OFF
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Karkötő, poszterek, hűtőmágnes, Diego Maradonáról egy film, 100 év FIFA DVD, hirtelen ennyi...
Ajándék BL füzet is volt 2007-ben, ahová az eredményeket is belehetett írni az egyenes kieséses szakasztól kezdve, fel voltak benne sorolva időrendi sorrendben logóval a győztesek, minden nap átnéztem, és megszámoltam kinek mennyi van a mi kilencünkön kívül. Olyan rossz érzés volt beleírni, hogy Bayern München - Real Madrid 4-4 (tj. idegenben lőtt góllal a Bayern)...
1-2 hetes késéssel amikor megérkezett a határról a KS... :3 a legtöbb infó ott volt azért a teletexten.
Ajándék BL füzet is volt 2007-ben, ahová az eredményeket is belehetett írni az egyenes kieséses szakasztól kezdve, fel voltak benne sorolva időrendi sorrendben logóval a győztesek, minden nap átnéztem, és megszámoltam kinek mennyi van a mi kilencünkön kívül. Olyan rossz érzés volt beleírni, hogy Bayern München - Real Madrid 4-4 (tj. idegenben lőtt góllal a Bayern)...
1-2 hetes késéssel amikor megérkezett a határról a KS... :3 a legtöbb infó ott volt azért a teletexten.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ja nekem is van karkötő, telefon tok, képeslap, söralátét... vagy mi az nem egéralátét, mindegy. Sok- sok poszter, amik régen ki voltak rakva, de festés után már nincsenek, kulcsatartó, egy a 2008-as eb-t bemutató cd, melyen a csapatokról beszélnek és mutatják be, pénztartó, szilveszteri duda... úristen, nem folytatom.P. Krisz írta:Kinek milyen relikviája van az újságokból ?
Nekem van Man. Unitedes zászlóm /Realos sajnos elfogyott / és egy Realos karkötőm is .
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A sztár sport első számától(kb. 98-99) 2005-6 tájékáig megvan minden száma valahol a szülői ház padlásán. 10 év múlva eladom valami mániákusnak
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- P. Krisz
Kinek milyen relikviája van az újságokból ?
Nekem van Man. Unitedes zászlóm /Realos sajnos elfogyott / és egy Realos karkötőm is .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sztár Sportból van még néhány példányom otthon. 2004-es EB körüli időszak. Csapatok bemutatása, stb. 2005 környéke. + egy rakás poszter.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerdánként suli után rohantunk megvenni mindkettőt. Emlékszem a sztár sportból Bánki Dodi bevezető írásaira, ott nem lehetett úgy kiérezni az alkoholszagot, mint a tv-ből.
Nem illik.
- L.Miki
Régi szép idők... anno imádtam a képes sportot, sose rendeltem meg, hanem mindig szerdán az újságárusnál szereztem be, az úgy izgalmasabb volt és mindig a hazafelé tartó úton elolvastam el a felét, a másik felét meg otthon. Jók is voltak azok, de tényleg egy tini éveiben járónak, 15-16 éves koromtól már nem vettem, most a kisuncsim 10 éves ő van belebu*ulva.ziro4vr írta:Megjelent a méltán népszerű (10 évesek körében) képes sport Realos különszáma, valaki aki esetleg azonnal futott megvenni...van benne valami érdemleges? A gondolom 37 oldalnyi Cé poszteren kívül.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
http://replygif.net/i/154.gifRealista24 írta:Gondolom majd a kefirrol felismerlekziro4vr írta:Én anno sztár sport képes sport duóval toltam, mikor még kemény voltam. Nem, nem egy éve volt. De akkor felveszem a szatírkabatom és kilopom a játszótéren R24 gyerkőcének kezéből.
Ez mára betett.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gondolom majd a kefirrol felismerlekziro4vr írta:Én anno sztár sport képes sport duóval toltam, mikor még kemény voltam. Nem, nem egy éve volt. De akkor felveszem a szatírkabatom és kilopom a játszótéren R24 gyerkőcének kezéből.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Dettó. Bár a Sztár Sportot jobban bírtam Én is beruházok rá szerintem, jó lesz a gyűjteményembeziro4vr írta:Én anno sztár sport képes sport duóval toltam
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
mondjuk a Real tartalmakért már megéri megvenni, jó kis emlékek lesznek ezek, netről úgy is eltűnik egy idő után minden, a papír tovább tarthat, a kézzelfoghatóság meg még jobb
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Én anno sztár sport képes sport duóval toltam, mikor még kemény voltam. Nem, nem egy éve volt. De akkor felveszem a szatírkabatom és kilopom a játszótéren R24 gyerkőcének kezéből.
Nem illik.
Én a poszterek miatt rendre megvettem anno. Van is vagy 200 darab az egyik szekrény aljában. Angol tanárt mindig lekenyereztem pár Pool poszterrel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Akkor zironak pont jó.Realista24 írta:En megvettem. Azt a par száz forintot megérte. Gyereknek jo lapozgatni. Sok uj info nincs benne.nmate írta:Ja, engem is érdekelne, ha van benne tekintélyt parancsoló kép, már rohanok is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En megvettem. Azt a par száz forintot megérte. Gyereknek jo lapozgatni. Sok uj info nincs benne.nmate írta:Ja, engem is érdekelne, ha van benne tekintélyt parancsoló kép, már rohanok is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Szép idők is voltak, amikor 10-12 évesen minden héten(szerdán?) jött a Sztár Sport. Meg amikor teletexten néztem reggelenként az eredményeket. Most meg már szinte előbb jön értesítés a gólról a telómon, minthogy tv-ben lássamziro4vr írta:Megjelent a méltán népszerű (10 évesek körében) képes sport Realos különszáma, valaki aki esetleg azonnal futott megvenni...van benne valami érdemleges? A gondolom 37 oldalnyi Cé poszteren kívül.
- ziro4vr
Megjelent a méltán népszerű (10 évesek körében) képes sport Realos különszáma, valaki aki esetleg azonnal futott megvenni...van benne valami érdemleges? A gondolom 37 oldalnyi Cé poszteren kívül.
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A Kretének a végén, a német mezes freestyle pro gyerek , a bûvészlány + mestere és a sztendápkámedis pénzügyi tanácsadó mindent vittek.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.