OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Kövi fizuval ez lesz megvéve, köszi! És ha már így belelendültünk... téli kabát?MesQueUnClub írta:Lényeg a lényeg, ha idén megtudod venni, akkor ajánlani tudom, mivel bőr nem kell félni, hogy beázik és az élettartalma is jó.rashidm írta: Aha, köszi. Ugyanezt néztem én is. Bár most nem fogom megvenni, kicsit sok lett az öltöny.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Lényeg a lényeg, ha idén megtudod venni, akkor ajánlani tudom, mivel bőr nem kell félni, hogy beázik és az élettartalma is jó.rashidm írta: Aha, köszi. Ugyanezt néztem én is. Bár most nem fogom megvenni, kicsit sok lett az öltöny.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
Aha, köszi. Ugyanezt néztem én is. Bár most nem fogom megvenni, kicsit sok lett az öltöny.MesQueUnClub írta:Ez az ebyém, Ez pedig ugyan az a márka, ugyan úgy bőr és bundás belül és a 15k-s határban benne van.rashidm írta:
Azt megköszönném!
- MesQueUnClub
Ez az ebyém, Ez pedig ugyan az a márka, ugyan úgy bőr és bundás belül és a 15k-s határban benne van.rashidm írta:
Azt megköszönném!
-
Azt megköszönném!MesQueUnClub írta:Enyém is bélelt szóval nem fázik benne a lábam, de ha gondolod csattintok egy képet az enyémről.rashidm írta:
Én néztem egyet 15k-ért, bőr és belül bélelt. Az mennyire okés?
- MesQueUnClub
Enyém is bélelt szóval nem fázik benne a lábam, de ha gondolod csattintok egy képet az enyémről.rashidm írta:
Én néztem egyet 15k-ért, bőr és belül bélelt. Az mennyire okés?
-
Én néztem egyet 15k-ért, bőr és belül bélelt. Az mennyire okés?MesQueUnClub írta:14-ért vettem bőrbakancsot a Deichmannban és nagy jól bírja. Ráadásul nagyon kényelmes, és mellé még normálisan is néz ki.rashidm írta:Ha már mindenki belejött a tippek adásába, akkor valaki meg tudná mondani, hogy milyen bakancsot érdemes télre venni? Jók a Deichmann-os cipők?
- MesQueUnClub
14-ért vettem bőrbakancsot a Deichmannban és nagy jól bírja. Ráadásul nagyon kényelmes, és mellé még normálisan is néz ki.rashidm írta:Ha már mindenki belejött a tippek adásába, akkor valaki meg tudná mondani, hogy milyen bakancsot érdemes télre venni? Jók a Deichmann-os cipők?
-
Akkor mennyit kellene spórolnom? Illetve akkor melyik az a márka, amelyet érdemes néznem?ziro4vr írta:Tavaly vettem ott egyet kb 7-8 ezerért, szét is ment februárra. Ne azon spórolj ha jó minőséget akarsz.rashidm írta:Ha már mindenki belejött a tippek adásába, akkor valaki meg tudná mondani, hogy milyen bakancsot érdemes télre venni? Jók a Deichmann-os cipők?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tavaly vettem ott egyet kb 7-8 ezerért, szét is ment februárra. Ne azon spórolj ha jó minőséget akarsz.rashidm írta:Ha már mindenki belejött a tippek adásába, akkor valaki meg tudná mondani, hogy milyen bakancsot érdemes télre venni? Jók a Deichmann-os cipők?
Nem illik.
-
Ha már mindenki belejött a tippek adásába, akkor valaki meg tudná mondani, hogy milyen bakancsot érdemes télre venni? Jók a Deichmann-os cipők?
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Egy rendes túracipő ott kezdődik, hogy vízálló, az meg 30-tól indul a legtöbb gyártónál. Karrimor, Salomon jó márkák, az van a sportsdirectben, a decathlon nem árulja annyira a minőségi darabokat, de időnként ott is előfordul.
