Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
77
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 101

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. július 5., péntek 20:38

Toti írta:
( mindig volt a csapataiban egy buldog)
ezt a szerepet khedira magára fogja vállalni, érzem. :mrgreen:
ja, a tuniszi pitbull majd lehozza.

Egyébként Illaramendi nekem kajakra ugyanaz mint Xabi Alonso, a mozgása is elég komolyan hasonlit az öregére. Tőlem jöhetne, 30-ért is, viszont Kondogbiát is el kell hozni mert kell egy labdaszerző kp-s. 4-3-3-ban a középső hármas lehetne akkor egy: Modric-Illaramendi-Kondobia padon: Kazsimér,Xabi,tunézia hercege. Mindenkinek lenne alternativája, lehetne rotálgatni. Azért egy kipihent Xabi kezdene a nagyobb meccseken de a BL csoportkörben meg a liga 36fordulóján több szerepet kaphatna Illaramendi.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 5., péntek 20:35

nusser írta:de persze ez csak az én véleményem, de kíváncsi vagyok mit fog nyomni ancelotti ( mindig volt a csapataiban egy buldog) rem szép dolgoknak örvendhetünk idén.
Erre várok én is. Pontosabban ezért bizakodok még 1 kp-s érkezésében :shifty:

Bár emlékszem mikor talán 1 hónapja a marca bevágott 1 cikket Ancelotti féle Milánis felállást az akkori kerettel és Khedirát úgy irták mint Gattuso :lol: :lol: :lol:

Amúgy már az AS és a Marca is tény ként közli Illarával a megállapodást!
Meg már youtubon is van 1 Welcome to Real Madrid vidi :mrgreen:

Szerk.:
Hu tényleg valaki tud valami Varane-ről, mert elvileg már fel kellet volna épólnie :kivagyhe:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 5., péntek 20:34

a felállásom működne, kb 2 év együttjátszás után. Nem írtam sehol h jövőre ezt kell játszatni. Csak egy lehetőség, meg az igazolások alapján összeállított csapat.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 5., péntek 20:33

Én örülnék Illaramendinek!Tetszik ez a játékospolitika!Jó fiatal,spanyol játékosokat a Reálban látni!Remélem hogy 15-éig lerendezzük az összes igazolást és így az egész keret együtt tudna lenni!

Kivéve kb a komplett védelem. :lol:

Casillas, Arbeloa, Albiol, Ramos, Marcelo + Jesé... :/

Még Samit kibaszarinthatnánk és jöhetne Kondogbia és egész elégedett lennék. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Blancos 2013. július 5., péntek 20:35-kor.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 5., péntek 20:26

( mindig volt a csapataiban egy buldog)
ezt a szerepet khedira magára fogja vállalni, érzem. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. július 5., péntek 20:16

a barcasok x éve együtt játszanak összevannak szokva....

továbbá pont idén nyírták ki a csapat védekezésüket fizikálisan és taktikailag is...igaz ahhoz a védelmük komolyan hozzátett...

Mike felállása meg... gyakorlatilag komoly csapatok ellen mi lennénk az új seven up... mert sem özil, sem isco, sem ronaldo nem szokta kivenni a védekezésből a részét...

de persze ez csak az én véleményem, de kíváncsi vagyok mit fog nyomni ancelotti ( mindig volt a csapataiban egy buldog) rem szép dolgoknak örvendhetünk idén.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 5., péntek 20:09

Hu! Mi ez a hiröbleny kérem :D ...!

Illara szerintem Alonso posztra jött + valószinű, hogy Casemiro is igy viszont tényleg kicsi rá az esély, hogy jön jövőre Gündogan. Bár Güneogan az fentebb játszik nem? :hmmm:
Én a fiatalok közzül egyedül Moratát nem tudom nagyon hova tenni, bár szerintem a Higuain szintet tudja hozni simán...
Higuval kapcsolatban egyre több hir van, hogy órák kérdése és hivatalosan is az Arsenal játékosa, ami ránk is fér mert kell a zsé :D
Ádan-os hir lepett meg legjobban mert pár napja olvastam valahol, hogy az Elche csapatához igazolt :kivagyhe:
Kondogbiában azért titkon biztam... Meglep, hogy Zizu nem húzta még be a kis franciát :D

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 5., péntek 20:08

Kyller írta:És ki fog védekezni?
Mindig ezzel jön mindenki baszki. CSAPATSZINTEN kell védekezni, mint ahogy a Barca játékosai is csinálják. Iniestáék már az ellenfél tizenhatosánál szűkítenek, aztán a felezővonalnál már ki van kényszerítve a rossz passz. Nem látod ott se szerelni Messit a saját tizenhatosánál, ahogy Alexist se, de csapatszinten olyan presszing van, hogy beroppantják az ellenfelet.

R.M.C.F. gyere és magyarázd már el bővebben, kérlek, mert én most lusta vagyok hozzá :D :coffee:

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 5., péntek 20:04

Mike írta:na akkor elmondom mi lesz

--------Illarramendi----------
------Isco--Özil--Modric-----
---------Karim--CR-----------

a 4 kps folyamatosan közel egymáshoz, ezzel a felhozatallal csak így lehet megoldani a kps védekezést. A nem lehetetlen ugye, lásd Barca, csak rohadnagy összeszokottság kell hozzá, épp ezért nem is fog menni.

És ki fog védekezni?

:mrgreen: :mrgreen:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 5., péntek 20:00

na akkor elmondom mi lesz

--------Illarramendi----------
------Isco--Özil--Modric-----
---------Karim--CR-----------

a 4 kps folyamatosan közel egymáshoz, ezzel a felhozatallal csak így lehet megoldani a kps védekezést. A nem lehetetlen ugye, lásd Barca, csak rohadnagy összeszokottság kell hozzá, épp ezért nem is fog menni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

horesz93
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, KTE

HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. július 5., péntek 19:59

Én örülnék Illaramendinek!Tetszik ez a játékospolitika!Jó fiatal,spanyol játékosokat a Reálban látni!Remélem hogy 15-éig lerendezzük az összes igazolást és így az egész keret együtt tudna lenni! :)
----------------Courtois/Lunin
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 5., péntek 19:52

Én pártolom ezt az Illarramendi gyereket, láttam végre focizni is párszor és tényleg nem egy elveszett fiú. Ráadásul spanyol, fiatal, jól ismeri Moratát, Carvajalt, Iscot, velük valószínűleg menne is neki a pötyi. Csak az ára túl magas, de ha ennyi, hát ennyi. Én nem bánom, ha jövőre nem nyerünk mondjuk semmit, de a játékunk szép lesz és látszik a srácokon, hogy akarnak és hajtanak. :agree:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 5., péntek 19:50

Én nem csak az árát látom túlzónak, de én még mindig inkább Kondogbiát mondanám! Ahogy néztem Illarramendit nekem ő inkább egy Xabi Alonso típusú játékos, szerintem viszont egy Makalele(Kondogbia) típusú játékosra nagyobb szükség lenne!

nusser

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. július 5., péntek 19:48

amúgy akik még gündoganoznak őt hova? szerintem illramendivel eldől, hogy török-német barátunk nem fog itt játszani...ide még egy pitbull kellene...khediranak véleményem szerint nincs alternatívája és úgy néz ki nem is lesz...és itt sütheti az egészet a vezetőség ha benne gondolkodnak, mert lehet melette akárki a kp-n döcögni fog a szekér...ha csak nyáron nem fogadtak fel sami mellé 3 brazilt akik megtanítják zsugázni és adtak neki egy új agyat...meg némi gyorsaságot.....de sajnos nem hiszem...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 5., péntek 19:46

nusser írta:de sem pogbat sem verattit 30 milláért vették...ez az összeg nem az aminél lehet rizikót vállalni hogy vagy bejön vagy nem szerintem....
Pogbának lejárt a szerződése. Egy újonc csapatból meg nem nehéz igazolni... Illarramendi meghozott egy BL helyet a Sociedaddal és nyert egy u21es EB-t alapemberként a spanyolokkal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 5., péntek 19:44

nusser írta:de sem pogbat sem verattit 30 milláért vették..
ez jogos.
nusser írta:ez az összeg nem az aminél lehet rizikót vállalni hogy vagy bejön vagy nem szerintem....
szerintem meg most muszáj rizikót vállalni mert verratti, pogba, vidal stb.stb. nem opció ilyen-olyan okokból.
jelenleg a középpályánk: xabi aki műtve volt a nyáron és már öreg ki tudja milyen formában lesz ezután, khedira aki olyan mint akit mindig éppen akkor műtöttek volna, casemiro akiről még azt se tudjuk hogy kicsoda-micsoda és egy modric. ez nagyon gyér eddig.

nusser

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. július 5., péntek 19:42

de sem pogbat sem verattit 30 milláért vették...ez az összeg nem az aminél lehet rizikót vállalni hogy vagy bejön vagy nem szerintem....

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 5., péntek 19:41

Az a baj, hogy a legtöbb károgó ennyit tud leírni, mint lehetőség: Vidal. :mrgreen: Aztán elfogy a tudomány és esetleg felreppen, hogy a City irreális áron vett egy Fernandinhot 37 milló euróért, aki már 28 éves és, hogy hoppá róla is lecsúsztunk... Stb. Spanyolosodunk, fiatalodunk, mi kell még Gündoganon kívül? :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 5., péntek 19:38

nusser írta:hát ez az illramendi véleményem szerint nagyon karcsú...fizikálisan is, technikailag is körülményes, fejben kissé lassú...nem egy előre lépés főleg ennyiért, nem ezt kellett volna...de persze cáfoljon rám...továbbá 21 évesekkel nem lehet bl-t nyerni, oda kell a rutin plusz nem mindenki egy varane vagy most 30 milláért igazolunk a padra? jó ez a fiatalítás, de nem kéne túlzásokba esni nem az arsenal vagyunk...középpályán kell a rutin plusz ez a srác sehol nem bizonyított, csak hát 2018-ig szerződése van...

higu meg ha nem megy el végül idén...véleményem szerint még mindig jobb mint morata, benzema meg egyedül kevés lesz, valakinek őt is tehermentesíteni kell.
viszont nagyon nincs alternatíva.
irkálhatjátok még ezren hogy nem fiatalokkal kéne ha mással nem lehet. kit hoznátok aki nem olyan fiatal? vidalt még mindig?
jelenleg két választásunk van: irreális összegért igazolunk valakit aki már befutottabb -mondjuk mmint balenél a 90milka- vagy megpróbálunk fiatalokat hozni. én örülök hogy a másodikat választották perezék. 1évvel ezelőtt pogba és verratti sehol nem volt. 1évvel ezelőtt isco sehol nem volt.
plusz oké senki sem tévedhetetlen, de eddig szerintem minden okunk meg van rá hogy bízzunk ebben a vezetőségben, mert most nem eszetlenül igazolnak.

jövőre meg vidallal se nyernénk még bl-t. ennek a keretnek legalább 1 szezon kell amíg összeszoknak.
én nem tudom ki ő, honnan jött. az U21-es EB-n láttam először játszani és a pofám leszakadt tőle, egyből írtam hogy hoznám. nyilván nem 30 millióért, de ebben a srácban van valami.

én nagyon örülök. az as szerint már csak azon megy a vita, hogy a 30 milliót egyszerre vagy 3 részletben fizesse ki a Madrid. Ha ez igaz, akkor Welcome Illarra.
ugyanez. :)

morata, jesé, isco, carvajal, illarramendi... jim szerint már eldurrant. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. július 5., péntek 19:42-kor.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 5., péntek 19:37

Illarramendi tényleg olyan jó játékos hogy megér ennyit? És kezdőszintű játékos vagy csak Xabi mögé vennénk? Aki ismeri és látta játszani mesélhetne róla valamit.
én nem tudom ki ő, honnan jött. az U21-es EB-n láttam először játszani és a pofám leszakadt tőle, egyből írtam hogy hoznám. nyilván nem 30 millióért, de ebben a srácban van valami.

én nagyon örülök. az as szerint már csak azon megy a vita, hogy a 30 milliót egyszerre vagy 3 részletben fizesse ki a Madrid. Ha ez igaz, akkor Welcome Illarra. B-)

Vissza: