Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
A nagy kakit nemszámit ez a bayernnek... Persze papíron minden rendben, becsúszhat egy ilyen, csak az a helyzet ,hogy nekik csak a bl a mérce.Csak ott derul ki számukra hol is tartanak...
Mégis mi okuk lenne félkőzzel tolni egy csoportrangadót? Még a végén csak 10 pontal nyerik a bundesligát vagy mi? Teljesen más ez a szitu, ha mi kikapnánk ma akkor bumm nagyügy, szoros a liga tele sérültekkel stb...
Nekik viszont a bl az egyetlen sorozat ahol odakell pakoljanak, én megértem a szurkolók aggodalmàt.
Mégis mi okuk lenne félkőzzel tolni egy csoportrangadót? Még a végén csak 10 pontal nyerik a bundesligát vagy mi? Teljesen más ez a szitu, ha mi kikapnánk ma akkor bumm nagyügy, szoros a liga tele sérültekkel stb...
Nekik viszont a bl az egyetlen sorozat ahol odakell pakoljanak, én megértem a szurkolók aggodalmàt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Most, hogy Ozilek nyertek most lesz valami rrspektjuk vagy csak világi mák volt..?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Bayern fórumon épp lincs hangulat van mert a szezonban először kikaptak, és már azon matekoznak, hogy lehet csak másodikként jutnak tovább a csoportból. Van aki már Lewát eladná épp. Ja és a kedvencem "akkora respektjuk volt már idén, és ezt most bukták"
Ám az a kezezés elég látványos volt felvételről, de a biró szemszögéből valszeg fejesnek nézett ki.
Ám az a kezezés elég látványos volt felvételről, de a biró szemszögéből valszeg fejesnek nézett ki.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- MesQueUnClub
A taktikai zseni jelenleg 3 forduló után a BL csoportkörből kiesésre áll a Chelseavel.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kampl amennyit szidtad, ma akkora gólt vágott.ziro4vr írta:Még jó, hogy nem mindenki agyalja túl, lásd Leverkusen-Róma.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennyit foglalkozni a bayernnel.
Még jó, hogy nem mindenki agyalja túl, lásd Leverkusen-Róma.
Még jó, hogy nem mindenki agyalja túl, lásd Leverkusen-Róma.
Nem illik.
- M1Ö
Akkor csak én gondolom úgy, hogy ha pl valamelyik top klub elnöke lennék, azt szeretném, hogy az erősebb ellenfelek essenek ki a 'csába, ha esély van rá?miro írta:Nekik a nyolcaddöntőt illetően teljesen mindegy,sőt megkapja legalább lehet valamelyik nagy csapat őket.
Lehet összekerülnek egy Zenittel, kiejtik őket, 1/4 döntőben Arsenal-Bayern, továbbmegy az Arsenal.
Normális esetben minden kockázatot ki kell zárni.
Ha ezt a meccset hozták volna, akkor utána már lehetett volna lazítani. Mert nem mindegy, hogy 6-6-3-3, vagy 9-6-3-0.
Igen, papíron. Aztán holnap lehet mi nyerünk 3mal, a Bayern a visszavágón megint kikap, aztán már tényleg vakarhatják a fejüket.miro írta:Illetve gondolom érzed a Real-PSG és a Bayern-Arsenal két meccs között a különbséget.
A PSG sokkal jobb csapat,mint az Arsenal..
Szerintem érthető, hogy szerintem miért volt fontos ez a mai a Bayernnek és miért nem vették fél vállról.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hm... Mirol? Kacagva tovabbmegyunk a csoportbol, aztan meg majdnem mindegy, hogy csoportelsok vagy masodikok vagyunk. Barca, Bayern, PSG, Atma... Papiron ezek nekunk a veszelyesek. Angolok hulladekok, meg siman lehet hogy masodik helyen mennek tovabb (ha egyaltalan). Ebbol 3-at alapbol nem kaphatunk. Alapvetoen mindegy hogy holnap nyerunk vagy nem. Csak azert van tetje, mert ha megverjuk a PSG-t idegenben, akkor hamesz decemberig nem forumozik.miro írta:De kíváncsi vagyok hogy mi mit alkotunk holnap,ugyanis nekünk ez nagyon sokról dönthet.
Nalam pl James, Modric, Ramos egy percet sem kapna...
Amugy Arsenalnak nagyon szurkoltam. Kell tavasszal az az Ars-RMa meccs nekem.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nekik a nyolcaddöntőt illetően teljesen mindegy,sőt megkapja legalább lehet valamelyik nagy csapat őket.M1Ö írta:Nem az első, de azért gondolom nekik sem mindegy, hogy egy Olympiakos megy velük tovább, vagy egy Arsenal
Ez így igaz,csak az a különbség hogy mi a PSG-vel a csoport elsőségért játszunk.Nem, csak a Te számításaid követtem. Ha a Bayernnek belefért a mai, mert szerinted a következő 3 meccsét hozza, akkor nekünk is beleférne a holnapi bukás, mert utána úgyis hozzuk a meccseinket.
Illetve gondolom érzed a Real-PSG és a Bayern-Arsenal két meccs között a különbséget.
A PSG sokkal jobb csapat,mint az Arsenal..
Szerintem ez a mai úgy volt beállítva náluk hogy jó lenne nyerni,de ha nem az se nagy baj..
Ez a hozzáállás meg ilyen szinten látszik.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- M1Ö
Nem. De ha Ők is így gondolják, akkor amatőr csapat lennének.miro írta:Most őszintén..Valaki hisz abba hogy nem nyernek otthon,és nem húzzák ezt a csoportot be elsőként..?
Nem az első, de azért gondolom nekik sem mindegy, hogy egy Olympiakos megy velük tovább, vagy egy Arsenal.miro írta:A Bayernnek meg nem elsődleges érdeke szerintem hogy kiestessék az Arsenalt..
