Mindkét konzolnak vannak exkluzív játékai, amik csak azon a konzolon jelennek meg. PS4-en ilyen például az Until Dawn, ami számomra az év játéka.miro írta:Fú ezt az exkluzívot nem értem,olvastam pár helyen,de hogy mi ez..passz.
Teljesítményben,játékélményben,grafikában van valami különbség,engem igazából ez érdekel,mert mindenhol a külsőjét,a joystickot és mi egymás részletet néznek..
Illetve,a one játékokat vissza lehet vinni,és utána féláron lehet megvenni az újat?
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek jövök egy sörrel,ha úgy hozza az élet egyszer!
Szerintem grafikában nincs különbség. Biztos van ami ezen fut kicsit jobban, más játék meg a másikon, de én nem igazán venném észre.
One játékok adás-vételéről nincs infóm. Viszont elég jól el lehet passzolni használtan a játékot és akkor csak pár ezer a bukó rajta.
Mindkettővel jól jársz, én pl 360-ról váltottam PS4-re és nem bántam meg, hogy nem a One-t vettem.
Annyi még, hogy a PS4 hangosabb, viszont cserébe nincs külön tápegység a géphez, plusz szerintem szebb is, mint a One.