morientes írta:2013-ban,nem tudja felfogni,hogy a futball gépek csatája lett,embereké,akik be vannak zárva egy sablonba,ahol mindenki kötelleségszerűen tudja a dolgát,de egyébként kvára nem húz semmi váratlant,de egyébként *5-re tudja amit tudni kel...
Túlzásba esel, azért ez nem így van
morientes írta:Ment ez a 80-as években,rendben volt ez a '90-es években,a 2000-es évek volt a 2. aranykorszak,szal nem értem hogy miért ne dikerülhetne most.
Az idő megszépíti a dolgokat. Az a játék amiről álmodozol nem létezik
morientes írta:Csak azt nem értem hogy ha annyira el vagy ájulva a bayerntől,akkor miért a Real Madrid
Elismerem a nyilvánvalót és ennyi.Megnyerték a BLt egy nagyon színvonalas játékkal, élvezetes meccsekkel. Ezzel a ténnyel nem lehet vitatkozni
morientes írta:Csakhogy szerintem nem még nem veszett ki a játék a fociból,mint ahogy te azt gondolod,mert vannak még olyan játékosok,akik visznek bele még váratlant,meglepőt egy meccsbe.
Nem is mondta senki, hogy az ilyen játékosok kivesztek. Csak egyedül ilyenekkel nem lehet nyerni. Kellenek olyan játékosok is a csapatba akik szétfutják, szétdarálják az ellenfelet
Erre tökéletes példa a Barcelona. A Bl elődöntőkben belehaltak nem egyszer a játék színezésébe. Ha mondjuk a Chelsea ellen lett volna egy erőcsatáruk vagy egy Bale szerű játékosuk akkor továbbmentek volna
Hiába álmodozol arról, hogy ide csak Modric, Isco, Özil szerű játékosok kellenek, akikkel majd végig lesz gálázva az összes meccs. Ilyet nem lehet véghezvinni. Kellenek olyanok is akik leütközik, bedarálják, szétfutják az ellenfelet. Egy csapatnak sok oldalúnak kell lennie nem csak egyfajta játékot kell tudnia a játszani