Di Maria kb élete meccsét fogja járszani, 15 km futásteljeseítménnyel megspékelve. Verratti pedig hozza azt amit tud és ott is a joga..sebydani írta:joga lesz itt
1-1 a tippem
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. október 21., szerda 19:47
Di Maria kb élete meccsét fogja járszani, 15 km futásteljeseítménnyel megspékelve. Verratti pedig hozza azt amit tud és ott is a joga..sebydani írta:joga lesz itt
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. október 21., szerda 19:46
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. október 21., szerda 19:45
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. október 21., szerda 19:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 21., szerda 19:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 21., szerda 19:41
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2015. október 17., szombat 17:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. október 17., szombat 17:56
Én azt mindtam,higy közel sem akkor tehetség,mint aminek be van állítva... Persze tehtséges, Götze is az,Reus is és még lehetne sorolni de egy bizonyos szintet ezek a játékosok soha nem fognak megugrani, mert nincs meg bennük az "x"nmate írta:...és ettől még nem tehetség? Nem értem.dzsi91 írta:Hat hagyjuk is ha isco számít a nagy tehetségnek manapság, jó kis játékos, de semmi extra faszán tekereg a labdakörül örákig.Rendkívül hasznos.
Persze kátványos ezt nem vitatom.
Bravó Jesé.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. október 17., szombat 17:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 17., szombat 17:49
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. október 17., szombat 17:48
Elérkezett egy pillanat Máté, hogy nem fogunk egyet érteni. Az esetek nagy részében azonos véleményen szoktunk lenni.nmate írta:Csak a szovjet jobb focista az a baj.Jim írta:Lucas jobban illik a csapatba mint Denis..,
télen el kéne passzolni Cherysevet jó pénzért
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. október 17., szombat 17:47
ja okteszler írta:bocsi, én Jeseről beszélek, nem Iscoról.
persze h más, de az alap dolgok a pálya minden szegletén ugyan azoknmate írta:Teljesen más a két oldalon játszani, nincs ebben semmi különleges. A játékstílusából adódóan nem meglepő, hogy nem szeret a jobboson.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. október 17., szombat 17:45
marcelo és modrics köszöni, jól van.Jim írta:Isco a legtechnikásabb játékos a keretben, de valahogy idén (sem ) találják/találja a helyét a csapatban
ma is gólpasszokat adhatott volna..
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 17., szombat 17:45
Teljesen más a két oldalon játszani, nincs ebben semmi különleges. A játékstílusából adódóan nem meglepő, hogy nem szeret a jobboson.Mike írta:a másik oldalon megtanulna passzolni? Nem sokallna be a cselekkel? Sokszor feltűnik középen és balon is, de azokban a szituációkban sem villog.
HozzászólásSzerző: deaux » 2015. október 17., szombat 17:44
Nem is lenne az baj h nem tud mashol jatszani. Beckam, Giggs, igazi Ronaldo es meg sorolhatnam, hogy hany vilagklasszis szulettett szinte csak egy poszton jatszva. nem az lenne a lenyeg h jatszon vki csak barhol, hanem hogy ott jatszon ahol a legjobb. pl Szalai a padon a legjobb es ott jatsziknumberone1 írta:Jese is mas hogy jatszik baloson mint jobbon. Mondjuk ez az o gyengesege, h problemat okoz neki aklimitizalodni mas poziciokhoz...de ezt irtam a multkor is ha baloson van sokkal jobban tolja, mint a masik oldalon.
HozzászólásSzerző: teszler » 2015. október 17., szombat 17:43
Mike írta:nem értemteszler írta:látszik, hogy bal oldalon van a helye. igazából ezt mindenki tudja, nem is értem általában mért jobb oldalon eröltetik..
a másik oldalon megtanulna passzolni? Nem sokallna be a cselekkel? Sokszor feltűnik középen és balon is, de azokban a szituációkban sem villog.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. október 17., szombat 17:42
nem értemteszler írta:látszik, hogy bal oldalon van a helye. igazából ezt mindenki tudja, nem is értem általában mért jobb oldalon eröltetik..
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 17., szombat 17:41
Csak a szovjet jobb focista az a baj.Jim írta:Lucas jobban illik a csapatba mint Denis..,
télen el kéne passzolni Cherysevet jó pénzért
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. október 17., szombat 17:40
HozzászólásSzerző: teszler » 2015. október 17., szombat 17:39
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem