Spanyol bajnokság
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Ez a " bezzeg regen" szovegekkel az a bajom, hogy nagyapam az o idejere eskuszik, edesapam az overe, en meg pedig a sajat koromra fogok a gyerekemnek. Es mindenkinek igaza van. De ha a bika bikat b@szik se lehet visszahozni a multat, mert a futball folyamatosan valtzas alatt van. Nem lesz se jobb, se rosszabb. Egyszeruen mas.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Remy írta:Akkor lassan tényleg oda jutunk, hogy Özil az új Zidane.
Özil nagyon tempós ja....tényleg,kb egy kihalt dinó......aki még az oldszkult nyomta mondjuk azt mesterien....csak ma már kevés.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
még azt elemezd már nekem, hogy régen kőbuták voltak a játékosok, ma meg csak az ész meg a fineszCsodálatosan elmesélted hogyan szerzik meg ma a labdát...ésszel és nem erővel.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor lassan tényleg oda jutunk, hogy Özil az új Zidane.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csodálatosan elmesélted hogyan szerzik meg ma a labdát...ésszel és nem erővel.hehe írta:modrics meg a btb, hát sántít, ő is csak növeli a létszámot védekezésben, de labdát szerezni pont annyira nem tud, mint krósz, inkább hibára kényszerítik, beszorítják többen az ellenfelet, így szerzik vissza a labdát, nem 1v1-ben, mint vieira vagy essien. azért ez a két utóbbi tag egész más dimenzió voltak, ma sincs hozzájuk fogható se senki..
nem baj,mindenki azt hisz amit akar.....én maradok a magam tudásánál,az bevállt.Realista24 írta:Na, mára kivégeztél.Minden tiszteleten a két klasszisé.....imádtam őket,de ma egy modric reggelire őket ....és még meg egy kávét is elszürcsöl közben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, mára kivégeztél.Minden tiszteleten a két klasszisé.....imádtam őket,de ma egy modric reggelire őket ....és még meg egy kávét is elszürcsöl közben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
modrics meg a btb, hát sántít, ő is csak növeli a létszámot védekezésben, de labdát szerezni pont annyira nem tud, mint krósz, inkább hibára kényszerítik, beszorítják többen az ellenfelet, így szerzik vissza a labdát, nem 1v1-ben, mint vieira vagy essien. azért ez a két utóbbi tag egész más dimenzió voltak, ma sincs hozzájuk fogható se senki.
és nem azért, mert "kihalt" a poszt, sztem mindegyik edző összetenné a 2 kezét, ha lenne egy olyan embere, aki egyik pillanatban labdát szerez, a következőben meg már csinálja a ziccert az ellenfél 16-osánál...
és nem azért, mert "kihalt" a poszt, sztem mindegyik edző összetenné a 2 kezét, ha lenne egy olyan embere, aki egyik pillanatban labdát szerez, a következőben meg már csinálja a ziccert az ellenfél 16-osánál...
-
Realista24 írta:De, hisz magad is leírtad, nem egy poszt a három ember. Nem lehet összehasonlítani őket.Nem hinném.
Nem lehetne,mivel ma egy modric maga a mozgásával,tempójával,szerelőkészségével,területbejátszásával,kockázatvállalásával,egy vs egyeivel,pontosságával aminek a fő lényege hogy azt gyorsabban teszi,összevethetetlenné teszi velük.....
Minden tiszteleten a két klasszisé.....imádtam őket,de ma egy modric reggelire őket ....és még meg egy kávét is elszürcsöl közben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De, hisz magad is leírtad, nem egy poszt a három ember. Nem lehet összehasonlítani őket.Nem hinném.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Realista24 írta:Kezdünk átmenni komolytalanba.R.M.C.F írta:Nem csinálta meg essien sem viera....akkor ők toppok voltak,de fele ilyen ütemmel,fele ilyen tempóval a labdával.....
Nem hinném.
