Ez érdekes...de van benne valami. Egy X-re simán képes lehet egy tartalékos csapat is, a bajnokságban meg kaparni kell a pontokat hogy ne megint a végén kelljen számolgatni. Viszont ki maradna ki a hétvégi csapathoz képest?Szerintem be kell áldozni a PSG meccset most, és a legmasszívabb kölyköket felküldeni, mindegy, hogy Castillás vagy Realos, tud focizni vagy nem, mert hétvégén kötelező a három pont a Celta ellen. Addigra kéne összedrótozni, akit lehet. Ha a gálacsapatot próbáljuk meg szerdára összerakni, garantálom, hogy szombatra megint kettővel kevesebben leszünk.
Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
nem tudom ezzel mire akarsz célozni. nincs sok energiám most ezeket elemezniIgen.....a barcánál meg MINDIG elöbb felépülnek....
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Vessük már be a személyes varázsunkat és kérdezzük már meg a barcásokat, hogy mivel kokszolnak, mert az az anyag, amit a mieink kapnak, kicsit gyenge. Tavaly három sorozatot heti két meccsel kiröhögtek, nálunk meg mindenki fáradt meg sérült volt. Ott ha ömlik egy játékos lábából a vér, akkor is befejezi még azt a meccset is, nálunk meg valaki lesétál a saját lábán aztán legalább hat hétig nem látjuk. Évek óta ez megy, tavaly a bajnoki címbe került James és Modric kiválása (természetesen már azóta is megsérült kétszer mid a kettő, nyáron meg most). ez tényleg röhej. Ez a 40 milliós kérdés, kéne már egy nyertes, aki megoldja. Változó edzővel, stábbal, orvosokkal a végeredmény ugyanaz. Kíváncsiságból érdemes lenne követni, hogy az eligazolt játékosokkal mi a helyzet (tudtommal Coentrao újra sérült)
Danilot nem hallottam, nagy hiányérzetem nem is lesz, ha nem látom, mert harmatgyenge, viszont már tényleg nem tudom, ki fog helyette játszani, lassan a pályaedzőt kell majd beküldeni. Szerintem be kell áldozni a PSG meccset most, és a legmasszívabb kölyköket felküldeni, mindegy, hogy Castillás vagy Realos, tud focizni vagy nem, mert hétvégén kötelező a három pont a Celta ellen. Addigra kéne összedrótozni, akit lehet. Ha a gálacsapatot próbáljuk meg szerdára összerakni, garantálom, hogy szombatra megint kettővel kevesebben leszünk.
Danilot nem hallottam, nagy hiányérzetem nem is lesz, ha nem látom, mert harmatgyenge, viszont már tényleg nem tudom, ki fog helyette játszani, lassan a pályaedzőt kell majd beküldeni. Szerintem be kell áldozni a PSG meccset most, és a legmasszívabb kölyköket felküldeni, mindegy, hogy Castillás vagy Realos, tud focizni vagy nem, mert hétvégén kötelező a három pont a Celta ellen. Addigra kéne összedrótozni, akit lehet. Ha a gálacsapatot próbáljuk meg szerdára összerakni, garantálom, hogy szombatra megint kettővel kevesebben leszünk.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pont fordítva szerintem.Ennyi sérülés nem a véletlen műve. Itt valami nagyon elcsesződött a felkészülés alatt. Az is vicc, hogy Kroos nem bír végig egy meccset feljebb tolt pozícióban, mert a 70. perc környékén már ki van fulladva. Ha már Kroos sincs fizikálisan rendben, akkor ott komoly szakmai gondok vannak. Ez nem a Sanitas műve, ez az erőnléti stáb hibája. Az meg sem fordul a fejemben, hogy Benitez nem hajtotta meg őket a felkészülés elején, és nem volt rendes alapozás, mert az nagyon amatőr hiba lenne. De most mégis úgy tűnik, mintha kimaradt volna az alapozás. Danilo sorozatos sérülése erre utal.
Teljesen ki lettek hajtva,és a fáradság már most jön ki rajtuk,ezért is lehet több izomsérültünk.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ennyi sérülés nem a véletlen műve. Itt valami nagyon elcsesződött a felkészülés alatt. Az is vicc, hogy Kroos nem bír végig egy meccset feljebb tolt pozícióban, mert a 70. perc környékén már ki van fulladva. Ha már Kroos sincs fizikálisan rendben, akkor ott komoly szakmai gondok vannak. Ez nem a Sanitas műve, ez az erőnléti stáb hibája. Az meg sem fordul a fejemben, hogy Benitez nem hajtotta meg őket a felkészülés elején, és nem volt rendes alapozás, mert az nagyon amatőr hiba lenne. De most mégis úgy tűnik, mintha kimaradt volna az alapozás. Danilo sorozatos sérülése erre utal.
De nekem a félidei Bale csere is furcsa volt. Lehet Gareth barátunk sem 100%-os? Nem mintha egyébként nem szolgált volna rá a cserére, de egy csöppet furcsa, hogy már a félidőben lekapta Rafa. Vele szemben mindig több türelem volt. Mindenesetre, ha Bale is kisebb sérüléssel bajlódik, az ugyancsak a rosszul felépített előszezon következménye lehet.
Egy dolog van, ami egyébként borzasztó zavaró. CA stábja vitte el elsősorban a tavalyi balhét a sérülések miatt, jött egy teljesen új stáb, de minden maradt a régiben. Mekkora az esélye annak, hogy egymás után két ilyen amatőr brigádot fogjunk ki ezen a szinten? Szerintem elég kevés. Az már valószínűbb, hogy az edző nem mer kellő szigorral fellépni, nem bünteti a lazsálást edzésen, nem hajtja meg a fiúkat, és könnyebb, játékosabb gyakorlatokat végeznek, hogy a játékosok élvezzék az edzést, és ne forduljanak az edző ellen. Ez egy oka lehet a történéseknek. Érdekes ehhez hozzátenni Mou utolsó évét, amikor borzasztóan gyenge volt a játékosok erőnléte, ilyen hiba nem volt Mou előző két évében, de akkor már érződött a szezon elején is, hogy a játékosok annyira nem állnak Mou mellett. CR is valószínű azért volt szomorú, mert Mou maradt az edző.
