miro írta:Most őszintén..Valaki hisz abba hogy nem nyernek otthon,és nem húzzák ezt a csoportot be elsőként..?
Nem. De ha Ők is így gondolják, akkor amatőr csapat lennének.
miro írta:A Bayernnek meg nem elsődleges érdeke szerintem hogy kiestessék az Arsenalt..
Nem az első, de azért gondolom nekik sem mindegy, hogy egy Olympiakos megy velük tovább, vagy egy Arsenal.
miro írta:Ja,pont ugyanúgy állna a csoportunk mint nekik most...
Nem, csak a Te számításaid követtem. Ha a Bayernnek belefért a mai, mert szerinted a következő 3 meccsét hozza, akkor nekünk is beleférne a holnapi bukás, mert utána úgyis hozzuk a meccseinket.
A lényeg az, hogy fontos volt ez a meccs a Bayernnek, csak nem jött ki nekik ma a lépés.
Szerintem ez ilyenkor csak kárörvendés, mi is csináltuk ezt anno, általánosba,volt egy Barcás,egy Juvés egy Chelseas meg én Realos,pont abban az időben szoptunk mindig ugye a BL-ben,nem kell mondanom hogy ez miatt azt kaptam hogy Zidane,Ronaldo egy nagy nulla játékosok.
Csak akkor alig voltunk 15 évesek,az a szint kb természetes volt,itt meg...no mind1..
Kárörvendés? Miért lenne az? Csak máshogy gondolom mint Te. Így még nem biztos továbbjutók, nem biztos csoportelsők. Szerinted úgy álltak hozzá, hogy a visszavágón úgy is verjük majd őket?
Beírták ketten, hogy na, kikapott a nagy verhetetlen Bayern (jogosan) egy gyengébb Arsenal-tól, erre jöttél a dumáddal, hogy hát mert "leadták" a meccset. Akkor ki a gyerekes?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero