Melyik a kakukktojás?hehe írta: suarez, cavani, hazard
Hagyjuk már hehe. Ha Suarez sem akkor bizony vannak bajok
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 18., vasárnap 17:51
Melyik a kakukktojás?hehe írta: suarez, cavani, hazard
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. október 18., vasárnap 17:47
mint suarez, cavani, hazard és az összes túlsztárolt tucat manapság.R.M.C.F írta:Griezman egy tök átlag vizhordó?
Ez már veri a Sasjóskát humorban.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 18., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 18., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 18., vasárnap 17:28
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 18., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 18., vasárnap 17:26
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 18., vasárnap 17:23
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 18., vasárnap 17:17
Figyelj papa mondom a legjobb opciót, Bale helyett AS hozzácsap Perez egy Griezmann-t és olyan repetroár lenne Benítez keze alatt, hogy nyalogathatná mind a 10 ujját.hehe írta: béla helyén egy alexis, áh nyamnyam.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 18., vasárnap 17:15
Ettől függetlenül minőségben elméletileg ő mellette voltak jobb játékosok (gyakorlatilag is). Értem én, hogy most az Arsenalban 1-2 meccsen tündököl, de a PL ellen mindig az szokott lenne a kifogás, hogyha onnan jön egy játékos, akkor spanyolban az fele annyit nem fog érni stb stb. Akkor ennek fordítva is igaznak kell lennie.KAG írta: Amúgy Ligás statok alapján tényleg jobb Griezmann.
De szerintem ti Őt nagyon-nagyon leszabályoztátok.
Ha kapott volna annyi szabadságot Messi mellett, mint most Neymar vagy akár Suarez akkor sokkal jobban játszott volna.
De ez csak az én szvsz-em
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. október 18., vasárnap 17:13
erő, dinamika, technika, kreativitás.MesQueUnClub írta:Mivel jobb szted AS mint Griezmann? de komolyan, mert láttuk már a La Ligában játszani, és hát 2 játékos La Liga teljesítményét összehasonlítva igenis Griezmann ért el többet.hehe írta:elvileg érdeklődünk alexisnél, nem kérdés, hogy ha hozható céronaldo utáni időszakra egy jó 3-4 évre, akkor nem holmi hazard meg grizmann meg ilyen jöttmentekkel kell erősíteni.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 18., vasárnap 17:13
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. október 18., vasárnap 17:11
akkor valami más játékost nézhettél. szinte képtelen ráKAG írta:Ez a dribli király is érdekes.
Szerintem egyedül az elmúlt 1-1,5 évben több embert vert meg 1v1-ben mint Bale meg Cé együtt.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 18., vasárnap 17:09
hehe írta:elvileg érdeklődünk alexisnél, nem kérdés, hogy ha hozható céronaldo utáni időszakra egy jó 3-4 évre, akkor nem holmi hazard meg grizmann meg ilyen jöttmentekkel kell erősíteni.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 18., vasárnap 17:07
Mivel jobb szted AS mint Griezmann? de komolyan, mert láttuk már a La Ligában játszani, és hát 2 játékos La Liga teljesítményét összehasonlítva igenis Griezmann ért el többet.hehe írta:elvileg érdeklődünk alexisnél, nem kérdés, hogy ha hozható céronaldo utáni időszakra egy jó 3-4 évre, akkor nem holmi hazard meg grizmann meg ilyen jöttmentekkel kell erősíteni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. október 18., vasárnap 17:03
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 18., vasárnap 16:59
Ráadásul ami az ő malmára hajtja sztem a vizet, hogy nagyon sokat védekezik, ezáltal a kp-nak is egyszerűbb a dolga, és mint említettem Karimmal nagyon is megértenék egymást.nmate írta: Reus is megállt a fejlődésben.
A francia jelenleg oda-vissza megveri őt is, nemhogy Hazardot.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 18., vasárnap 16:55
Reus is megállt a fejlődésben.MesQueUnClub írta:Ráadásul szvsz minőségben legalább képvisel annyit mint Reus.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 18., vasárnap 16:54
Azért ha most ez az atma beérik ott elől, lesznek még meglepetések.Remy írta: Sociedad ota kovetem. Folyamatosan fejlodik. Egy baja van. A nagyok ellen tobb kene tole. Bar eleg erdekes tarsai vannak...
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 18., vasárnap 16:53
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem