Karim Benzema
- ___Samy___
Re: Karim Benzema - 9
épp az imént raktam ki fészbukra, és számomra elég érdekes, hogy minden benzema kép alá az a szöveg jön a legtöbb embertől, hogy ha olyan jól tudna focizni, mint pózolni....., inkább gólokat lőjön, ne pózoljon...
egyszerűen nem értem mire kell ez
egyszerűen nem értem mire kell ez
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
holnap ilyenre vágatom hatalmas ez a forma, ha gólokat is lőne még jobban bírnám
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Benzemának fogynia kellene......majd pedig állhatatosabbnak lennie.....majd pedig könyörtelenebbnek lennie.
Nekem nem ő az ideális center .......nem elég pimasz,nem elég pofátlan.....nem elég vehemens........amúgy kitűnő focista,de nem centerben.
Ez az én véleményem.
Nekem nem ő az ideális center .......nem elég pimasz,nem elég pofátlan.....nem elég vehemens........amúgy kitűnő focista,de nem centerben.
Ez az én véleményem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Megaratyi.___Samy___ írta:hát ez a haj, ez kész
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Flaconnak jó lesz profilképnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Zidane inkább maradjon a középhátvédek figyelgetésénél.erről van szó.
Csatárkérdésben nincs a toppon, mivel Giroud-t is nagyon szerette volna elhozni Madridba.
Ezért kéne leigazolni Bale-t és megtartani Di Maríát/felhozni Jesét.
Ronaldo játszhatna Higuaín posztján, teljesen elöl, Benzema mellett (ha változik a taktikai felállás, amit én erősen támogatnék, mert elég volt ebből a kontrázós marhaságból, amire még az Alcorcón edzője is húsz perc tanakodás után tudja a választ...) Ronaldo helyére a szélre betenni Bale-t, cserének meg Jesét/DM. Közben meg felhozni Moratát harmadik csatárnak Minden poszton hepiség van és heló. Meglenne a szél, meglenne elöl a két ember. Ronaldo meg még több gólt lő majd igazi "kilencesként", Benzema meg végre megmutatja mit tud ha megkapja folyamatosan a játéklehetőséget. Aztán ha flop és tényleg ez a max, mint amit idén is mutatott, akkor pedig elé kell igazolni egy csatárt, akár már télen. (Magyarul őt megtartva, de olyat, aki "jobb" nála.)
Ehhez mondjuk az kéne, hogy jöjjön Bale, aminek már őszintén nem tudom mennyi az esélye... Perez nem villant sokat mostanában az átigazolások terén, pedig anno szó nélkül utalta a 65 millát kakának, aki azóta vagy 40 milliónyi fizut is elvitt.. de ez már off itt.
Ronaldo játszhatna Higuaín posztján, teljesen elöl, Benzema mellett (ha változik a taktikai felállás, amit én erősen támogatnék, mert elég volt ebből a kontrázós marhaságból, amire még az Alcorcón edzője is húsz perc tanakodás után tudja a választ...) Ronaldo helyére a szélre betenni Bale-t, cserének meg Jesét/DM. Közben meg felhozni Moratát harmadik csatárnak Minden poszton hepiség van és heló. Meglenne a szél, meglenne elöl a két ember. Ronaldo meg még több gólt lő majd igazi "kilencesként", Benzema meg végre megmutatja mit tud ha megkapja folyamatosan a játéklehetőséget. Aztán ha flop és tényleg ez a max, mint amit idén is mutatott, akkor pedig elé kell igazolni egy csatárt, akár már télen. (Magyarul őt megtartva, de olyat, aki "jobb" nála.)
Ehhez mondjuk az kéne, hogy jöjjön Bale, aminek már őszintén nem tudom mennyi az esélye... Perez nem villant sokat mostanában az átigazolások terén, pedig anno szó nélkül utalta a 65 millát kakának, aki azóta vagy 40 milliónyi fizut is elvitt.. de ez már off itt.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ilyet szerintem senki sem állított. Mármint, hogy egy kilencessel esünk neki a szezonnak.
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy kilencessel nem lehet szezont elkezdeni. Kész.
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem ölt ilyen mértékeket a probléma, egyszerűen csak gatyába kell rázni, nagyon rossz végét fogod meg a dolognak.miró írta:fel kéne fogni hogy nem a klub van a benzemáért,hanem benzema a klubbért.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
fel kéne fogni hogy nem a klub van a benzemáért,hanem benzema a klubbért.ha az kell, hogy noszogassák, akkor tegyék is meg, ha ez a csapat hasznára válhat,
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- ___Samy___
fel kéne már fogni, hogy nem minden ember olyan, mint te vagy én, vagy mint itt a fórumon sok mindenki
van akinek a siker a fejébe száll, vagy jelen esetben nagyon elkényelmesedik, mert tudja, hogy ettől a csapattól feljebb nem léphet, van akit meg pont ez tesz még "éhesebbé"
ha az kell, hogy noszogassák, akkor tegyék is meg, ha ez a csapat hasznára válhat, márpedig benzemánál nagy haszna lenne a jó játékának
meg nem ez a szezon a mérvadó, nem ebből kéne kiindulni, hogy szar ő nekünk ott elől, vagy tavaly is így károgtatok, mikor 30+ szezont zárt, meg a ziccerek többségét beverte?
ha lesz végre csapat körülötte is, akkor menni fog megint a szekér, de nem csak neki
van akinek a siker a fejébe száll, vagy jelen esetben nagyon elkényelmesedik, mert tudja, hogy ettől a csapattól feljebb nem léphet, van akit meg pont ez tesz még "éhesebbé"
ha az kell, hogy noszogassák, akkor tegyék is meg, ha ez a csapat hasznára válhat, márpedig benzemánál nagy haszna lenne a jó játékának
meg nem ez a szezon a mérvadó, nem ebből kéne kiindulni, hogy szar ő nekünk ott elől, vagy tavaly is így károgtatok, mikor 30+ szezont zárt, meg a ziccerek többségét beverte?
ha lesz végre csapat körülötte is, akkor menni fog megint a szekér, de nem csak neki
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
húhúhúhúhúhúhhúúúúúúúú.gyereeeekekkkkkk hol vagytok ti....kreativitasa es labda erzeke van ami viszont Kakanak nem lesz soha,
Van-van,csak nem mutatja meg mert morci nem?
maradjunk már...
jöjjön csak suarez,és vegyék föl a versenyt egymással.
Úgy látszik neki is kell még vagy 2 év, mint Higuainnak, mire mindenki rájön, hogy kevés ide.
Anthony mi azt hiszem barátok leszünk...
akkor megmod az egész szezont,mert megint nincs csatárunk aki ha ott lesz kiélezett meccsen nem varja be a kapus szeme közé.ha meg benzema mégsem válik be jövőre fix kezdőként sem,
millió és egy játékos van akinek nincs meg sajnos a lehetőség,a feltétel hogy profi futballista legyen,pedig nem rajta múllik,csak pont az előbb említett dolgokon illetve a szerencsén,ne mod hogy aki ott van a real madridnál a futball egyik szíve csücskénél azt noszogatni kell meg babusgatni.hagyjuk már..a világ elite összetennék a játékosok a kezüket,meg nyilatkoznak a realról hogy mennyire szép meg jó dolog ott futballozni,ez meg el alszik edzésen,meg tököl meccsen...hagyjuk már.
MIRÓ! A hozzászólásid többsége tele van káromkodással, nem moderálom őket többször. R24
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Legkisebbtobi
szerintem is legyen inkabb kezdo egy idiota aki majd osszeharapdal mindenkit... adunk neki meg egy evet ha marad ez a konstans szar akkor helloAnthony írta:Úgy látszik neki is kell még vagy 2 év, mint Higuainnak, mire mindenki rájön, hogy kevés ide.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Úgy látszik neki is kell még vagy 2 év, mint Higuainnak, mire mindenki rájön, hogy kevés ide.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Claudio Pizzaro, bár a neve itt még fel sem merült, de én is azt gondolom, hogy egy tapasztalt csatár kell Benzema mögé, és a franciát pedig stabilan nyomatni.hozni kell egy idősebb rókát, akinek nem büdös a padozás, de tud segíteni a csapaton ha úgy van,
Egyébként erre a célra tökéletes lett volna Adebayor is, csakhát ő ugye már nincs Madridban...
- ___Samy___
padra akkor is kellene egy arc, ha nem is suarez vagy cavani, de mindenképp kell vki, benzema, morata 3 fronton borzasztó sovány még akkor is ha cr-t is be lehet tenni oda
hozni kell egy idősebb rókát, akinek nem büdös a padozás, de tud segíteni a csapaton ha úgy van, ha meg benzema mégsem válik be jövőre fix kezdőként sem, akkor a helyére lehet hozni ilyen 50-60 milliós embert
hozni kell egy idősebb rókát, akinek nem büdös a padozás, de tud segíteni a csapaton ha úgy van, ha meg benzema mégsem válik be jövőre fix kezdőként sem, akkor a helyére lehet hozni ilyen 50-60 milliós embert