Nem a meló számít....bozsik cucu is rengetegert melózott,a maga idejében,a maga ellenfelei és azok tudása,tempója ellen. Már ha érthető ez.hehe írta:nem értek egyet.R.M.C.F írta:Nem csinálta meg essien sem viera....akkor ők toppok voltak,de fele ilyen ütemmel,fele ilyen tempóval a labdával.....
innentől jön az igen-nem-igen-nem-deigen-denem, szóval hagyjuk.
azt ne mondja nekem senki, hogy modricsnál nem melózott többet egy vieira vagy egy essien, mert lehajtom a wc-ülőkét.
ismétcsak javaslom, hogy nézz meg egy angol derbit az arsenallal, a top vieirával, milyen iram volt ott 10 éve.
számomra egyértelmű, hogy nagyon súlyosan visszaesett mind a játék, mind a játékosok minősége.
Modric mondjuk rossz példa,mert ők vkp voltak,modric meg btb játékos,de mivel btb már alapvetően sokkal tágabb repertoárral rendelkezik,és azt is gyorsabban teszi,nem beszélve a bejátszott terület mértékére.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez nem is kérdés.számomra egyértelmű, hogy nagyon súlyosan visszaesett mind a játék, mind a játékosok minősége.
Leülök egy Real meccs elé, és ha az összes meccs 10-20 százalékára rá tudom mondani, hogy igazán jól szórakoztam, akkor már elégedett vagyok. És ez évek tendenciája.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
dehogy talallak meg. csak ennek a monolognak a vegen ez a csak mondom szoveg nem hatott tul hitelesnek miutan vki mas ezeket a sorokat mar hosszu hosszu ideje fogalmazza itt meg. ennyi, nem megtalalasrol van szo, hsz-eket sem surun irok mar..szoval ne legyen uldozesi maniad vagy ilyesmi. termeszetesen neked is lehet ugyanez a velemenyed a focirol mint masnak.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
nem értek egyet.R.M.C.F írta:Nem csinálta meg essien sem viera....akkor ők toppok voltak,de fele ilyen ütemmel,fele ilyen tempóval a labdával.....
innentől jön az igen-nem-igen-nem-deigen-denem, szóval hagyjuk.
azt ne mondja nekem senki, hogy modricsnál nem melózott többet egy vieira vagy egy essien, mert lehajtom a wc-ülőkét.
ismétcsak javaslom, hogy nézz meg egy angol derbit az arsenallal, a top vieirával, milyen iram volt ott 10 éve.
számomra egyértelmű, hogy nagyon súlyosan visszaesett mind a játék, mind a játékosok minősége.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Lehet hogy hehe 2.0 de konnyen lehet hogy nekem is ez a vèlemènyem,bármilyen meglepo.hehe2.0, szval sok ujat nem mondtal egy joideje lehet ezt olvasni.
es ezt most nem hehe ellen irom.. tudja h birom
Ès nem,nem hehe ellen irtad,mert engem találgatsz meg jo ideje,kezd amugy unalmas lenni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kezdünk átmenni komolytalanba.R.M.C.F írta:Nem csinálta meg essien sem viera....akkor ők toppok voltak,de fele ilyen ütemmel,fele ilyen tempóval a labdával.....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nem csinálta meg essien sem viera....akkor ők toppok voltak,de fele ilyen ütemmel,fele ilyen tempóval a labdával.....
- hehe
amit ma megcsinál modrics, azt 10 éve megcsinálta essien és vieira ennél magasabb szinten, plusz még jött az átlagon felüli védekezés is hozzá.R.M.C.F írta:Egyéniségek most is vannak,csak nem felelnek meg,mert homogénebb a mérhető közeg,ahogy Te szürke masszáztad helyesen.morientes írta:A sok idiota "taktikai zseni" szètbaszta az egèszet.Nincs a fociba egyènisèg,szurke massza az egèsz,tenyèsztett sablongyerekekkel,ugy hogy nem is èrtem mit csodálkozik sok ember hogy ivelget a real,meg hogy nem tud mit kezdenei egy komolyabb felállt vèdelem ellen.Nem a farkon porgetett labdazsonglor hiányzik nekem hanem hogy normálisan le tudjon venni egy profi játèkos egy labdát.Hogy ne azt nèzze,hogy tud minèl elobb szabadulni a labdátol,hanem megprobálja megjátszani.
A játèk hiányzik,mert ez az eluzletesedett,csak ne kapjunk ki,maszatolòs,szinèszkedos,hajszobrászos,kigyurt sablonszar nálam nem játèk.
Csak mondom.
Egy modric egyéniség...mégpedig azért,mert ő a mai sebességével,amit az ellenfelek ellenhattására rögzített be,az 10 éve olyan tudás lett volna,hogy az agyunkat eldobjuk tőle. Ma szimplán CSAK a legjobb,10 éve,űúúááőőőőőőőőéééééééé lett volna.
aztán egy redondoról már nem is kezdek el beszélni....
-
Egyéniségek most is vannak,csak nem felelnek meg,mert homogénebb a mérhető közeg,ahogy Te szürke masszáztad helyesen.morientes írta:A sok idiota "taktikai zseni" szètbaszta az egèszet.Nincs a fociba egyènisèg,szurke massza az egèsz,tenyèsztett sablongyerekekkel,ugy hogy nem is èrtem mit csodálkozik sok ember hogy ivelget a real,meg hogy nem tud mit kezdenei egy komolyabb felállt vèdelem ellen.Nem a farkon porgetett labdazsonglor hiányzik nekem hanem hogy normálisan le tudjon venni egy profi játèkos egy labdát.Hogy ne azt nèzze,hogy tud minèl elobb szabadulni a labdátol,hanem megprobálja megjátszani.
A játèk hiányzik,mert ez az eluzletesedett,csak ne kapjunk ki,maszatolòs,szinèszkedos,hajszobrászos,kigyurt sablonszar nálam nem játèk.
Csak mondom.
Egy modric egyéniség...mégpedig azért,mert ő a mai sebességével,amit az ellenfelek ellenhattására rögzített be,az 10 éve olyan tudás lett volna,hogy az agyunkat eldobjuk tőle. Ma szimplán CSAK a legjobb,10 éve,űúúááőőőőőőőőéééééééé lett volna.
hehe2.0, szval sok ujat nem mondtal egy joideje lehet ezt olvasni.morientes írta:A sok idiota "taktikai zseni" szètbaszta az egèszet.Nincs a fociba egyènisèg,szurke massza az egèsz,tenyèsztett sablongyerekekkel,ugy hogy nem is èrtem mit csodálkouik sok ember hogy ivelget a real,meg hogy nem tud mit kezdenei egy komolyabb felállt vèdelem ellen.Nem a farkon porgetett labdazsonglor hiányzik nekem hanem hogy mormálisan le tudjon venni egy profi játèkos egy labdát.Hogy ne azt nèzze,hogy zud minèl elobb szabadulni a labdátol,hanem megprobálja megjátszani.
A játèk hiányzik,mert ez az aluzletesedett,csak ne kapjunk ki,maszatolòs,szinèszkedos,hajsuobrászos,kigyurt sablonszar nálam nem játèk.
Csak mondom.
es ezt most nem hehe ellen irom.. tudja h birom
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
nekem mindig ugyanott van a léc, sosem fogom lentebb adni.nmate írta:Régen, nem ma. Máshol van a léc.hehe írta:nem várok olyat, de régen sokkal okosabb és fineszesebb játékosok voltak, és volt 5-6 csapat minden bajnokságban, akit nem lehetett 4-5 gólokkal elverni bármikor.
érdeklődve várom ki nem veri le.
azért az ember az idő haladtával fejlődést vár, nem visszafejlődést...
én is csak kérdem: láttál pl 97-es inter meccseket milyen védelmeket csináltak ronaldo ellen?csak kérdem.
egyszerűen tele van futógép, kéttüdejű sablonkatonákkal a világ, akiknek elfogyott a maradék agya is.
neymar egész jól megél a 65 kilójával, nem lehet, hogy mindenki más kevés?
első számú közellenség murinnyó.A játèk hiányzik,mert ez az eluzletesedett,csak ne kapjunk ki,maszatolòs,szinèszkedos,hajszobrászos,kigyurt sablonszar nálam nem játèk
felüdülés egy kloppot látni ilyen közegben...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2015. október 18., vasárnap 21:28-kor.