Nagy hiba.miro írta:Köszi,de One lesz belőle.
Nekem 500gigás ps4em van és nem elég, folyton törölni kell valamit. Mondjuk One-nál nem tudom mi a helyzet, gondolom nem tér el nagyon.miro írta:Viszont,melyiket érdemes megvenni? 500 gigás elég lehet?
HozzászólásSzerző: volt » 2015. október 13., kedd 15:35
Nagy hiba.miro írta:Köszi,de One lesz belőle.
Nekem 500gigás ps4em van és nem elég, folyton törölni kell valamit. Mondjuk One-nál nem tudom mi a helyzet, gondolom nem tér el nagyon.miro írta:Viszont,melyiket érdemes megvenni? 500 gigás elég lehet?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. október 13., kedd 15:12
HozzászólásSzerző: kanye » 2015. szeptember 27., vasárnap 0:55
HozzászólásSzerző: miro » 2015. szeptember 26., szombat 17:58
MesQueUnClub írta:Miro a fifa next gen, csak PC/PS4/ONE
Anyaka írta:A legolcsóbb esetben is egy 100-as az új.
Gép használtan karral, némi garanciával legyen 80. Télen már 11 körül megy a Fifa. Meg kell mellé egy előfizetés az egy évre érdemes megvenni, 13.
Az xbox meg multi nélkül rgh-val éri meg, de csak akkor, ha játékfüggő vagy. Bármit rátehetsz, de én például meguntam már azt, a gép elleni játék nem túl izgalmas.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 26., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 26., szombat 17:49
HozzászólásSzerző: miro » 2015. szeptember 26., szombat 17:39
Ez viszont gáz..Anyaka írta:
Jövőre befejeződik a támogatottsága, így csak akkor éri meg, ha eddig nem volt, és nem játszottál a régebbi játékokkal, mert új onnantól nem jön rá.
De az 100+mondjuk a fifa tehát 120..hamesz írta:Xbox one és PS4 is van már 100 körül(Nem használt)
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 26., szombat 17:33
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 26., szombat 17:33
Jövőre befejeződik a támogatottsága, így csak akkor éri meg, ha eddig nem volt, és nem játszottál a régebbi játékokkal, mert új onnantól nem jön rá.miro írta:Engem ha megtudtok győzni hogy érdemes még venni PS3,illetve XBOX360-at,akkor érdekel az ajánlat!
HozzászólásSzerző: miro » 2015. szeptember 26., szombat 17:30
MesQueUnClub írta:Szerintem nem érdemes, ha már ilyenbe akarsz invesztálni One/Ps4miro írta:Engem ha megtudtok győzni hogy érdemes még venni PS3,illetve XBOX360-at,akkor érdekel az ajánlat!
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 26., szombat 17:22
Szerintem nem érdemes, ha már ilyenbe akarsz invesztálni One/Ps4miro írta:Engem ha megtudtok győzni hogy érdemes még venni PS3,illetve XBOX360-at,akkor érdekel az ajánlat!
HozzászólásSzerző: miro » 2015. szeptember 26., szombat 17:20
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 26., szombat 16:02
A vezeték nélkülit nem tudod vezetékessé tenni. Egy adóvevőt kell hozzá venni.mocsok írta:van egy vezetéknélküli x360 kontrollerem.
akarok venni egy kábelt hogy tudjam használni pchez is a kontrollert. de sehol nem találok csak ilyen kábelt.
hol lehet ilyet kapni?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. szeptember 26., szombat 15:07
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2015. szeptember 23., szerda 8:52
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. szeptember 16., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: volt » 2015. szeptember 14., hétfő 12:55
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Semmi sem történik, akkor is Josht vágja ketté ha őt szeretnéd megmenteni. Mivel ő a psycho, úgy állította be, hogy mindig őt vágja ketté.pheco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor nem tudod mivan, ha a fűrésszel nem Josht vágom szét, hanem Ashleyt?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 14., hétfő 12:52
Mondjuk jöhetett volna PC-re is... de mindegy...pheco írta:Én is nézem őket, Pistit imádom Főleg így, hogy tudom mikor jön egy-egy ijesztés, így még viccesebb.Remy írta:Tényleg fasza cucc. Bár én nem játszom vele, csak a TheVR csatornán követem, de így is király. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Chris mennyire rábaszott, hogy nem lőtte magát fejbe anno.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. szeptember 14., hétfő 12:44
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen, láttam yt-on a wendigos részt a végén. Hatalmasvolt írta: Az első végigjátszásra nekem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sam és Chris élte túl. Matt meghalt mert elbénáztam a dont move részt. Emilyt kinyírtam és a végén elkapkodtam ezért meghalt Mike és Ash is. Jessica meg az elején meghalt. Josh is túlélte nekem, őt nem lehet rendesen megmenteni. Vagy meghal vagy wendingó lesz. Az a lényeg, hogy az utolsó epizódban van egy notesz amit meg kell találni és ott elég érdekes dolgokat ír Hannah. Ha ezt felveszed akkor Josht nem nyírja ki a wendingóvá változott Hannah. Ha felveszed a noteszt és nem nyírja ki Josht akkor a stáblista után lesz egy kis video ahol lemennek a bányákba és rátalálnak a wendingo Joshra.
Én is nézem őket, Pistit imádom Főleg így, hogy tudom mikor jön egy-egy ijesztés, így még viccesebb.Remy írta:Tényleg fasza cucc. Bár én nem játszom vele, csak a TheVR csatornán követem, de így is király. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Chris mennyire rábaszott, hogy nem lőtte magát fejbe anno.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem