Mike írta:___Samy___ írta:ebből vagy az lesz, hogy marad a 4-2-3-1 vagy marad a khedira-xabi duó a kezdőben
mindkettő
Szerintem a 4-2-3-1 és a 4-3-3 lesz a fő felállásunk. Valahogy úgy, hogy Modric lesz a 4-2 előtt középen, vagy ha pihen, akkor Isco/Özil.
___Samy___ írta:most akkor illara érkezésével kondogbia érkezése ki van zárva, szerintem, vagy maximum kölcsönben ott hagyjukviszont én nem feltétlen vagyok ezzel elégedett, egy kondogbia szerű vkp jobban hiányzik a csapatba, mint illaramendi, ráadásul az amúgy is gyök kettő lassúságú kp-ra nem vele fogunk egyel feljebb váltaniugye az ára meg több mint kétszer annyi, mint a franciáé
ebből vagy az lesz, hogy marad a 4-2-3-1 vagy marad a khedira-xabi duó a kezdőben
Szerintem Illaramendire igenis szükség volt. Alonsot most műtötték, és biztos, hogy fogunk alkalmazni mélységi irányítót, így kellett oda valaki. Plusz, ha Alonso vissza is tér, már nem lesz fiatalabb, kell valaki, aki tehermentesíti. Továbbá előbb-utóbb kell egy utód, aki átveszi a stafétát. Őt sem lenne jó egyből a mély vízbe dobni. Idő kell, amíg összeszokik a csapattal, hiszen az egyik legfontosabb poszton játszik. És most még Alonsotól is tanulhat ezt-azt.
Valóban fontos lenne Khedira helyére egy védekezőbb felfogású box-to-box játékos. De Alonso alternatívája -szerintem- most fontosabb volt. Khedirának meg két év van vissza a szerződéséből, ha minden igaz. Lehet azért nem újítják meg, mert keresik az alternatíváját, vagy pont ezért maradna még kölcsönben Kondogbia.
Amúgy hiába parancsolják meg Özilnek, hogy védekezzen így meg úgy. Volt idő, amikor még rendesen letámadta az ellenfelet, de már akkor is látszott, hogy se a passzsávokat nem érzi, hogy hogyan kéne levédekezni, sem azt, hogy hova kéne futnia. Kábé úgy festett, mint amikor a macskáim kergetik a lézerpöttyöt, de sosem kapja el. Így meg kigurigázták, és ugyanúgy ott volt a luk a helyén. Ekkoriban volt az, hogy visszajött akár a 16-osig is, és ott elcsípett egy passzt (mert már szűk volt a terület). Azóta viszont inkább a szarok bele magatartás érződik rajta.
És szerintem Ronaldo sem teheti meg, hogy kivonja magát a védekezés alól. És szerintem hajlandó is lenne rá. Persze ettől még fog hadonászni, meg olykor-olykor fennragadni, de gyakrabban zárná a passzsávokat, és nem csak "bosszúból" futna a közeli labdás ember után.