Jubileumi ajandek volt a forum neveben, nem csoda, hogy ilyen kedvesen megmaradtam a szertefoszlo emlekek tengereben. Legalabb mar tudom, hogy erzeseim viszonzasra talaltak!Steve írta:a szimpatikus fórumozó miatt pihentem előszőr 2005 óta
Cristiano Ronaldo
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amúgy azt nem tudom a filmjével mit csináljak..
Nyilván meg kellene nézni majd, már csak, hogy legyen mit elemezni, de az ilyen fajta"dokumentumfilmek" mű kreálmány sztárgyárok csak felszabnak.
Csak mégjobban fog irritálni.
Nyilván meg kellene nézni majd, már csak, hogy legyen mit elemezni, de az ilyen fajta"dokumentumfilmek" mű kreálmány sztárgyárok csak felszabnak.
Csak mégjobban fog irritálni.
- Steve
ziro4vr.
Még annyi, hogy azt rossz embernek magyarázod, hogy milyen önző. Látom, tudom.
Nem fogok CR feliratot varratni a bal farpofámra.
Nem szimpatiku, nem vagyok rajongója.
Látom a hátrányait, a negatívumait. Annyi, hogy én továbbra is szükségesnek tartom. Ha jön jobb, felőlem mehet. Akkor meg fogom köszönni az eddigi munkáját(qvára az én köszönetemre vágyik ) majd jöhet a jobb.
mocsok
Ki kell ábrándítsalak én nem leszek vezér a egyik oldalon sem. bár az igaz, hogy hosszú és szép sztori lesz itt a felek között.
Én kigyom ezt a vitát, ahogy kihagytam a Raúl-Ronaldo, Higuan, Benzema, RVN, és Iker csatát is(bár utóbbi miatt, illetve a szimpatikus fórumozó miatt pihentem előszőr 2005 óta)
Még annyi, hogy azt rossz embernek magyarázod, hogy milyen önző. Látom, tudom.
Nem fogok CR feliratot varratni a bal farpofámra.
Nem szimpatiku, nem vagyok rajongója.
Látom a hátrányait, a negatívumait. Annyi, hogy én továbbra is szükségesnek tartom. Ha jön jobb, felőlem mehet. Akkor meg fogom köszönni az eddigi munkáját(qvára az én köszönetemre vágyik ) majd jöhet a jobb.
mocsok
Ki kell ábrándítsalak én nem leszek vezér a egyik oldalon sem. bár az igaz, hogy hosszú és szép sztori lesz itt a felek között.
Én kigyom ezt a vitát, ahogy kihagytam a Raúl-Ronaldo, Higuan, Benzema, RVN, és Iker csatát is(bár utóbbi miatt, illetve a szimpatikus fórumozó miatt pihentem előszőr 2005 óta)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez igaz, de azért addig se hagyjuk parlagon ezt a topikot, ahhoz túl értékes.hehe írta: amúgy tökmindegy ki mit csinál ősszel, tavasszal van 5-6 meccs, ami befolyásolja az egész szezont és a 3 trófeát, oda kell mutatni vmit.
Nem illik.
- mocsok
Kellett mar egy ilyen topic, ahol minden meccs utan osszecsaphatnak a felek.
A higuainos idokben ez benzema topikja volt, aztan jott az iker-lopez csata.
Mondjuk ez eddig talan mindent visz
A higuainos idokben ez benzema topikja volt, aztan jott az iker-lopez csata.
Mondjuk ez eddig talan mindent visz
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
jól gondolodDe gondolom nem.
a focira figyel, mindig is a focira figyelt.Én nem a nyolc évvel ezelőtti Cét akarom, hanem egy csapatjátékost, aki a focira figyel, nem az instára meg a filmes karrierre.
de azért az is érthető, hogy egy irina után szabadidejében csinálni akar vmit, hogy ne őrüljön meg.
amúgy tökmindegy ki mit csinál ősszel, tavasszal van 5-6 meccs, ami befolyásolja az egész szezont és a 3 trófeát, oda kell mutatni vmit.
- Steve
Leírtam ma párszor. CR egyre jobban megy át befejező cstárba. Kevesebb futással.
Egyre inkább kell mögé egy Modric, aki adja az assistot.
De ettől még szerintem hasznos. Majd eljön a pillanat mikor nem lesz az és nehézkes lesz tőle megszbadulni, esetleg hiú lesz a távozáshoz. De szerintem jelenleg inkább hasznos, mint nem.
Ennyit akartam hozzá tenni a történethez. Ez az én véleményem.
Értem,hogyan érted.
Részben egyet tudok érteni az elégedetlenséggel. Csak annyi a különbség, hogy szerintem még hasznos, ti mások pedig már kezdenek tőle besokkalni. Tökéletesen megértelek, max nem vagyunk100%-ig azonos véleményen. De ez változhat nyilván. Amúgy sem vagyok CR fan.
