Remy írta:1- Neymar
2- Sanchez
3- Griezmann
Most ezt nem egészen értem.. Ez most csak egy lista, hogy ki a jobb jelenleg, vagy egy posztra szánva - CR utódnak mondjuk - írod a sorrendjüket?
Griezmann nem szélső még mindig, az volt a Sociedadban, aztán most az Atleticoban csatárként lépett szintet. Mint Benzema vagy Suárez, mozog jobbra balra közben, de nem szélső attól még, nem is értem miért CR vagy Bale helyett akarnátok páran.. Sánchezt megértem, mert ő alapból szélső, helyzeteket teremt, embereket ver meg, benne van minden támadásban, mezőnyben is hatalmas melót végez, kéne is nektek ilyen játékos jelenleg. De Griezmann hogy jön a képbe? 4-4-2-t akarnátok a Griezmann-Benzema duóval? Vagy mit várnátok ti a kis franciától..? Mert szélsőként nem sokat tudna adni a játékotokhoz szerintem, én nagyon bírom, de nem a kreativitása és a passzjátéka miatt jó játékos, hanem mert egyre jobb befejező, mellé sokat gürizik, és piszok gyors. De ezeket középen tudja érvényesíteni, nem a szélen, és most is az a bajotok a csapattal, hogy mezőnyben faék szinten van a 2 90 milliós vadlovatok.
MesQueUnClub írta:Pláne, hogy Griezmann a bal oldalon érzi jobban magát, Sanchez meg a jobboson.
Ezt se egészen értem.
Griezmann ha nincs sérülés, akkor középen van, Sánchez meg szinte mindig a baloson játszik.