HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. október 18., vasárnap 16:21
Vessük már be a személyes varázsunkat és kérdezzük már meg a barcásokat, hogy mivel kokszolnak, mert az az anyag, amit a mieink kapnak, kicsit gyenge. Tavaly három sorozatot heti két meccsel kiröhögtek, nálunk meg mindenki fáradt meg sérült volt. Ott ha ömlik egy játékos lábából a vér, akkor is befejezi még azt a meccset is, nálunk meg valaki lesétál a saját lábán aztán legalább hat hétig nem látjuk. Évek óta ez megy, tavaly a bajnoki címbe került James és Modric kiválása (természetesen már azóta is megsérült kétszer mid a kettő, nyáron meg most). ez tényleg röhej. Ez a 40 milliós kérdés, kéne már egy nyertes, aki megoldja. Változó edzővel, stábbal, orvosokkal a végeredmény ugyanaz. Kíváncsiságból érdemes lenne követni, hogy az eligazolt játékosokkal mi a helyzet (tudtommal Coentrao újra sérült)
Danilot nem hallottam, nagy hiányérzetem nem is lesz, ha nem látom, mert harmatgyenge, viszont már tényleg nem tudom, ki fog helyette játszani, lassan a pályaedzőt kell majd beküldeni. Szerintem be kell áldozni a PSG meccset most, és a legmasszívabb kölyköket felküldeni, mindegy, hogy Castillás vagy Realos, tud focizni vagy nem, mert hétvégén kötelező a három pont a Celta ellen. Addigra kéne összedrótozni, akit lehet. Ha a gálacsapatot próbáljuk meg szerdára összerakni, garantálom, hogy szombatra megint kettővel kevesebben leszünk.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)