Ha bakancsot akarsz, akkor vibram talp is jó mellé, meg minél könnyebb legyen szerintem.
De, ha csak cipő kell, akkor az Adidas Ax1, Ax2 is jó lehet.
Ha bakancsot akarsz, akkor vibram talp is jó mellé, meg minél könnyebb legyen szerintem.
De, ha csak cipő kell, akkor az Adidas Ax1, Ax2 is jó lehet.
-
Attól függ mennyit szeretnél futni? Ha nem heti 2-3 alkalmas lötyögésre gondolsz (3-4 km), hanem komolyabban 7-8 kmes táv/alkalom (mondjuk évente néhány félmaraton, Velencei tavi futás (30-60 km)) akkor mindenképp irány egy futóbolt. Cipőt csak személyesen, próba után. Lábboltozatot is néznek ilyenkor. (nem mindegy, hogy hogyan futsz, a talpad mely része érinti először a talajfelületet)Túrázni és rendszeresen futni szokott innen valaki?
Mire kell figyelni? Értelemszerűen arra, hogy milyen talajon futsz? (murva, aszfalt, atlétikai pálya...) Márkába mindenki mást mond, személyes tapasztalatom, hogy márkából Asics-Mizuno-Saucony. Árban - akciókkal - 25-35-ért vannak és ez már nem belépő szintű cipő, hanem kibírja a rá szabott távot. (cipőt nem időre veszel, hanem lefutott távra, lényegtelen, hogy nincs látható sérülése) Mondjuk egy Asics Gel 6 Pulseal nem járhatsz rosszul, nekem is van egy. (30 körüli árban van)
Ami még hasznos, hogy futócipőben ne akkorát vegyél amekkora a lábméreted, hanem minimum 1 számmal nagyobbat. (én anno szívtam meg, hogy "pont jó" méretűben futottam) Egy félmaratonnál már megérzi a lábad és nem mindegy, hogy a körmöd jön le vagy csak kicsit belilul.
Maga a ruházat az tényleg egyéni igény kérdése. Ott azért lehet spórolni (mondjuk a Decas Kalenji cuccok bőven megteszik és jóval olcsóbb, mint egy Nike-Adidas-Karimmor...) Ami itt fontos az az őszi/téli viselet / ha nem futópadon akarsz futni/ egy thermo aláöltözet kell és a leggings bármennyire is bugyután nézzen ki, futáshoz ezerszer jobb, mint a lefegő vackok.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Deca és sportdirects. Ebben a kettőben meg fogod találni, ami kell neked szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Túrázni és rendszeresen futni szokott innen valaki?
Szeretném elkezdeni ezt a kettőt, és ehhez keresnék cipőket. Emberi áron hol tudok beszerezni, ahol érdemes is, illetve mire kellene odafigyelni, milyen márkát illik kerülni, stb, és kb mennyiből úsznék meg egy-egy pár cipőt ezekhez a sportokhoz?
Nem olimpiára készülök, abszolút hobbi lenne, szóval nem arra vagyok kíváncsi hogy mi a legdrágább opció. de örülnék ha kényelmesen tudnék lépkedni végig, és nem is kéne félnek hogy egy kis sárban elcsúszok és meghalok
Decathlonban érdemes lehet szétnézni, vagy vannak erre jobb sportboltok is?
Szeretném elkezdeni ezt a kettőt, és ehhez keresnék cipőket. Emberi áron hol tudok beszerezni, ahol érdemes is, illetve mire kellene odafigyelni, milyen márkát illik kerülni, stb, és kb mennyiből úsznék meg egy-egy pár cipőt ezekhez a sportokhoz?
Nem olimpiára készülök, abszolút hobbi lenne, szóval nem arra vagyok kíváncsi hogy mi a legdrágább opció. de örülnék ha kényelmesen tudnék lépkedni végig, és nem is kéne félnek hogy egy kis sárban elcsúszok és meghalok
Decathlonban érdemes lehet szétnézni, vagy vannak erre jobb sportboltok is?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Sajna a következő részben lesz.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!