MorataMartin írta:Illarramendinél jöhetne jobb is, de nem leszek elégedetlen ha ő jön.
Igen, és ki az? Várom a neveket aki mozdítható is !
Mythos90 írta:Úgy néz ki Perez taktikát váltott (persze Ancellotti hatására) a sok fiatal spanyol tehetség megszerzésével. Én ennek kifejezetten örülök, viszont itt akkor tényleg meg kell adni a bizalmat és az időt az edzőnek (még 1-2 rosszabb szezon után is), mert ha megint kezdődik az edzőkirengő, ahol mindenki a saját játékszisztémáját próbálja ráerőltetni a keretre, akkor soha nem fognak igazi csapatként funkcionálni és az egész fiatal generáció megy a levesbe.
Remélem nem így lesz.
Látszik az öregen hogy tanult az előző ciklusából ahol a türelmetlensége lett a veszte.Ha Mourinhonak pedig adott 3 év türelmi időt szerintem Ancelottinak is fog ennyit adni.Lehet hogy még Mou most is a padon ülne ha nem nőtt volna meg ennyire az arca hogy mindenkit ő akart irányítani.
Marci77 írta:
Nem tudom hogy mennyi szó volt róla mert az utóbbi 1-2 napba annyira nem néztem mit írtok,szóval az a kérdésem hogy mi a véleményetek Ibráról. Örülnétek-e neki?
Lehet átestem a ló túloldalára vagy ez az én ellenszenvem,de én nem tudnék örülni neki se Barcás korszaka, se amiatt hogy hányszor szívatta már meg a a válogatottat
.Legnagyobb eltökéltsége szerintem egyébként ha esetleg ideje az lenne hogy bosszút álljon Messin,felrúgná vagy kitudja mit tenne akkor meg a baromságával csak emberhátrányba kerülnénk.Jó tudom hogy egy klasszis meg hogy még mindig tagja a top 5-nek,de én valahogy nem örülnék neki. Őt még 2009-ben kellet volna hozni ,de akkor pedig Benzema jobb opciónak tűnt.(Remélem a következő szezonban javul a játéka.)
Gascoigne írta: A 30 millió meg látatlanban nevetségesnek hangzik. Ennyit a felnőtt, ereje teljében lévő Alonso ért, nem a még alig valamit bizonyított utódja.
Igen Alonso ha jó emlékszem 28,5 M euró volt,de sajnos ez 4 év alatt nagyon megugrottak a piaci árak.Egy tehetsége játékos ára manapság ennyi. Valószínű hogy 3-4 esetleg 5 milliót le tudunk faragni az árából aztán egy 25+3 milliós opcióval már jobban néz ki a dolog. Manapság mindenki méreg drága főleg nekünk.
ateeemadrid írta:Örülök, hogy fiatalokat igazolunk, meg spanyolokat, ráadásul posztra. De azért az a 30 millió egy noname játékosért elég nevetségesen hangzik, annyiért már Gündogan kaliberű játékosokat is lehetne venni... Ne essünk át a ló túloldalára
Ennek ellenére örülnék az érkezésének, utánpótlás ebn ígéretesen játszott, és nyilván a Sociedad nagyszerű szereplésében is szerepe van, de akkoris. Sokkalom azt a 30 milliót.
Jelenleg nincs a piacon Gündogan és "társai" ,így be kell érni a hozható ígéretekkel aztán meglátjuk. Én speciel örülök az érkezésének jónak tűnik a gyerek aztán majd meglátjuk.Az árból pedig mint már írtam valószínűleg le lehet pár milliót faragni.
Realista24 írta:...
Realista véletlenül vagy valaki más aki tudja! Van valami hír Suarezről vagy Cavaniról? DM,Coentrao maradnak-mennek?Olvastam az Illarás hírt és szerepelt benne B tervként Kongobia,de szóval ha jön Illara őt végkép kizárhatjuk,vagy valaki más vkp érkezését?