Elektronika
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Tehát a csajodnak lett telója amit te fizettél, te meg hoppon maradtál. Mifelénk megvan erre a megfelelő kifejezés...
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Teló menüjében alig van szöveg manapság már csak kattintgatsz az ikonokra. A maradék fele is ilyen hogy wifi meg bluetooth, magyarul is ugyanaz.
De na, mindenkinek megvannak a saját elvárásai, remélem találsz olyant amin van magyar nyelv.
De na, mindenkinek megvannak a saját elvárásai, remélem találsz olyant amin van magyar nyelv.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lassan lehetne sorozatot csinalni ebből a storybol (is)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem adok ki pénzt olyasmiért, amit nem tudok az anyanyelvemen használni, orosz, ukrán, két angol verzió volt a választékban, tartsák meg maguknak.
Az összes Samsung tartalmazott 10+ nyelvet, de nekem akkor is ez az egy teló kellett, viszlát. A J7-et is kipróbáltam, gyönyörû minõségû a kijelzõje, benne van minden modern cucc, de szerintem ez már kicsit undorítóan nagy, pedig árban 12000 forinttal olcsóbb, mint a HTC One Mini 2.
Az összes Samsung tartalmazott 10+ nyelvet, de nekem akkor is ez az egy teló kellett, viszlát. A J7-et is kipróbáltam, gyönyörû minõségû a kijelzõje, benne van minden modern cucc, de szerintem ez már kicsit undorítóan nagy, pedig árban 12000 forinttal olcsóbb, mint a HTC One Mini 2.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Magyar nyelv? What the hell? Azon akarod írni a szakdogát vagy mi?lordgabi írta:Milyen meglepõ, hogy nem volt magyar nyelv a telefonon, és emiatt nem vettem meg, és még mindig a csúcskategóriás elsõ Ace szolgál...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Milyen meglepõ, hogy nem volt magyar nyelv a telefonon, és emiatt nem vettem meg, és még mindig a csúcskategóriás elsõ Ace szolgál...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- lordgabi
Minden igényedet teljesítem, ami a kaját, piát illeti, gyere el a Donyeck elleni meccsre, és csináld meg útközben a laptopomat, pls...ziro4vr írta:A többit tehát természetbeli zsoldként dolgozza le nálad?lordgabi írta:felét kifizetem, a többit pedig megoldja az idő...
Btw hogy-hogy nem windows alapú telefont választottál?
Kitűnő, 3 éves szolgálatot tett amúgy a Samgung Galaxy Ace mobilom, az utóbbi időben rengeteget zúzódott, összerepedt az érintőpanel, de csak látványban károsodott, minden teljesen rendben működik rajta, csak nincs már rajta rezgés ( ), és néha nem enged telefonálni, hanem ahányszor pöttyintek a hívás gombra, annyiszor fogja 5 perc késéssel hívni az adott számot, de ez heti 1-2 alkalom max, szóval marad munkás telónak továbbra is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- h3x0r
Pedig mar a 430-as lumiakra is telepitheto a windows 10. :Đziro4vr írta:A többit tehát természetbeli zsoldként dolgozza le nálad?lordgabi írta:felét kifizetem, a többit pedig megoldja az idő...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A többit tehát természetbeli zsoldként dolgozza le nálad?lordgabi írta:felét kifizetem, a többit pedig megoldja az idő...
Nem illik.
- lordgabi
Döntöttem, kell az ezüst HTC One Mini 2, reggel megyek érte.
Barátnő pedig ha minden igaz megpróbálkozik majd a HTC 620-al vagy a J7-es Samsung modellel, felét kifizetem, a többit pedig megoldja az idő...
Barátnő pedig ha minden igaz megpróbálkozik majd a HTC 620-al vagy a J7-es Samsung modellel, felét kifizetem, a többit pedig megoldja az idő...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
fehérlap írta:Olyan kérdésem lenne, hogy pc-hez szeretnék venni egy mikrofont. Nem kell stúdió minőségnek lennie, de azért jó lenne, ha nem lenne teli minden háttérzajjal. (gyűlölöm a nyomógombos használatot!, hangérzékelőn használnám) +nem lenne baj, ha nem torzítana sokat. Lehet az külön álló mikrofon vagy akár fülesen is.
és végül a kérdés(ek)
tudnátok-e ajánlani valami jót, ami nem 20k (igaz, úgy néztem nem úszom meg alatta)?
és miket kell nézni, hogy jó-e egy miki? db? más?
http://www.ebay.com/itm/Desktop-Microph ... HeiYL6o3tg
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Olyan kérdésem lenne, hogy pc-hez szeretnék venni egy mikrofont. Nem kell stúdió minőségnek lennie, de azért jó lenne, ha nem lenne teli minden háttérzajjal. (gyűlölöm a nyomógombos használatot!, hangérzékelőn használnám) +nem lenne baj, ha nem torzítana sokat. Lehet az külön álló mikrofon vagy akár fülesen is.
és végül a kérdés(ek)
tudnátok-e ajánlani valami jót, ami nem 20k (igaz, úgy néztem nem úszom meg alatta)?
és végül a kérdés(ek)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Van egy Sony m2-esem, nem rég frissítettem az androidot 5.1.1-re...hát azóta úgy merül mintha megállás nélkül játszana rajta az ember. A semmitől is. Remélem javítsák vagy dolgoznak rajta, mert már ott tartok, hogy inkább visszaállítom gyárira.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A 4 gigát úgy értettem, hogy a következő 2-3 évben még ki is húzza vele, nem emiatt kell cserélnie Persze, 2-3 is elég, csak ismerve például a Facebook appot, a 4 giga jövőre már elég alap lesz a közép-felsőkategóriában. 1 gigával is el lehet lenni, csak meg kell válogatni, miket használ az ember, mert nincs normális garbage collector, amivel PC-n például a .NET alkalmazások rendelkeznek.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
skacok! xperia mini pro (u20i) telefonnal mit lehet kezdeni, ha nem reagál semmit az adatátviteli kábelre? bedugom, de semmit nem jelez.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hülyeséget nem mondott, mert vannak már 4gb rammal felszerelt telefonok, csak marhára felesleges.cart írta:4 giga
Egy asztali gép simán elmegy annyival...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
4 giga
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Érdekes a felvetésed, de félig meddig nem igazán helytálló, a Samsung Galaxy Tab S-ben van 3 giga ram, és nincs olyan program ami lefagyasztaná, de tovább megyek, a Sony Z1-em sem fagyasztotta még le semmi (2 giga rammal), Arról nem is beszélve, hogy az iPad Air-ben sincs 4 giga mégis piszok gyors. Sokkal fontosabb a processor sebessége, mint, hogy 4 giga ram legyen benne. Annak annyi a szerepe inkább, hogy a háttérben 20 vagy 40 alkalmazást szeretnél futtatni.Marky írta:1GB RAM manapság elég karcsú az Androidhoz. Az alkalmazások egyre többet és többet zabálnak fel, a memóriakezelést meg gondolom tudjátok milyen szar... ha nem akarsz lassú telefont, legalább 4 gigásat nézzél.
Szerk: Kiegészíteném, még annyival, hogy ha Video konvertálásra szeretnéd használni, abban az esetben kell a nagyobb ram,
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ___Samy___
2 gigaval is siman eleg. Nekem meg egy ev alatt egyszer sem akadt meg ennyivel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
1GB RAM manapság elég karcsú az Androidhoz. Az alkalmazások egyre többet és többet zabálnak fel, a memóriakezelést meg gondolom tudjátok milyen szar... ha nem akarsz lassú telefont, legalább 4 gigásat nézzél.