Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Mondjuk jelenleg a Remy tábornak csak a statisztika a mentsvára, mert a játéka borzalmas. Mondjuk a mai világnak úgy látszik elég a statisztika... C meg tényleg javíthatna a hozzáállásán, mert komoly csapatok ellen imádkozhatunk, hogy jó napja legyen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De, ott is megvolt a réteg, Raúlnál is, stb. Mindenkinél megvan és meg is lesz.Kerlon írta:Casillasnál persze nem kardoskodtak, hogy az elmúlt 18 évben mit csinált
Aztán majd csodálkozol ha az ilyen fasságok miatt neked mennek legközelebb. Vagy ha beírják, hogy jól elrendezte a 18. Levantét...azok csak számok.
a mai egész meccse is csalódás volt, ahogy az elmúlt hat szezonja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Úgy látom tényleg ez fog menni, amíg el nem igazol és be nem lesz zárva a topicja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Casillasnál persze nem kardoskodtak, hogy az elmúlt 18 évben mit csinált
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Há' mondjuk a mártírkodás megy elég keményen.Galacticos írta:azok csak számok.
Mintha nem értenéd/értenétek, hogy miért van kritizálva.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
És utána végre a Cristiano Ronaldo>Real Madrid is bekerülhet az aládba.Csabi írta:hátráltassa még sokáig a csapatot!
https://pbs.twimg.com/media/CRiBUCYWwAAh4BA.jpg
No offense
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hátráltassa még sokáig a csapatot!
- Galacticos
azok csak számok.R.M.C.F írta:Csabi írta:és most már hivatalosan is, "minden" forrás szerint átkerült a korona a fejére.
Gól/gólpassz? Nem láttam a meccset sajnos,de még lesz ilyen 45x idén,és mutatja a fuckot.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csabi írta:és most már hivatalosan is, "minden" forrás szerint átkerült a korona a fejére.
Gól/gólpassz? Nem láttam a meccset sajnos,de még lesz ilyen 45x idén,és mutatja a fuckot.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
és most már hivatalosan is, "minden" forrás szerint átkerült a korona a fejére.
Egyelőre várat magára Cristiano Ronaldo hollywoodi debütálása, miután a Gazzetta dello Sport értesülése szerint Martin Scorsese Oscar-díjas rendező levette készülő filmje stáblistájáról a Real Madrid szupersztárját.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gazzetta: Producers of Scorsese's film The Manipulator think CR7's presence would overshadow the movie. Channing Tatum might get the role.
MARCA: The Manipulator is based on the life of Alessandro Proto, who supposedly inspired the character Christian Grey in 50 Shades of Grey.
MARCA: Cristiano is promised a part in the movie 'The Manipulator' by Martin Scorsese who's selected the Trump Tower as the film's location.
remélem tavasszal elmegy forgatási szünetre és nem hátráltatja a csapatot. mindenki jól jár.
MARCA: The Manipulator is based on the life of Alessandro Proto, who supposedly inspired the character Christian Grey in 50 Shades of Grey.
MARCA: Cristiano is promised a part in the movie 'The Manipulator' by Martin Scorsese who's selected the Trump Tower as the film's location.
remélem tavasszal elmegy forgatási szünetre és nem hátráltatja a csapatot. mindenki jól jár.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Az biztos....elég ha megnézzük hány év alatt döntötte.meg Raúl gól rekordját...a többi rekordról nem is beszélve....
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
lestat írta:Ez mar jo par hete igy van...nem is erdemes az ilyenekkel foglalkozni szerintem...en szemely szerint remelem h innen vonul vissza...ilyen karierrhez nem illik barhol levezetgeztni....
Én soha sem voltam ronaldo fan,de amit itt letett....az aki utána csinálja,annak be****ok. Nem hiszem hogy nagyon rá kell készülnöm a következő évtizedekben.
- lestat
Ez mar jo par hete igy van...nem is erdemes az ilyenekkel foglalkozni szerintem...en szemely szerint remelem h innen vonul vissza...ilyen karierrhez nem illik barhol levezetgeztni....
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
Túl sokat foglalkoztok vele hogy most nem megy annyira neki.......ő is csak egy játékos,aki korábban " nem ember" státuszú volt itt...most hogy "ember" lett egy kis ideig,már nem is kell?
- lestat
Na végre valami nővel pózerkodik facen..mar untam a "just man" képeit
Holnap jon is a szalgcim h CR uj baratnoje...
Holnap jon is a szalgcim h CR uj baratnoje...
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt nem értem, ez egy dokumentum film, ha bukta lesz annak semmi köze a filmes karrieréhez.Meg valószinűleg tisztában vannak h vele,hogy ezt csak egy bizonyos réteg nézi majd meg.Gondolom nem egy jurassic parkhoz vagy star warshoz viszonyítják majd magukat.Ez a kis dokumentum film a leg kisebb probléma jelenleg vele.A többi dolog viszont nagyon nem tetszik, a sok parfüm meg cipő meg sajtreszelő meg szelfi meg vigyorgás a kihagyott helyzeteknél,valami nagyon elment nála tavasszal.palesz77 írta:Én arra leszek kíváncsi, hogy ha adott esetben nem lesz egy nagy siker a film - minden rosszindulat nélkül, de erre nagy esélyt látok -, és sok kritikát kap, az a pályán nyújtott teljesítményére kihat-e majd. Ha Irina ekkora hatással volt rá, akkor ez is eléggé visszavetheti majd, elég sok energiát fektettek a projektbe, ráadásul említette, hogy színészkedne is a jövőben, ha most ezt az álmát majdhogynem kettétörik a kritikusok, az lehet megviseli lelkileg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Megnyugodtam, akkor nem csak én érzek így.wZoLee7 írta: Az egész filmes dologtól rosszul vagyok. Amíg valaki aktív addig teljesítsen a pályán, visszavonulás után meg mehet felőlem zenélni, filmezni akármit csinálni
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az egész filmes dologtól rosszul vagyok. Amíg valaki aktív addig teljesítsen a pályán, visszavonulás után meg mehet felőlem zenélni, filmezni akármit csinálnipalesz77 írta:Én arra leszek kíváncsi, hogy ha adott esetben nem lesz egy nagy siker a film - minden rosszindulat nélkül, de erre nagy esélyt látok -, és sok kritikát kap, az a pályán nyújtott teljesítményére kihat-e majd. Ha Irina ekkora hatással volt rá, akkor ez is eléggé visszavetheti majd, elég sok energiát fektettek a projektbe, ráadásul említette, hogy színészkedne is a jövőben, ha most ezt az álmát majdhogynem kettétörik a kritikusok, az lehet megviseli lelkileg.