Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
hát ez nagyon szomorú, bár én játszani nem láttam, de sok jót hallottam róla, nagy kár érte..Realista24 írta:Abnerrel számoltak volna, de idén megint kiesett vagy egy évre. A karrierjének valószínű lőttek.doncsontos írta:tetszik, hogy balhátvédet akarunk, de nem kellett volna erre várni télig(már ha tényleg igaz a hír). a 3 opció közül egyértelmű Moreno kellene, de kétlem, hogy eljönne hozzánk padozni és 20misi alatt se úsznánk meg a transzfert. amúgy mi a helyzet a Castillas arcal, Abnerrel? tavaly, ha jól emlékszem volt egy csúnya sérülése, abból már kilábalt?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Abnerrel számoltak volna, de idén megint kiesett vagy egy évre. A karrierjének valószínű lőttek.doncsontos írta:tetszik, hogy balhátvédet akarunk, de nem kellett volna erre várni télig(már ha tényleg igaz a hír). a 3 opció közül egyértelmű Moreno kellene, de kétlem, hogy eljönne hozzánk padozni és 20misi alatt se úsznánk meg a transzfert. amúgy mi a helyzet a Castillas arcal, Abnerrel? tavaly, ha jól emlékszem volt egy csúnya sérülése, abból már kilábalt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
tetszik, hogy balhátvédet akarunk, de nem kellett volna erre várni télig(már ha tényleg igaz a hír). a 3 opció közül egyértelmű Moreno kellene, de kétlem, hogy eljönne hozzánk padozni és 20misi alatt se úsznánk meg a transzfert. amúgy mi a helyzet a Castillas arcal, Abnerrel? tavaly, ha jól emlékszem volt egy csúnya sérülése, abból már kilábalt?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn meg olyan mint RonaldinhoFiatalon mindig olyan szerettem volna lenni, mint ő és nem csak a pályán mutatott dolgokra gondolok.
Meccsnapon 3 kurva karjai kozul rángatnak ki rohadt másnaposan hogy azt sem tudom hol vagyok,este meg verek egy mesterhármast
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
A Real Madrid legendája tájékoztatta a NY Cosmos vezetőségét, hogy novemberben szeretne az aktív labdarúgástól visszavonulni.
A spanyol támadó hozzátette, hogy a jövőben mindenképpen visszatér Madridba, és a klub utánpótlásában dolgozik majd.
Raúl Emlékszek, mikor 98-ban miatta lettem Real Madrid szurkoló! Számomra mindig is a legnagyobb példakép volt. Fiatalon mindig olyan szerettem volna lenni, mint ő és nem csak a pályán mutatott dolgokra gondolok.
A spanyol támadó hozzátette, hogy a jövőben mindenképpen visszatér Madridba, és a klub utánpótlásában dolgozik majd.
Raúl Emlékszek, mikor 98-ban miatta lettem Real Madrid szurkoló! Számomra mindig is a legnagyobb példakép volt. Fiatalon mindig olyan szerettem volna lenni, mint ő és nem csak a pályán mutatott dolgokra gondolok.
Alexis Sanchez, jézusom. Káll, hogy csak egy angol kacsa.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hmm érdekes, mert márciusban még agyba-főbe dicsérte Bale-t, bár mondjuk akkor sem mondta hogy jobb mint CR vagy többet érne.Tomas Roncero: "Abszurd összehasonlítani Bale-t és Cristianót. @GarethBale11 negyedannyit sem ér, mint @Cristiano". Hmmm...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:Erős tűlzás.ikarus93 írta: Jelenleg a BM mindenkit oda-vissza verne, igen még minket is sajnos. A mostani formában.
erős? Még finoman fogalmaztál. Mi az hogy oda vissza? Persze.....vannak még mesék.
Abszolut ki ki meccs,sőt...a Rm jobb jelenleg(sérüléseket nem számolva) mint BM.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Igazából márciusig nem nagyon lehet belőni egyik csapat erejét sem, hacsak nem durván bukdácsolnak, de sokszor az sem mérvadó. Majd amikor már látjuk hol hányan sérültek, és milyen az azévi játék, akkor lehet vállalható becslést adni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Erős tűlzás.ikarus93 írta: Jelenleg a BM mindenkit oda-vissza verne, igen még minket is sajnos. A mostani formában.
Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Szerintem a Bayernt soha nem kell megítélni legalább március végéig..
Csalóka a bundás..
Mondjuk függetlenül attól Zidane csak haza beszélt..
Csalóka a bundás..
Mondjuk függetlenül attól Zidane csak haza beszélt..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tavaly ősszel mi is oda-vissza vertük (volna) a fél világot.
- ikarus93
A PSG jobb mint a Bayern?
Jelenleg a BM mindenkit oda-vissza verne, igen még minket is sajnos. A mostani formában.
Jelenleg a BM mindenkit oda-vissza verne, igen még minket is sajnos. A mostani formában.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Távozó? Tavaly...és úgy néz ki idén sem tudunk egy normális kezdőt kirakni mert folyamatosan sérült a fél keret.wZoLee7 írta:Érdekes hír van nso-n, Reus házat vett madridban. Egy ilyen igazolás már csak távozó esetén lehetséges...CR, Isco, Benzema hármasból egynek távoznia kellene Reus megszerzeséhez.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem is ez jutott az eszembe egybol.Mármint az atma.Kerlon írta:CR vagy Bale... Esetleg Griezmann a túloldalról. Atleticoban is hatalmas dolgokra lehetne képes Marco.wZoLee7 írta:Érdekes hír van nso-n, Reus házat vett madridban. Egy ilyen igazolás már csak távozó esetén lehetséges...CR, Isco, Benzema hármasból egynek távoznia kellene Reus megszerzeséhez.
Persze itt van mèg a rayo...vagy a getafe
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Reus a mi orvosi stábunk mellé nem lenne a legokosabb megoldás :-D
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem hinném hogy odamenne.wZoLee7 írta:Hmmm az Atleti eszembe sem jutott, nagy húzás lenne tőlük
Már írtam korábban, hogy egyre szkeptikusabb vagyok vele szemben, idén ha hozna egy sérülésektől mentes, egyenletesen klasszis szintet, akkor oké. Mert amúgy lenne kockázat a szerződtetésében. Mondjuk egy Aubameyang-Benzema duó is jól működne együtt, csak a gaboni piac nem biztos hogy Perez elsődleges prioritása.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hmmm az Atleti eszembe sem jutott, nagy húzás lenne tőlük
CR vagy Bale... Esetleg Griezmann a túloldalról. Atleticoban is hatalmas dolgokra lehetne képes Marco.wZoLee7 írta:Érdekes hír van nso-n, Reus házat vett madridban. Egy ilyen igazolás már csak távozó esetén lehetséges...CR, Isco, Benzema hármasból egynek távoznia kellene Reus megszerzeséhez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K