Persze ezek csak találgatások. De könnyen lehet, hogy valami hasonló dolog van a háttérben.
De nekem a félidei Bale csere is furcsa volt. Lehet Gareth barátunk sem 100%-os? Nem mintha egyébként nem szolgált volna rá a cserére, de egy csöppet furcsa, hogy már a félidőben lekapta Rafa. Vele szemben mindig több türelem volt. Mindenesetre, ha Bale is kisebb sérüléssel bajlódik, az ugyancsak a rosszul felépített előszezon következménye lehet.
Egy dolog van, ami egyébként borzasztó zavaró. CA stábja vitte el elsősorban a tavalyi balhét a sérülések miatt, jött egy teljesen új stáb, de minden maradt a régiben. Mekkora az esélye annak, hogy egymás után két ilyen amatőr brigádot fogjunk ki ezen a szinten? Szerintem elég kevés. Az már valószínűbb, hogy az edző nem mer kellő szigorral fellépni, nem bünteti a lazsálást edzésen, nem hajtja meg a fiúkat, és könnyebb, játékosabb gyakorlatokat végeznek, hogy a játékosok élvezzék az edzést, és ne forduljanak az edző ellen. Ez egy oka lehet a történéseknek. Érdekes ehhez hozzátenni Mou utolsó évét, amikor borzasztóan gyenge volt a játékosok erőnléte, ilyen hiba nem volt Mou előző két évében, de akkor már érződött a szezon elején is, hogy a játékosok annyira nem állnak Mou mellett. CR is valószínű azért volt szomorú, mert Mou maradt az edző.
Persze ezek csak találgatások. De könnyen lehet, hogy valami hasonló dolog van a háttérben.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igen.....a barcánál meg MINDIG elöbb felépülnek....BBeno írta:nem is kéne semmit sem mondaniuk a felépülési időre mert úgyis hetekkel tovább tart. annyival is megelégszem már hogy azt mondják még idén garantált a visszatérése. james is csak elővigyázatosságból jött le --> már nem is emlékszem az arcára olyan rég láttam
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Danilo amúgy rásérült a Levante ellen vagy h-h kérdéses?
Megérte játszani gratulálok
Megérte játszani gratulálok
ZIDANE
nem is kéne semmit sem mondaniuk a felépülési időre mert úgyis hetekkel tovább tart. annyival is megelégszem már hogy azt mondják még idén garantált a visszatérése. james is csak elővigyázatosságból jött le --> már nem is emlékszem az arcára olyan rég láttam
Pepe? 2hetet mondtak, maximum.. Istenem de felbasz ez már.
Ramossal mivan?
Danilo meg.. No comment.
Ramossal mivan?
Danilo meg.. No comment.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Biztos Benítez szerint annyira rossz volt, hogy lehet inkább kimarad..wZoLee7 írta:Danilo lenyom egy meccset és a következőn már kérdéses a játéka?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Danilo lenyom egy meccset és a következőn már kérdéses a játéka?Továbbá Modric, Benzema, Danilo és Pepe játéka is kérdéses. A franciáktól csak David Luiz fog hiányozni biztosan
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
+1, a sérülések inkább az ő nyakukba varrhatóak, ha lehet ilyet mondani. Az már nem, hogy a játékosok visszatérése sokszor heteket csúszikbabaking írta:az erőnléti edzők, a táplálkozásért felelős koordinátorok munkája kritikán aluli.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Imádom ezeket a sablonnyiltakozatokat: "a sanitas kiváló munkár végez". Persze ezért van annyi sérültünk amiből lassan össze lehet rakni egy Bl-győztes!! csapatot.
Tudom, hogy a válogatott meccsek betesznek, de nem mindenki ott sérült meg. Ha pedig a Sanitas valóban jó munkát végez ( ), akkor az erőnléti edzők, a táplálkozásért felelős koordinátorok munkája kritikán aluli.
Tudom, hogy a válogatott meccsek betesznek, de nem mindenki ott sérült meg. Ha pedig a Sanitas valóban jó munkát végez ( ), akkor az erőnléti edzők, a táplálkozásért felelős koordinátorok munkája kritikán aluli.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
De, valóban. BocsiJim írta:Arbeloa nem sérülés miatt maradt ki a meccskeretből?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Arbeloa nem sérülés miatt maradt ki a meccskeretből?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
lestat írta:Higy gareth bacsi es cristiano bacsi nem olelkeztek eszesen es egyszer sem volt kizos feladatuk
Hm...h ezek h feltudnak mindent fujni...
Normális dolog. Mindenhol van ilyen. Ez semmi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- KAG
lestat írta:Higy gareth bacsi es cristiano bacsi nem olelkeztek eszesen es egyszer sem volt kizos feladatuk
Kedvencem a drámai zene volt alatta
Nem értem amúgy, hogy miért is kéne mindenkinek puszipajtinak lenni a csapaton belül.
Nekem is voltak olyan csapattársak akiket nem kedveltem. Lekezeltem velük edzés elején meg a végén és ennyi volt.
De nem volt semmi konfrontáció a pályán, eljátszottunk egymás mellett.
ZIDANE
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Higy gareth bacsi es cristiano bacsi nem olelkeztek eszesen es egyszer sem volt kizos feladatuk
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- KAG
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema