Ez a baj. Pedig a portugál a tizenhatoson kívülről szinte már nem jelent veszélyt.wZoLee7 írta:CR kap idegbajt
Bajnokok Ligája
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Sajnos így van. A Realban is jól játszik, de 1-2 ember után vagy el adja vagy belevezeti...ha meg lövéssel próbálkozik akkor CR kap idegbajtziro4vr írta:Mondjuk attól függetlenül az utolsó megoldásai rosszak voltak ott is. Ezen változtatni kell, mert különben kevés lesz a szemnek egyébként kedves mezőnyteljesítmény.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Erre mondom èn hogy biztato,de nem kielègitoziro4vr írta:Mondjuk attól függetlenül az utolsó megoldásai rosszak voltak ott is. Ezen változtatni kell, mert különben kevés lesz a szemnek egyébként kedves mezőnyteljesítmény.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk attól függetlenül az utolsó megoldásai rosszak voltak ott is. Ezen változtatni kell, mert különben kevés lesz a szemnek egyébként kedves mezőnyteljesítmény.
Nem illik.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ha Isco majd a bal oldalon játszhat, és nem kell aládolgoznia 2-3 embernek, akkor biztató lesz itt is.morientes írta:Isco megint biztato volt ukrajna ellen,de hát ok nem a PSG....sonic írta:Irta nekem is valaki hogy Luiz leserult egybol az jutott eszembe hogy ez inkabb nekunk hatrany... igg hogy a tamadoinknak nem megy meg Karim fiu is serult legalabb benne lehetett volna bizni.
- morientes
Isco megint biztato volt ukrajna ellen,de hát ok nem a PSG....sonic írta:Irta nekem is valaki hogy Luiz leserult egybol az jutott eszembe hogy ez inkabb nekunk hatrany... igg hogy a tamadoinknak nem megy meg Karim fiu is serult legalabb benne lehetett volna bizni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Irta nekem is valaki hogy Luiz leserult egybol az jutott eszembe hogy ez inkabb nekunk hatrany... igg hogy a tamadoinknak nem megy meg Karim fiu is serult legalabb benne lehetett volna bizni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- morientes
Igy hogy Luiz nincs,nehezebb dolgunk leszM1Ö írta:Erről a sok sérültről jut eszembe, hogy face-en a foci VB 2014 lehozott egy olyan cikket, hogy David Luiz személyében újabb klasszisa sérült le a PSG-nek. Erre rákérdeztem, hogy ki sérült még? Jött a válasz egy sráctól, hogy még Trapp. Hát borzasztó, nem is tudom, hogy túlélik-e?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Erről a sok sérültről jut eszembe, hogy face-en a foci VB 2014 lehozott egy olyan cikket, hogy David Luiz személyében újabb klasszisa sérült le a PSG-nek. Erre rákérdeztem, hogy ki sérült még? Jött a válasz egy sráctól, hogy még Trapp. Hát borzasztó, nem is tudom, hogy túlélik-e?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én a hazairól beszélek, én arra megyek Idegenben jó a ziksz. :ĐToti írta:de mire van 3 hetük?
október 21.én lesz a psg elleni meccsünk az 9 nap.Ha meg igen, akkor kirakjuk matherst.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
de mire van 3 hetük?
október 21.én lesz a psg elleni meccsünk az 9 nap.
október 21.én lesz a psg elleni meccsünk az 9 nap.
Ha meg igen, akkor kirakjuk matherst.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Danilo már rendesen dolgozik edzésen. Ramosnak csak a válla fájt, azzal nem lehet gond szerintem.? kik lennének azok?
carvajal biztos, h nem fog. pepenél rég letelt a 2 hét még sem lesz ott a levante ellen sem, modric ödéma, az nálunk minimum 2-3hét, james maga sem tudja sztem nemhogy az orvosok, benzema fixen kieső friss sérülésével
maradt danilo és ramos akik esetleg ott lesznek a psg ellen, bár ramosnál már komolyan nemtudom mi lehet, mert egyelőre a levante ellen sem lesz a mostani hírek szerint..
Pepe izomsérülés, mondjuk ő amúgy sem kezdő, szóval mindegy is.
Modric ágyékhúzódás, az egy igen kellemetlen történet, de ha csak az van, az két hét alatt simán rendbe kell hogy jöjjön.
Karim és James ugyanez. Mindnek van három hete, izomsérülések. Nem lesz gond. Ha meg igen, akkor kirakjuk matherst.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
? kik lennének azok?Realista24 írta:Ezek közül azért komolyan meglepődnék, ha a hétből öt legalább ne játszana.Toti írta:PSG ellen akkor nem lesz
carvajal, danilo, pepe, modric, james, benzema, ramos
??
Es addig meg van másfél hét...
carvajal biztos, h nem fog. pepenél rég letelt a 2 hét még sem lesz ott a levante ellen sem, modric ödéma, az nálunk minimum 2-3hét, james maga sem tudja sztem nemhogy az orvosok, benzema fixen kieső friss sérülésével
maradt danilo és ramos akik esetleg ott lesznek a psg ellen, bár ramosnál már komolyan nemtudom mi lehet, mert egyelőre a levante ellen sem lesz a mostani hírek szerint..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezek közül azért komolyan meglepődnék, ha a hétből öt legalább ne játszana.Toti írta:PSG ellen akkor nem lesz
??
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
???Toti írta:PSG ellen akkor nem lesz
Modric meg Ramos mikor serult le? James meg addig se epul fel? WTF?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
PSG ellen akkor nem lesz
??
??
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mitől lett gyengébb? Iniesta...xavi.....most meg messi is....ez elég.sentry írta:Véletlen eltévesztettem a topikot. Real vs Barcába akartam. Hopika.
Neymar és suarez ketten érnek egy fél messit.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Véletlen eltévesztettem a topikot. Real vs Barcába akartam. Hopika.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ohhh, nem Ter Stegen véd.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ateeemadrid
Kitudja, megye 3as barca védelem ellen bőven benne van szerintem egy pontszerzés. Szarok, na, de azért ezek a csapatok mindig felszívják magukat a Barca meg a Real ellen. Bilbao sem volt nagy formában, de azért eléggé megnehezítették a dolgunkat, szóval na, van okunk reménykedni.Amúgy annyira gyenge ez a Sevilla, hogy sajnos nem kell izgulni nagyon ma, hogy a Sevilla szerez-e pontot a Barca ellen. Igazából nem tudom miért lettek ilyen gyengék. Persze a Európai Szuperkupűn jó meccset játszottak, de hiába nincs Messi, Neymar vagy Suarez elintézi(k) őket.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe