Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

sentry

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. július 6., szombat 16:30

Az AS szavazása alapján a következő év kezdőcsapata a következőképpen nézne ki: Casillas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Illarramendi, Alonso; Isco, Özil, Cristiano Ronaldo; Benzema. A legtöbb szavazatot Ramos, Ronaldo és Varane kapták. A kezdő játékosok után a 3 legtöbb szavazatot kapó játékos: Modric, Jesé és Morata.
Legalább Khedirát már nem követelik a kezdőbe, de hihetetlen, hogy Özilt igen de Modricot nem. Bár a sok ostoba megválasztotta az év legrosszabb igazolásának a horvátot. Istenem. :)

Remélem ilyen balfaszul nem sokszor állunk ki, még jó hogy van edzőnk. :mrgreen:

mohaola
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 6., szombat 16:09

Ha minden igaz akkor a City az utolsó pillanatban bepróbálkozott Illarramendi-nél, sokkal jobb feltételeket kínáltak a spanyolnak, azonban ő csak is a Real Madrid-ba akar igazolni, így elutasította őket.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 6., szombat 14:42

lucifer írta:, tavaly Modric is jönni akart mégis normál áron hoztuk el.
ha egy szóval illetném a tottenham vezetőségét, és azt hogy smucigok akkor azért bant kapnék, remélem tudjátok mire gondolok. ők más kávéház.
lucifer írta:(és tök mind 1 hogy akar-e jönni vagy kivásárlási áráért hozzuk)
hát ha ezeket nem veszed figyelembe hogy kivásárlási ár meg a játékos szándéka akkor nincs miről beszélni. ezek eléggé befolyásolják a vételárát.
lucifer írta: mikor minket pedig nevetség tárgyává tesznek hogy egy 20 gólos csatárért aki ráadásul közismert és még csak 25(tehát még bármi benne lehet a karrierjébe) 25-27 millióval szúrják ki a szemünket.
mert higuain olyan okos volt hogy ott nyilatkozgatott hogy távozik. ha meg már így kijelenti akkor kevesebb ér, mert tudják hogy úgyis el lesz adva, ha másnap augusztus végén 15millióért.
szerintem az idő kurvára nem nekünk dolgozik és higuaint azonnal el kéne adni 27ért mert jelen helyzetben nem ér többet.

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 6., szombat 14:36

Galacticos írta:....
Pont miattad írtam oda az hogy ne értsd félre bírom Illarát mert biztos voltam hogy egyből letámadsz. Az meg hogy menni akar az oké, tavaly Modric is jönni akart mégis normál áron hoztuk el. Sokan játékostemetőnek nézik a Madridot pedig Higuaínból pont hogy itt lett játékos és Argentin válogatott. Azon kéne elgondolkodni a vezetőségnek hogy ha mi akarunk hozni valakit (és tök mind 1 hogy akar-e jönni vagy kivásárlási áráért hozzuk) hogy miért kell egyből a legmagasabb áron elhozni mikor minket pedig nevetség tárgyává tesznek hogy egy 20 gólos csatárért aki ráadásul közismert és még csak 25(tehát még bármi benne lehet a karrierjébe) 25-27 millióval szúrják ki a szemünket.
Kép
Kép
Kép

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 6., szombat 14:33

Gábe írta:Miért adjuk el Higuaínt ilyen ba :cens: tt olcsón? Ne meséljétek már be nekem azt, hogy Cavani 63-at ér, Higuaín meg 27-et. Ugyanmár.
Ugyanaz van, mint Illaramendinél
Az utóbbi 3 évben szórta a gólokat, a klubja nem akarja elengedni

Az pedig szerintem egyértelmű, hogy Cavani más szint, mint Higuain
Gábe írta:Helyesbítek: normális áron eladó és ez így a korrekt. Nem 27 millióért..
Nem hiszek benne, hogy az Arsenal többet fizetne érte

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 6., szombat 14:32

Gábe írta:Azt nem értem, hogy miért gondolják itt páran azt, hogy Higuaínért a 27 millió euró álomüzlet lenne, mikor most fogunk egy 23 éves srácért 30 milliót adni. Aki ráadásul középpályás, nem is csatár. Tőlünk mindenkiért a valós ár kétszeresét kérik. Miért adjuk el Higuaínt ilyen ba tt olcsón? Ne meséljétek már be nekem azt, hogy Cavani 63-at ér, Higuaín meg 27-et. Ugyanmár.
Azért mert ez bőven reális ár érte. Cavani sehol nem ér 63 milliót és nem is adnék érte ennyit. Illaramendi 30 milliós vételárával én sem értek egyet, de a Real Madrid amúgy sem híres arról, hogy a megfelelő ár szerint hozza a játékosokat.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 6., szombat 14:31

