Remélem az ígéretedet nem felejtetted el és be is tartod ha nyerünk.hamesz írta:Sehol. Elég megnézni a bajnokságba a meccseinket hiába nyerünk nincs semmi elképzelés, játék. Ha Navas meg a szerencse nem ment meg minket ismét, akkor sima PSG. Az előszezon óta nem változik semmi én már nem is reménykedek semmiben, mert felesleges.Kiderül ma hogy Benitez kb hol tart,még ha sok a sérült is.
Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Menthetetlen vagy.hamesz írta:Sehol. Elég megnézni a bajnokságba a meccseinket hiába nyerünk nincs semmi elképzelés, játék. Ha Navas meg a szerencse nem ment meg minket ismét, akkor sima PSG. Az előszezon óta nem változik semmi én már nem is reménykedek semmiben, mert felesleges.Kiderül ma hogy Benitez kb hol tart,még ha sok a sérült is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem hiszem el, hogy nem direkt csinálod ezthamesz írta:Az előszezon óta nem változik semmi én már nem is reménykedek semmiben, mert felesleges.
Október közepe/vége felé kijelenteni hogy felesleges reménykedni. Oké.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Sehol. Elég megnézni a bajnokságba a meccseinket hiába nyerünk nincs semmi elképzelés, játék. Ha Navas meg a szerencse nem ment meg minket ismét, akkor sima PSG. Az előszezon óta nem változik semmi én már nem is reménykedek semmiben, mert felesleges.Kiderül ma hogy Benitez kb hol tart,még ha sok a sérült is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerinted lehet következtetést levonni. Azért kérdezelek.miro írta:Nem tudom,mond meg Te,jobban értesz hozzá mint Én.Realista24 írta:
Ha a Psgt verjük es hetvegen a Celta nyer mert Rafa rosszul reagál, akkor mi a következtetés?
De ezek szeirnt csak lőttél egy közhelyet.
A masik részével nem tudok vitatkozni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nem tudom,mond meg Te,jobban értesz hozzá mint Én.Realista24 írta:
Ha a Psgt verjük es hetvegen a Celta nyer mert Rafa rosszul reagál, akkor mi a következtetés?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha a Psgt verjük es hetvegen a Celta nyer mert Rafa rosszul reagál, akkor mi a következtetés?miro írta:Egy Real Madridnak a szintfelmérője ne az Almeria és társai ellen legyen azért.Realista24 írta:De ehhez nem kell Psg. Ezt bármelyik meccsen meg lehet figyelni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
Egy Real Madridnak a szintfelmérője ne az Almeria és társai ellen legyen azért.Realista24 írta:De ehhez nem kell Psg. Ezt bármelyik meccsen meg lehet figyelni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De ehhez nem kell Psg. Ezt bármelyik meccsen meg lehet figyelni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
Pipita,a sérültek jogosak,sőt..Tényleg rengetegek,de várom hogy mit tudunk kezdeni egy erős csapattal idegenben,akik szerintem nem állnak be mint az Atma.
Nem így gondolom,lesz 90 perc,lesz egy kialakult játékkép,arra leszek kíváncsi hogy ebben hogy állunk,és ha szarul,tudunk-e reagálni rá.Realista24 írta:Kíváncsi lennék rá, hogy ezt hogyan gondolod.Kiderül ma hogy Benitez kb hol tart,még ha sok a sérült is.
Ha nyerünk szerinted hol tart? És fordítva.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remélem Modric nem kezd ma, nem kell hogy rásérüljön. Kretén orvosaink mellett ki tudja milyen az állapota.
Amúgy mi derülne ki Benitezről?
Amúgy mi derülne ki Benitezről?
Münchenben azért jó eséllyel nem nyernek, utána meg nem csak rajtuk múlik.Remy írta:Olympiakos nyert szoval nem biztos meg az az arsenal 2. Hely. Gorogok tolnak hazain a zagrabbal, sot igazabol meg az arsenallal is. Ha nem is siman, de odajuthatnak a 2. Helyre a gorogok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kíváncsi lennék rá, hogy ezt hogyan gondolod.Kiderül ma hogy Benitez kb hol tart,még ha sok a sérült is.
Ha nyerünk szerinted hol tart? És fordítva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem egyrészt korai ez még, másrészt ez nem "sok" sérült, ez rengeteg, egy ilyen minden csapatot megviselne. A mai meccs alapján megítélni Benítezt az pont ugyanaz a hozzáállás, amikor a szezon elején megpecsételték a sorsát, hogy na, itt egy kupa sem lesz. Aztán lehet énmárakkormegmondtamamikormégmegsemszülettemezni, ha meg mégsem így alakul, akkor meg királyság van.Kiderül ma hogy Benitez kb hol tart,még ha sok a sérült is.
Persze fel lehet mérni a mai alapján is hogy hol tartunk, csak olyan 99%-ra veszem hogy fals képet adna az összképből.
Egyrészt az őszi szezont Mou is megkapta felkészülésre, ennyit Rafa is megérdemel, másrészt pedig amíg nem tud a teljes kerettel együtt dolgozni, addig, hát nem tudom, va-e értelme ítéletet mondani felette. Mindenesetre én nem lepődnék meg, ha ma kikapnánk, de nem hiszem, hogy az egyben azt jelentené, hogy Rafa egy szar edző aki meg fog bukni a szezon végén, vagy hogy az eddigi munkája ne ért volna semmit.
Egyik legjobb barátom Bayern szurkoló. Ő kb annyira örülne Pep távozásának, mint amennyire én örültem Mou-énak. Vagy Beckhamének.Pep tovabbra is siman lemeccselheto
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Semmi, még annyi sem,sőt. Ha spanyol bíró lett volna, vagy olyan mentalitással vezeti a meccset Zouma 2 perc alatt kiállt volna 2 sárgás belépő után. De erre is csak túlzással lehet azt mondani, hogy mindenképp le kellett volna ültetni. Még egy kérdéses szituáció sem volt a kezdőkörben sem. Klasszik Mou.Realista24 írta:The first thing Mourinho says in his post-match presser: "The ref was weak & naive
Volt valami említésre méltó vagy csak a szokásos?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Mar este is irtam, igaz en nem vagyok nagy taktikus, majd RMCF vagy valaki megmondja, de Pep tovabbra is siman lemeccselheto. Vedelem fent az egekben, tamadasaiknak nem sok ele van, az a brazil gyerek azert egy komoly jobb oldali vedo ellen kevesebb szazalekkal nyerne meg a parharcait, ebben biztos vagyok. Wenger sem top mar, de tegnap nyert az edzok csatajaban. (Meg akkor is, ha pl nalam a jobb oldali gyerek siman kezdo lenne olyan dinamikaval, Zsirut meg eleve hagyni kellett volna birkozni veluk ott elol, mert bar nem egy RVN de Walcottnal eselytelen volt, hogy golt szerezzen.) Valamiert majdnem biztos vagyok benne, hogy Benitez a Bayernt lemeccseli ha oda kerul a sor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Olympiakos nyert szoval nem biztos meg az az arsenal 2. Hely. Gorogok tolnak hazain a zagrabbal, sot igazabol meg az arsenallal is. Ha nem is siman, de odajuthatnak a 2. Helyre a gorogok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- miro
Otthon kikapnak?(ja és ha otthon is kikapnak az Arsenaltól akkor hogy is lesz az a 2 forduló után megnyerték a csoportot dolog?)
Visszatérünk rá,jó?
Október végén ne fogjuk még erre ha kikapunk ma..dzsi91 írta:Teljesen más ez a szitu, ha mi kikapnánk ma akkor bumm nagyügy, szoros a liga tele sérültekkel stb...
Illetve ne is legyen ilyen képbe,hogy azért tartalékolunk esetleg,mert..
Ha tavasz lenne és ez a szitu,megértem,de ezek azért lettek igazolva óriási pénzekért hogy letegyenek valamit az asztalra,és most itt van,a tét az első hely lehet,tegyék oda magukat,ne csak a Celta Vigo ellen,meg a Levante ellen.
Ez a kifogás,meg a mellébeszélés része,hogy nem nagy ügy.
Ne hogy már a Real Madridnak tartalékolni kelljen egy PSG ellen azért mert a Celta Vigo ellen játszanak hétvégén..Hagyjuk ezt.
Kiderül ma hogy Benitez kb hol tart,még ha sok a sérült is.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Volt egy ilyen érzésem, hogy a Bayern "lefekszik" az Arsenalnak. Nem vagyok nagy összeesküvés elmélet-hívő, de úgy el tudom képzelni, hogy a top csapatok összezárnak, a Bayern elhullat pár pontocskát amire nincsen szüksége és ezzel az Arsenal szépen megkapja az esélyt a második helyre..
Másképp nem nagyon értem a nagy Bayern mit csinált, hol volt az intenzitásuk, a letámadások, Lewa? De mondjuk annyira nem zavar
(ja és ha otthon is kikapnak az Arsenaltól akkor hogy is lesz az a 2 forduló után megnyerték a csoportot dolog?)
A másik kedvencem a londoni dinamó tegnapi eredménye, én büszke vagyok rájuk!
(ennyi kárörvendés után kicsit félek a mi meccsünktől, ilyenkor szokták elrontani az örömömet...)
Másképp nem nagyon értem a nagy Bayern mit csinált, hol volt az intenzitásuk, a letámadások, Lewa? De mondjuk annyira nem zavar
(ja és ha otthon is kikapnak az Arsenaltól akkor hogy is lesz az a 2 forduló után megnyerték a csoportot dolog?)
A másik kedvencem a londoni dinamó tegnapi eredménye, én büszke vagyok rájuk!
(ennyi kárörvendés után kicsit félek a mi meccsünktől, ilyenkor szokták elrontani az örömömet...)
Csak adni akarja a vagányt és megmutatni Beniteznek hogy ő is meg tudja nyerni az EuroligátMesQueUnClub írta:A taktikai zseni jelenleg 3 forduló után a BL csoportkörből kiesésre áll a Chelseavel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
The first thing Mourinho says in his post-match presser: "The ref was weak & naive
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema