Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Mondjuk az, hogy jövőre ne várjuk a tizediket, tök reális megállapítás. Bár mondjuk erre a Chelsea tökéletesen rácáfolt tavaly (URAMISTEN, AZT A MAKKER GYŐZELMET) Persze nekünk a büdös életben nem lesz ekkora mákunk, mint ami némelyiknek van. . Szerintem, ha Carlo rendet tenne itt a fejekben, igazolna egy VKP-t (!!!), talán még nekünk is lepottyanhat valami. (Ha nem, hát nem... Idén sem haltunk bele)
Moratáról pedig nehezen mondok véleményt, eléggé kevésnek tűnt ide, amikor láttam a nagyoknál játszani, de hozzá kell tenni, hogy nem posztján volt játszatva. Nameg, neki is kijár a lehetőség ezek után.
Sok sikert, Morata!
Moratáról pedig nehezen mondok véleményt, eléggé kevésnek tűnt ide, amikor láttam a nagyoknál játszani, de hozzá kell tenni, hogy nem posztján volt játszatva. Nameg, neki is kijár a lehetőség ezek után.
Sok sikert, Morata!
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-
-Raul-
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Számomra már tavasszal sem volt túl meggyőző, szerencsére a Barca akkor nagyon nem volt formában, Ronaldinhoek utolsó éve volt az. Sneijder pedig az első évében mindenhol jó, amíg bizonyítási vágy van benne. mikor elfogadják és elismerik őt, hátradől, és elkezd bulizni, alibizni, asszonyt csalni, stb. Internél is ugyanez volt.Kerlon írta:Több is volt az, mint egy jó fél szezon. Idejött januárban, akkor még kereste a helyét a csapatban, de a következő évben már alapember volt és, akkor is remek szezont futott, ahogy Sneijder is. Aztán mindkettő pukkant egyet.
Plusz ahogy oroszisti írta, akkoriban érthetetlenül az volt a divat a Madridban, hogy a sérült játékosra rápakoltak 5-6 kiló izmot, ami meglátszott a robbanékonyságon. Pipitaval is ez volt a helyzet, és még lehetne sorolni.
Merci Zizou!
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Ha Kondogbiát hoznának, akkor meg mindenki Illarrát akarná...
-
Hát pont ez az, amit én sem értek...___Samy___ írta:most akkor illara érkezésével kondogbia érkezése ki van zárva, szerintem, vagy maximum kölcsönben ott hagyjuk
viszont én nem feltétlen vagyok ezzel elégedett, egy kondogbia szerű vkp jobban hiányzik a csapatba, mint illaramendi, ráadásul az amúgy is gyök kettő lassúságú kp-ra nem vele fogunk egyel feljebb váltani
ugye az ára meg több mint kétszer annyi, mint a franciáé
ebből vagy az lesz, hogy marad a 4-2-3-1 vagy marad a khedira-xabi duó a kezdőben
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-
-Raul-
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Lesérült ,asszem térdével volt valami ,de ez nem 100% és úgy gondolták jót tesz neki ha rápakolnak 10 kg izmot , mert úgy nézett ki, mint Neymar , ja NEM. Ezek után tényleg hihetetlenül belassult . De hát volt itt egy Sneijder nevezetű úriember isericco írta:Mikor még M. Diarra lehozott mellett egy értékelhető teljesítményt, melózott rendesen, odaért, szerelt, akkor Gagonak volt egy jó fél éve. FutureRedondokent emlegettek. Volt is benne valami, Guti mellett ő volt az ész a pályán. Csak megállt a fejlődésben, valami oknál fogva a sebességéből is veszített, és az előre játéka is elhalványult, mikor M. Diarra a rosszabbik arcát mutatta a sérülése után.Arpinho írta:Meséljetek már nekem erről a Gago srácról. Emlékszem rá, meg minden, csak túl fiatal voltam még akkor, és nem tudom h a fenébe került ő ide, és, hogy honnan?
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
Több is volt az, mint egy jó fél szezon. Idejött januárban, akkor még kereste a helyét a csapatban, de a következő évben már alapember volt és, akkor is remek szezont futott, ahogy Sneijder is. Aztán mindkettő pukkant egyet.ericco írta:Mikor még M. Diarra lehozott mellett egy értékelhető teljesítményt, melózott rendesen, odaért, szerelt, akkor Gagonak volt egy jó fél éve. FutureRedondokent emlegettek. Volt is benne valami, Guti mellett ő volt az ész a pályán. Csak megállt a fejlődésben, valami oknál fogva a sebességéből is veszített, és az előre játéka is elhalványult, mikor M. Diarra a rosszabbik arcát mutatta a sérülése után.Arpinho írta:Meséljetek már nekem erről a Gago srácról. Emlékszem rá, meg minden, csak túl fiatal voltam még akkor, és nem tudom h a fenébe került ő ide, és, hogy honnan?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kapcsolat:
Mikor még M. Diarra lehozott mellett egy értékelhető teljesítményt, melózott rendesen, odaért, szerelt, akkor Gagonak volt egy jó fél éve. FutureRedondokent emlegettek. Volt is benne valami, Guti mellett ő volt az ész a pályán. Csak megállt a fejlődésben, valami oknál fogva a sebességéből is veszített, és az előre játéka is elhalványult, mikor M. Diarra a rosszabbik arcát mutatta a sérülése után.Arpinho írta:Meséljetek már nekem erről a Gago srácról. Emlékszem rá, meg minden, csak túl fiatal voltam még akkor, és nem tudom h a fenébe került ő ide, és, hogy honnan?
Merci Zizou!
- Atticus
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Gondoltam rákérdezek, hogy írjátok már le nekem ezt az Illaramendit, de elolvastam ezt az egy oldalt, és már megvan az elképzelésem róla.
Alig várom a felkészülési meccseket, hogy a saját szememmel lássam, hogy mire megy ki a játék - szó szerint.
Alig várom a felkészülési meccseket, hogy a saját szememmel lássam, hogy mire megy ki a játék - szó szerint.
-
Meséljetek már nekem erről a Gago srácról. Emlékszem rá, meg minden, csak túl fiatal voltam még akkor, és nem tudom h a fenébe került ő ide, és, hogy honnan?R.M.C.F írta:Vélemények azoktól, akik már látták felnőttmeccsen? Tényleg ér ennyit a kölyök, vagy már megint triplaáron próbálnak ránksózni egy erős tucatjátékost?
Én 1x láttam....az ára drága,de nem tucatjátékos. nekem kicsit körülményesnek tűnt,de labdabiztos és okos játékos.....
Mondjuk gago is így indult.
-Raul-
-Raul-
-
Nem tudom, lehet, hogy csak én vagyok a tudatlan, de egyáltalán nem vagyok ráizgulva erre az Illarramendi gyerekre. (kivásárlási árat fizetünk érte)
Inkább Kondogbiát preferálnám, dehát Carlo papa csak jobban tudja mit akar...
Inkább Kondogbiát preferálnám, dehát Carlo papa csak jobban tudja mit akar...
-Raul-
-Raul-
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
Modric? Érinthetetlen. Illarra egyenlőre Xabit jön helyettesíteni. Meglátjuk mennyire lesz alapember, szerintem idén semennyire.MorataMartin írta:Casillas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Xabi Alonso, Illaramendi - Isco, Özil, Ronaldo - Benzema?
Nem lett olcsóbb.. Hihetetlen, hogy felmentek az árak.A Real Madrid és a Real Sociedad mindenben megegyeztek egymással, és a Királyi Gárda kifizeti a játékos kivásárlási árát (30 millió euró).
Ettől függetlenül szerintem egy védekezőbb jellegű középpályás érkezése még fontos lenne, gondolok itt Kondogbiára aki viszonylag olcsó, aztán lehet bejönne..
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
- ericco
- Kapcsolat:
Xabi Alonso már a 20 percben nyerítene Özilre, hogy miért nem segít a KP-n, miközben az ellenfél játékosai Iscoval és Illaramendivel macskáznának a KP-n. Ronaldo ugyanekkor vágná be a hisztit, mert kétszer egymás után hiába támadott le, mivel Benzema és Özil sétálgatnának 20-30 métere a labdás embertől.MorataMartin írta:Casillas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Xabi Alonso, Illaramendi - Isco, Özil, Ronaldo - Benzema?
Nagyon nem működne ez a felállás. Xabi helyett Modric, Özil pad, helyette Di Maria, mert az legalább nem rest besegíteni a védekezésben, igaz agyatlan, de legalább nem tűnik el 70 percekre. Továbbá, a Konföderációs kupán nekem bebizonyosodott, hogy Casillas rossz formája nem a lelki állapotának köszönhető, egyszerűen az évek során fokozatosan kevés lett. Az erős oldalai megkoptak picit, a gyengeségei előtérbe kerültek. Lopezzel futnék neki az idénynek.
lopez - carvajal, varane, ramos, marcelo - isco, illaramendi, modric - di maria, karim, cr. Ez egy 433, ami védkezéskor átalakulhat 442-re, vagy ha úgy hozza a helyzet, 343-ra. Előbbi esetben Di Maria zárna vissza az oldalán, segíteni a védekezésben, utóbbiban pedig az egyik szélső védő helyezkedne el feljebb, hogy a KP-n létszámfölény alakítsunk ki, de elől megmaradjanak a gyors szélsőink.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Casillas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Xabi Alonso, Illaramendi - Isco, Özil, Ronaldo - Benzema?
- ericco
- Kapcsolat:
30 perc tiki-taka, 30 perc catenaccio, 30 perc beállós védekezésRealista24 írta:Tiki-taka alá Carlo? :Đde egy jól felépített 433-ba nem létszükség, mivel a labdatartáson van a hangsúly és a csapatvédekezésen.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tiki-taka alá Carlo? :Đde egy jól felépített 433-ba nem létszükség, mivel a labdatartáson van a hangsúly és a csapatvédekezésen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én illarramendit olyan verrattis szerepkörben képzelem el ancelottinál.
persze érdekes lesz, mert eléggé elképzelhetetlennek tartom, h xabival ketten együtt kezdjenek majd. esetleg ha 3 kps lesz, és ez kellene egyébként.
nekem szimpatikus a kölök, persze a 30 millió az nem, de emlékszem régen mindig, ha be lett írva, h ennyit meg annyit nem ér az épp aktuális játékos, akkor jött a válasz, h amíg nem te fizetsz addig ez van. na most én is így vagyok vele.
persze érdekes lesz, mert eléggé elképzelhetetlennek tartom, h xabival ketten együtt kezdjenek majd. esetleg ha 3 kps lesz, és ez kellene egyébként.
nekem szimpatikus a kölök, persze a 30 millió az nem, de emlékszem régen mindig, ha be lett írva, h ennyit meg annyit nem ér az épp aktuális játékos, akkor jött a válasz, h amíg nem te fizetsz addig ez van. na most én is így vagyok vele.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Először is gratula a kapitánynak reméljük felnevelik a köv. Ikert
Nagyon kiváncsi leszek mit hoz ki ebből a lehetőségekből Carlo, adott lesz számára egy nagyon jó, tehetséges spanyol mag de először össze kell érni mint csapat remélem ez sikerül már felkészülés alatt, hogy legyen egy jó alap a szezonra!!!
Remélem lassan de biztosan sikerül megválni a fölösleges játékosoktól Pipita, DM, Kaká, Callejon, Coentrao esetleg Pepeért sajtóhírek alapján jó pénzt kaphatnánk de meg kell várni kire számít Carlo és kinek nincs maradása...
Jó csapat van kialakulóban remélem sikerül CR vezetésével behúzni azt az átkozott BL-t hanem is idén akkor jövőre!
Nagyon kiváncsi leszek mit hoz ki ebből a lehetőségekből Carlo, adott lesz számára egy nagyon jó, tehetséges spanyol mag de először össze kell érni mint csapat remélem ez sikerül már felkészülés alatt, hogy legyen egy jó alap a szezonra!!!
Remélem lassan de biztosan sikerül megválni a fölösleges játékosoktól Pipita, DM, Kaká, Callejon, Coentrao esetleg Pepeért sajtóhírek alapján jó pénzt kaphatnánk de meg kell várni kire számít Carlo és kinek nincs maradása...
Jó csapat van kialakulóban remélem sikerül CR vezetésével behúzni azt az átkozott BL-t hanem is idén akkor jövőre!
- ___Samy___
kérdés, hogy ezzel a sok kényes emberrel hogy fog megvalósulni a csapatvédekezés
meg ugye a taktikai variáció sem ártana, mert remélem, hogy nem egy fix szisztémánk lesz, és azt fogjuk orrba-szájba nyomatni, mint idén
meg ugye a taktikai variáció sem ártana, mert remélem, hogy nem egy fix szisztémánk lesz, és azt fogjuk orrba-szájba nyomatni, mint idén
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ericco
- Kapcsolat:
Az is lehet, hogy Ancelotti teljesen más koncepcióban gondolkodik, és a KP-ra nem is lesz szükség romboló középpályásra, vagy csak ritkább esetben. Az ilyen fajta középpályás Mourinho 4231-be kell, kellett volna, de egy jól felépített 433-ba nem létszükség, mivel a labdatartáson van a hangsúly és a csapatvédekezésen.___Samy___ írta:nem a posztjuk miatt egymás alternatívái, hanem az érkezésük miattDe ezt az Illarramendi és Kondogbia egybevonast nemertem abszolut ... hogy lehet B terv Kondogbia, mikor o inkabb az a vedekezo rombolo kozeppalyas, míg Illarra ha jol láttam, o meg az a Gundogan/Alonso poszt, ami csoppet sem rombolo kozeppalyas. Inkabb Tudnam elképzelni egymas mellett Kondogbiat es Illarrat egyszerre, mintsem egymas alternatívájaként ...
biztos, hogy nem jönnek mindketten
Merci Zizou!
- ___Samy___
nem a posztjuk miatt egymás alternatívái, hanem az érkezésük miattDe ezt az Illarramendi és Kondogbia egybevonast nemertem abszolut ... hogy lehet B terv Kondogbia, mikor o inkabb az a vedekezo rombolo kozeppalyas, míg Illarra ha jol láttam, o meg az a Gundogan/Alonso poszt, ami csoppet sem rombolo kozeppalyas. Inkabb Tudnam elképzelni egymas mellett Kondogbiat es Illarrat egyszerre, mintsem egymas alternatívájaként ...
biztos, hogy nem jönnek mindketten
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"