Gábe írta:Azt nem értem, hogy miért gondolják itt páran azt, hogy Higuaínért a 27 millió euró álomüzlet lenne, mikor most fogunk egy 23 éves srácért 30 milliót adni. Aki ráadásul középpályás, nem is csatár. Tőlünk mindenkiért a valós ár kétszeresét kérik. Miért adjuk el Higuaínt ilyen ba :cens: tt olcsón? Ne meséljétek már be nekem azt, hogy Cavani 63-at ér, Higuaín meg 27-et. Ugyanmár.
Ráakaszthatná a vezetőség Higura az 50 milliós árcédulát, de akkor a kutya se vinné el. A 2-3 évvel ezelőtti Higut lehetne 40 körül adni, de most annyit sem fizetnének érte.
Demes írta: De azért gondolom minden csapat tudja a zseniális Bl 1év=1gól átlagát, ami azért nem túl csábító. Meg amíg Suarez és Cavani hátán viszik a saját csapatukat, azért az elmúlt pár szezonban nem Higu lépett föl és húzott ki minket a szarból.
Hát igen, ha jól tudom 9 gólos a BL-ben, ami vicc. 6 év alatt egy csatár a Real Madridban ne 9 gólnál álljon meg. Amíg gyenge volt a csapat, gondolok itt a 2008-2009-es szezonra, addig bírt húzóember lenni. Még a Pellegrinis évben felvette a versenyt Ronaldoval, de azóta viszont nagyon halovány.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 6., szombat 14:29

Kerlon írta: Ráadásul honnét veszed, hogy mi mindenképpen szabadulnánk tőle?
elég nyilvánvaló hogy új csatár után keresgélünk/tünk.
lucifer írta:Miért kéne egyből elfogadni? Na ne értsen senki félre én bírom Illarát,de hol annyira ismert játékos ő mint Higuaín? És ő 30 érkezik hozzánk mint potenciális "új" Alonso. Na most akkor egy szezonkénti 20 gólos Higuaínt miért adjunk oda 30 alatt,mikor más 20 gólos csatárokat se adnak 30 millió alatt?
de tök más a kettő érts már meg.
higuain menni AKAR mi meg hajlandóak vagyunk eladni. a sociedad nem akarja eladni illarrat, ha mi sem akarnánk higuaint akkor az arsenal a feje tetején pöröghetne akkor sem tudnák megvenni. ez ilyen egyszerű. akit elakarnak adni az olcsóbb, akit meg nem azért kőkeményen perkáni kell.
Kerlon írta:MIért Cavaninak nagy? Vagy Suáreznek, aki még botrány hős is?
cavanit a NÁPOLY NEM AKARJA eladni, ezért csk a kivásárlási árán vihető el. az tök mindegy hogy ér-e ennyit, aki meg akarja venni ezt az összeget kénytelen letenni az asztalra. suarez pdig kb 40-45millió lenne, a különbözet kb 13-18 millió, suarez ennyivel jobb csatár mint higuain, szerintem.

Gábe
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 6., szombat 14:29

Ezzel ellentétben Higuain gyenge szezont futott és eladó
Ezek szerint mégsem eladó, csak menni akar.

Helyesbítek: normális áron eladó és ez így a korrekt. Nem 27 millióért..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gábe 2013. július 6., szombat 14:30-kor.
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata

Gábe
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 6., szombat 14:27

Azt nem értem, hogy miért gondolják itt páran azt, hogy Higuaínért a 27 millió euró álomüzlet lenne, mikor most fogunk egy 23 éves srácért 30 milliót adni. Aki ráadásul középpályás, nem is csatár. Tőlünk mindenkiért a valós ár kétszeresét kérik. Miért adjuk el Higuaínt ilyen ba :cens: tt olcsón? Ne meséljétek már be nekem azt, hogy Cavani 63-at ér, Higuaín meg 27-et. Ugyanmár.
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 6., szombat 14:27

mikor jott hozzank albiol, callejon, pedro leon, granero, arbeloa
Jaj istenem, kirázott a hideg, hogy ilyen neveket hoztunk pár éve :D főleg ennyi idő után visszagondolva rá és összehasonlítva a mostaniakkal... :hmmm:

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 6., szombat 14:26

Miért kéne egyből elfogadni? Na ne értsen senki félre én bírom Illarát,de hol annyira ismert játékos ő mint Higuaín? És ő 30 érkezik hozzánk mint potenciális "új" Alonso. Na most akkor egy szezonkénti 20 gólos Higuaínt miért adjunk oda 30 alatt,mikor más 20 gólos csatárokat se adnak 30 millió alatt?
Illaraért szerintem is sok a 30 millió, de ő teljesen ellentétes helyzetben van, mint Higuain. A nagy szezont futó Sociedadnak és U21es EB győztes csapatnak volt az egyik alapembere, egyik legjobbja. Klubja nem akarja elengedni.
Ezzel ellentétben Higuain gyenge szezont futott és eladó
Ezek a szempontok nagyon befolyásolják egy játékos árát
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wertz 2013. július 6., szombat 14:27-kor.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. július 6., szombat 14:25

Galacticos írta:szerintem meg a 27millió is reális.
mi elakarjuk adni, ő elakar menni. reklámértéke sem nagy...
Hát ja, eléggé szívás hogy Higu lenyilatkozta hogy menni akar, gondolom ezért vannak a hírek hogy felőlünk maradhat is hogy a lehető legjobbat kihozzuk a helyzetből.

Az Arsenal meg úgy hogy egyetlen kérőként 27et ad az fölöttébb kedves tőlük. Mondjuk már a gondolat is hogy elviszik :D

De én még mindig reménykedem hogy egy szép nyári napon Higu és Khedira együtt fognak szerződést hosszabbítani :mrgreen:
Lenézzük, de hangsúlyozom még egyszer, hogy egy olyan játékosról beszélünk, aki alapember évek óta az argentin válogatottban és a világon elismert játékos.
De azért gondolom minden csapat tudja a zseniális Bl 1év=1gól átlagát, ami azért nem túl csábító. Meg amíg Suarez és Cavani hátán viszik a saját csapatukat, azért az elmúlt pár szezonban nem Higu lépett föl és húzott ki minket a szarból.

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 6., szombat 14:21

Wertz írta:Nagyon jó üzlet lenne annyiért eladni. Eddig, ha egy már nem nagyon kellő, gyenge szezont futó játékosért sikerült 15 millát kapni, már nagy dolog volt.
Most meg befut egy 27es ajánlat? rögtön el kell fogadni azt
Miért kéne egyből elfogadni? Na ne értsen senki félre én bírom Illarát,de hol annyira ismert játékos ő mint Higuaín? És ő 30 érkezik hozzánk mint potenciális "új" Alonso. Na most akkor egy szezonkénti 20 gólos Higuaínt miért adjunk oda 30 alatt,mikor más 20 gólos csatárokat se adnak 30 millió alatt?
Kép
Kép
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 6., szombat 14:18

Wertz írta:Canales el lett adva tavaly nyáron opcióval a Valencianak
Lassnak lejárt a szerződése
Lasst meg vette az Anzhi.

szerintem meg a 27millió is reális.
MIért Cavaninak nagy? Vagy Suáreznek, aki még botrány hős is? Hagyjuk már. Ráadásul honnét veszed, hogy mi mindenképpen szabadulnánk tőle? Mert te így akarod? Vagy a fórum 95%-a? Lenézzük, de hangsúlyozom még egyszer, hogy egy olyan játékosról beszélünk, aki alapember évek óta az argentin válogatottban és a világon elismert játékos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 6., szombat 14:15

Canales el lett adva tavaly nyáron opcióval a Valencianak
Lassnak lejárt a szerződése

lucifer

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 6., szombat 14:12

Valaki tudja mi lesz illetve lett a sorsa a következő játékosoknak? Lass,Canales
Csak mert semmi hír nincs róluk.
Kép
Kép
Kép

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 6., szombat 14:11

Galacticos írta:szerintem meg a 27millió is reális.
Nagyon jó üzlet lenne annyiért eladni. Eddig, ha egy már nem nagyon kellő, gyenge szezont futó játékosért sikerült 15 millát kapni, már nagy dolog volt.
Most meg befut egy 27es ajánlat? rögtön el kell fogadni azt

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 6., szombat 14:03

szerintem meg a 27millió is reális.

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 6., szombat 14:02

morientes írta:2013-ban,nem tudja felfogni,hogy a futball gépek csatája lett,embereké,akik be vannak zárva egy sablonba,ahol mindenki kötelleségszerűen tudja a dolgát,de egyébként kvára nem húz semmi váratlant,de egyébként *5-re tudja amit tudni kel...
Túlzásba esel, azért ez nem így van
morientes írta:Ment ez a 80-as években,rendben volt ez a '90-es években,a 2000-es évek volt a 2. aranykorszak,szal nem értem hogy miért ne dikerülhetne most.
Az idő megszépíti a dolgokat. Az a játék amiről álmodozol nem létezik
morientes írta:Csak azt nem értem hogy ha annyira el vagy ájulva a bayerntől,akkor miért a Real Madrid
Elismerem a nyilvánvalót és ennyi.Megnyerték a BLt egy nagyon színvonalas játékkal, élvezetes meccsekkel. Ezzel a ténnyel nem lehet vitatkozni
morientes írta:Csakhogy szerintem nem még nem veszett ki a játék a fociból,mint ahogy te azt gondolod,mert vannak még olyan játékosok,akik visznek bele még váratlant,meglepőt egy meccsbe.
Nem is mondta senki, hogy az ilyen játékosok kivesztek. Csak egyedül ilyenekkel nem lehet nyerni. Kellenek olyan játékosok is a csapatba akik szétfutják, szétdarálják az ellenfelet
Erre tökéletes példa a Barcelona. A Bl elődöntőkben belehaltak nem egyszer a játék színezésébe. Ha mondjuk a Chelsea ellen lett volna egy erőcsatáruk vagy egy Bale szerű játékosuk akkor továbbmentek volna

Hiába álmodozol arról, hogy ide csak Modric, Isco, Özil szerű játékosok kellenek, akikkel majd végig lesz gálázva az összes meccs. Ilyet nem lehet véghezvinni. Kellenek olyanok is akik leütközik, bedarálják, szétfutják az ellenfelet. Egy csapatnak sok oldalúnak kell lennie nem csak egyfajta játékot kell tudnia a játszani

Vissza: