felépül. Azon a poszton tudja hozni magát amit Ballel erőltet de ott a walesi neve miatt nem fogja kiszorítani őt. A jobb szélen pedig használhatatlan, nincs játékban, nagyon keveset találkozik a labdával. Ez nekem elég egyértelmű hogy James posztja lesz, az ő tulajdonságaival, erősségeivel jobban be tudja játszani ezt a posztot, láthattuk ezt a Betis ellen is.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Ha már máshol lehet, akkor itt is kellene. Lófasz a tag. És nem amiatt, mert nem a saját helyén játszik. Azt megoldotta tavaly is. Egyszerűen eltűnik 40 percre simán. Bujkál, menekül a labdától. Momentuma, eseménye nem volt hetek óta. Nettó mínusz 1 ember mind védekezésben mind támadásban, kivéve a meccsek első 20 percét, és a cserék kezdetét. Ez sajnos tudatos. Ha nem változtat mehet a levesbe.
- ___Samy___
Sajnalom a fickot, nagy kedvencem, de ismet nincs a helyen jatszatva. En sztem ideny vegen le is fog lecelni, de talan jobban is jar.
Az viszont erdekes, hogy CR ugy szerepel a bal oldalon, hogy ott is szar, kozben meg Isco elvesztegeti az idejet a jobb oldalon. Nyugodtan lehetne helycsere, mert mindegy, hogy CR melyik oldalon jatszik fosul.
Az viszont erdekes, hogy CR ugy szerepel a bal oldalon, hogy ott is szar, kozben meg Isco elvesztegeti az idejet a jobb oldalon. Nyugodtan lehetne helycsere, mert mindegy, hogy CR melyik oldalon jatszik fosul.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ronaldo "teljesítményét" simán hozta volna akármelyik csere szélső is. Sőt, nekik nem lett volna büdös visszasprintelni a játékosukkal.Ronaldoval. Iscoval....cserék nélkül....tele sérültekkel...
Alázat az van, csak nem a csapat, hanem saját maga felé.
Iscot legalább láttam loholni, hajtani az Atleticost, mégha nem is ment neki a játék.
Merci Zizou!
Nem, ez csak pár ember szemellrnzoje. Isco gyenge meccsek óta, látni rajta, hogy szenved a jobb oldalon, de továbbra is ott eroltetjuk, az meg már csak egyetlen egy ember hibája. Persze most lehet mondani, hogy de nem volt más... De akkor kicsit varialjon.András93 írta:Isco kedvenc, Benitezt meg utálják itt...R.M.C.F írta:Kérdés melyik edző tudta volna hozni a meccset....
Ronaldoval. Iscoval....cserék nélkül....tele sérültekkel....
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- OutSider
Mindenre reagálsz csak arra nem ami a lényeg. Tényleg felesleges időpocsékolás.M1Ö írta:Talán azért mert Őt lehet felhozni példának?OutSider írta:Na most én a topik címénél Iscot látok, Te meg folyamatosan CR-ezel...
Ha jól emlékszek minimum volt már 2 olyan passza CSAK NEKI, amit normális esetben csukott szemmel belő.OutSider írta:Vagy csak Cr-nek adta?
Inkább azt a szarságot hagyjuk amit Te lenyomsz. Már adnád el...
Az a vicc aki Iscot védi ilyen teljesítmény után.
Már rögtön hibás Benitez meg Bale mert Isco nem játszhat bal oldalon
Persze Balenél meg az ment , hogy 100 misiért játszon jól bárhol.
CR-nél meg meg se fordul a fejében senkinek, hogy mást hibáztasson.
És még nekem írják, hogy kettős mérce. Szarság amit Te lenyomsz...
- András93
Isco kedvenc, Benitezt meg utálják itt...R.M.C.F írta:Kérdés melyik edző tudta volna hozni a meccset....
Ronaldoval. Iscoval....cserék nélkül....tele sérültekkel....
- M1Ö
Félig-meddig jogos, de nem értek vele teljesen egyet.R.M.C.F írta:Ronaldoval. Iscoval....cserék nélkül....tele sérültekkel....
Meg lehetett volna ezt oldani jobban is. Például ha már mindenféleeképp először kellett lehozni Isco-t, akkor helyette Kovacic-ot hoztam volna. Nem sokra rá meg CR helyére Bale-t.