Egyre inkább kell mögé egy Modric, aki adja az assistot.
De ettől még szerintem hasznos. Majd eljön a pillanat mikor nem lesz az és nehézkes lesz tőle megszbadulni, esetleg hiú lesz a távozáshoz. De szerintem jelenleg inkább hasznos, mint nem.
Ennyit akartam hozzá tenni a történethez. Ez az én véleményem.
Értem,hogyan érted.
Részben egyet tudok érteni az elégedetlenséggel. Csak annyi a különbség, hogy szerintem még hasznos, ti mások pedig már kezdenek tőle besokkalni. Tökéletesen megértelek, max nem vagyunk100%-ig azonos véleményen. De ez változhat nyilván. Amúgy sem vagyok CR fan.
- ziro4vr
Ezért nem értik, mert mindig rébuszokban beszélsz!!!!!4Realista24 írta:Sunnyogást az veszi magára, akinek az inge.
Ha pedig láttad az idei bajnoki meccseket, látod, hogy hogyan teljesít úgy egy éve, akkor nem értem, hogy miért nem érted, hogy miről beszélünk. (na ez egy szép mondat lett )
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sunnyogást az veszi magára, akinek az inge.
Ha pedig láttad az idei bajnoki meccseket, látod, hogy hogyan teljesít úgy egy éve, akkor nem értem, hogy miért nem érted, hogy miről beszélünk. (na ez egy szép mondat lett )
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Nem igazán vagyok az a sunnyogós típus..Realista24 írta:Ráültetek erre a hátráltatja szóra, de amikor érdemi vita volt, akkor sunnyogott a társaság nagy része. Ma megalázta a Levantét, lehet lőni a szavakra
Kevesebb színészkedés? A rengetegnél a sok is kevesebb valóban.
Meglövi a gólokat? Két bajnokin talált be a nyolcból.
Én nem a mai meccs alapján ítélem meg.
R24.Ez anézed a meccseket stílus meg nem hiszem, hogy kellene nekem. Azt gondolom "ismersz" annyira, hogy milyen gondolkodású vagyok, nem 1-2 meccset láttam.
Összességében nem kedvelem CR-t túlzottan. A stílusa távol áll tőlem.
Viszont hasznosnak tartom. Kell a húzó ereje.
Ami nem tetszik a szabadjainak az erőltetése és az, hogy őt nem merik lecserélni.
Ami tetszik, hogy ott van, elteszi, garantáltak a gólok vele.
Amit nem érzek jogosnak, hogy ki legyen emelve negatívan, ahogy túlzónak éreztem mikor Benzemát akarta a nép feszíteni és eladni.
- ziro4vr
Gólokat hozza...egy meccses hullámmal. De a sorsdöntő, győzelmet érő gólokat idén eddig Benzema hozta.
Passzol...most volt egy gólpassza, érdekes eddig nem lett ez se kiemelve, most gyorsan meg lehet lovagolni. Passzol ha nagyon muszáj, amúgy már attól is rohama van ha más kapura mer lőni.
Igyekszik..itt a gond, amit te is leírtál. Az önös érdekei miatt igyekszik. Csak a gólok, csak a rekord. Le lehet ezt így írni, hogy igyekszik, de mögé is lehet nézni.
A színészkedésbe meg bele sem megyek, szerintem ez egyértelmű, megáll, dobja magát, kell a kímélés a testnek, hogy sok évig lehessen még szórni a gólokat. Ez részben oké, részben a hiszti része nevetséges mellé.
Passzol...most volt egy gólpassza, érdekes eddig nem lett ez se kiemelve, most gyorsan meg lehet lovagolni. Passzol ha nagyon muszáj, amúgy már attól is rohama van ha más kapura mer lőni.
Igyekszik..itt a gond, amit te is leírtál. Az önös érdekei miatt igyekszik. Csak a gólok, csak a rekord. Le lehet ezt így írni, hogy igyekszik, de mögé is lehet nézni.
A színészkedésbe meg bele sem megyek, szerintem ez egyértelmű, megáll, dobja magát, kell a kímélés a testnek, hogy sok évig lehessen még szórni a gólokat. Ez részben oké, részben a hiszti része nevetséges mellé.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
8 meccs, kettőn rúgott gólt. Nézed is a meccseket Steve vagy csak a számot látod a neve mellett?Gólokat hozza: Nehezen vitatható
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Most miaz ahha??
Gólokat hozza: Nehezen vitatható
Igyekszik: Átment csatárba. Ott van, befejezi. Igyekszik gólt szerezni. Átalakult kicsit a játéka, kevesebbet jut. De azért nem alibizik, igyekszik ott lenni, eltenni.
Passzol:Korábban szerintem sokkal önzőbb volt, lövöldözött eszetlenül, szerintem többet passzol most.
Kevesebb színészkedés:Talán ez megkérdőjelezhető.De szerintem korábban több volt a drámai előadás.
Mi az ahha..
Gólokat hozza: Nehezen vitatható
Igyekszik: Átment csatárba. Ott van, befejezi. Igyekszik gólt szerezni. Átalakult kicsit a játéka, kevesebbet jut. De azért nem alibizik, igyekszik ott lenni, eltenni.
Passzol:Korábban szerintem sokkal önzőbb volt, lövöldözött eszetlenül, szerintem többet passzol most.
Kevesebb színészkedés:Talán ez megkérdőjelezhető.De szerintem korábban több volt a drámai előadás.
Mi az ahha..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ráültetek erre a hátráltatja szóra, de amikor érdemi vita volt, akkor sunnyogott a társaság nagy része. Ma megalázta a Levantét, lehet lőni a szavakra
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Ahhaaaa....Steve írta: Gólokat hozza, igyekszik, passzol is, kevesebb a színészkedés.
Egyébként a MU-s Cé nem tudom hogy jön ide, már rég ki lett vesézve, hogy az akkori stílusváltása egyértelműen a Real Madrid érdekeit is szolgálta a sajátja mellett, azzal semmi probléma nincsen. Ellenben ez a mostani, legújabb Cé már 80% önérdek és 20% csapat.
Nem illik.
- Steve
Azt sem értem miért van elővéve..??
Ha szabadjai miatt, ok. aláírom.
Ha azért mert mindig kezd, nem lehet lecserélni..kérdezd az edzőjét.
Gólokat hozza, igyekszik, passzol is, kevesebb a színészkedés. Nem tudom. Nyilván nem mindenki kedveli, de hogy hátráltatja a csapatot..
Sokan szeretnének ilyen hátráltatást.
Hehe véleményét osztom.
Ha szabadjai miatt, ok. aláírom.
Ha azért mert mindig kezd, nem lehet lecserélni..kérdezd az edzőjét.
Gólokat hozza, igyekszik, passzol is, kevesebb a színészkedés. Nem tudom. Nyilván nem mindenki kedveli, de hogy hátráltatja a csapatot..
Sokan szeretnének ilyen hátráltatást.
Hehe véleményét osztom.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nekem meg ez a kedvencem. Mikor lenézik a másikat, mert más véleményen van.hehe írta:amúgy egyáltalán nem értem mi tőgynek kell itt magyarázkodni és vitatkozni olyanoknak, akik mégcsak bele se szagoltak a közelébe se semmilyen élsportnak, pláne nem ilyen szinten és ennyi évig.
Nem a MU-s játéka kell nekem. Csak ennél a mainál (nem a mai meccsre értem) sokkal több. Védekezésben, támadás építésben, mindenben. Nem tökéletes példa, mert teljesen más stílus de Messi ha nincs formában, akkor is hoz egy egész fasza szintet mezőnyben. Mondjuk Ő 2 évvel fiatalabb. Már leírtam többször, hogy tisztelem, becsülöm, mert példátlan amit nálunk lenyomott. De ettől még többet várnék el mezőnyben a világ egyik legjobbjától.
A 17 éves kora meg inkább 20-21. Kb akkor robbant be úgy Isten igazából a MU-ba.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a jó, hogy ez mindkét félről elmondható. Legalábbis nem hinném, hogy korábbi világsztárok csevegnek itt álnéven.pláne nem ilyen szinten és ennyi évig.
Én nem a nyolc évvel ezelőtti Cét akarom, hanem egy csapatjátékost, aki a focira figyel, nem az instára meg a filmes karrierre.de azért ekézzétek, hogy már nem tud úgy játszani, mint 8 éve a mu-ban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Azért remélem úgy írod ezeket, a több tucatnyi kommenteket ledegradáló sorokat, hogy elolvastad korábban pontosan, miről írtunk itt páran.hehe írta: de azért ekézzétek, hogy már nem tud úgy játszani, mint 8 éve a mu-ban.
De gondolom nem.
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez a kedvencem. 17 éves kora óta versenysport a legmagasabb szinten szerda-szombat ritmusban pihenő nélkül.Pedig 30 éves, nem 36.
de azért ekézzétek, hogy már nem tud úgy játszani, mint 8 éve a mu-ban.
nem kedvencem a faszi a hisztijei miatt elsősorban, de azért na.
amúgy egyáltalán nem értem mi tőgynek kell itt magyarázkodni és vitatkozni olyanoknak, akik mégcsak bele se szagoltak a közelébe se semmilyen élsportnak, pláne nem ilyen szinten és ennyi évig.