nusser írta:hát ez az illramendi véleményem szerint nagyon karcsú...fizikálisan is, technikailag is körülményes, fejben kissé lassú...nem egy előre lépés főleg ennyiért, nem ezt kellett volna...de persze cáfoljon rám...továbbá 21 évesekkel nem lehet bl-t nyerni, oda kell a rutin plusz nem mindenki egy varane vagy most 30 milláért igazolunk a padra? jó ez a fiatalítás, de nem kéne túlzásokba esni nem az arsenal vagyunk...középpályán kell a rutin plusz ez a srác sehol nem bizonyított, csak hát 2018-ig szerződése van...
higu meg ha nem megy el végül idén...véleményem szerint még mindig jobb mint morata, benzema meg egyedül kevés lesz, valakinek őt is tehermentesíteni kell.
viszont nagyon nincs alternatíva.
irkálhatjátok még ezren hogy nem fiatalokkal kéne ha mással nem lehet. kit hoznátok aki nem olyan fiatal? vidalt még mindig?
jelenleg két választásunk van: irreális összegért igazolunk valakit aki már befutottabb -mondjuk mmint balenél a 90milka- vagy megpróbálunk fiatalokat hozni. én örülök hogy a másodikat választották perezék. 1évvel ezelőtt pogba és verratti sehol nem volt. 1évvel ezelőtt isco sehol nem volt.
plusz oké senki sem tévedhetetlen, de eddig szerintem minden okunk meg van rá hogy bízzunk ebben a vezetőségben, mert most nem eszetlenül igazolnak.
jövőre meg vidallal se nyernénk még bl-t. ennek a keretnek legalább 1 szezon kell amíg összeszoknak.
én nem tudom ki ő, honnan jött. az U21-es EB-n láttam először játszani és a pofám leszakadt tőle, egyből írtam hogy hoznám. nyilván nem 30 millióért, de ebben a srácban van valami.
én nagyon örülök. az as szerint már csak azon megy a vita, hogy a 30 milliót egyszerre vagy 3 részletben fizesse ki a Madrid. Ha ez igaz, akkor Welcome Illarra.
ugyanez.
morata, jesé, isco, carvajal, illarramendi... jim szerint már eldurrant.