Nem, csak a Te számításaid követtem. Ha a Bayernnek belefért a mai, mert szerinted a következő 3 meccsét hozza, akkor nekünk is beleférne a holnapi bukás, mert utána úgyis hozzuk a meccseinket.miro írta:Ja,pont ugyanúgy állna a csoportunk mint nekik most...
A lényeg az, hogy fontos volt ez a meccs a Bayernnek, csak nem jött ki nekik ma a lépés.
Kárörvendés? Miért lenne az? Csak máshogy gondolom mint Te. Így még nem biztos továbbjutók, nem biztos csoportelsők. Szerinted úgy álltak hozzá, hogy a visszavágón úgy is verjük majd őket?Szerintem ez ilyenkor csak kárörvendés, mi is csináltuk ezt anno, általánosba,volt egy Barcás,egy Juvés egy Chelseas meg én Realos,pont abban az időben szoptunk mindig ugye a BL-ben,nem kell mondanom hogy ez miatt azt kaptam hogy Zidane,Ronaldo egy nagy nulla játékosok.
Csak akkor alig voltunk 15 évesek,az a szint kb természetes volt,itt meg...no mind1..
Beírták ketten, hogy na, kikapott a nagy verhetetlen Bayern (jogosan) egy gyengébb Arsenal-tól, erre jöttél a dumáddal, hogy hát mert "leadták" a meccset. Akkor ki a gyerekes?
- miro
Most őszintén..Valaki hisz abba hogy nem nyernek otthon,és nem húzzák ezt a csoportot be elsőként..?M1Ö írta:Bele fért ez a Bayernnek? Bele.
Annyira nagyon nem. Még csak a 3. forduló, nem az utolsó. Így az Arsenal is feljött 3 pontra tőlük. Ha ma nyer a Bayern kb ki is estek volna.
A Bayernnek meg nem elsődleges érdeke szerintem hogy kiestessék az Arsenalt..
Ja,pont ugyanúgy állna a csoportunk mint nekik most...Nem volt mindegy abszolút. Legalábbis ennyi erővel kikaphatunk mi is holnap, mert utána úgyis hozzuk a köv 3 meccset és elsőként jutunk tovább.
Szerintem ez ilyenkor csak kárörvendés, mi is csináltuk ezt anno, általánosba,volt egy Barcás,egy Juvés egy Chelseas meg én Realos,pont abban az időben szoptunk mindig ugye a BL-ben,nem kell mondanom hogy ez miatt azt kaptam hogy Zidane,Ronaldo egy nagy nulla játékosok.
Csak akkor alig voltunk 15 évesek,az a szint kb természetes volt,itt meg...no mind1..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- M1Ö
Annyira nagyon nem. Még csak a 3. forduló, nem az utolsó. Így az Arsenal is feljött 3 pontra tőlük. Ha ma nyer a Bayern kb ki is estek volna.miro írta:Bele fért ez a Bayernnek? Bele.
Nem volt mindegy abszolút. Legalábbis ennyi erővel kikaphatunk mi is holnap, mert utána úgyis hozzuk a köv 3 meccset és elsőként jutunk tovább.
- miro
becike80 írta:aha a bajern mindenkit oda-vissza aha
Seraf írta:ilyen világtalan csapat ellen 2-0 aviláglegjobbjabájern
Esküszöm nem szeretem a Bayernt..Sőt...
De ezt miért kell? Vagy nem látjátok a csoport állását?
Ezzel az Arsenanak sikerült megszereznie az első 3 pontját,gratula.
Csak közben meg a Bayern elsőként továbbment már a második fordulóban..
Ez a gondolkodásmód,hogy ilyenkor egyből "világlegjobbjázni" kell meg stb....
Bele fért ez a Bayernnek? Bele.
Megszakadtak ma? Nem.
Simán elsőként továbbjutnak.
Kit érdekel hogy idegenben nem nyertek..
De kíváncsi vagyok hogy mi mit alkotunk holnap,ugyanis nekünk ez nagyon sokról dönthet.
Bár itt már a Celta Vigóra tartalékolnának páran..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- MesQueUnClub
Aztán 4-4 Nem szarral gurigázik a Roma se, laza 7 gól-t kaptak 2 BL fordulóban.ziro4vr írta:Luserkusen 2-0ról 2-4.
LOL. fénykorában lévő dinho és Zidane bármelyik csapatba befért volna így még érthetetlenebb a felvetés.
multicast volt. TV-ben az egyik tablettán a másikBBeno hogy-hogy nem a chelsea meccset nézted? Bezzeg ha nyerésre álltak volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. október 20., kedd 22:42-kor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Oscart hozta be, az nem is számít.Remy írta:Mou 1-et cserélt, pedig X-re állt a meccs. 3. helyen vannak a csoportban, de idegenben jó az X.
Bayern meg hozta a szokásos pep idegenbeli játékot, de a labdabirtoklási statisztika nagyon impresszív, gratulálok! BBeno hogy-hogy nem a chelsea meccset nézted? Bezzeg ha nyerésre álltak volna.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem sem a csúcs dinhora gondoltBBeno írta:dinho ? a bohócbajnokságba nem fér be. ide hova?
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Fenykoraban levo Dinhrol beszeltem, ha nem jott volna at, Ziout is emlittem...talan az segithetett volna.BBeno írta:dinho ? a bohócbajnokságba nem fér be. ide hova?
Grat az Arsenalnak, szerintem megerdemeltek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- András93
Labdabirtoklás megvolt ma is. Pep nyugodtan fog aludni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mou 1-et cserélt, pedig X-re állt a meccs. 3. helyen vannak a csoportban, de idegenben jó az X.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots