Denis Cheryshev - 21
Re: Denis Cheryshev - 21
a srác nem játszott normális játék időt már hosszú idő óta. Denis es Lucas egy és ugyan az. Lucas kapja a perceket ezért magabiztosabban játszik. Ennyi a különbség. Azt is eltudom képzelni hogy Benítez azért erölteti inkabb Lucast mert spanyol. Ebből a 10-15 percből aki messzemenő következtetést von le az csak szőrszálhasogat.
Denis miatt több Villareal meccset is megnéztem sokkal jobban tetszett mint Lucas az Espanyolban.
Denis miatt több Villareal meccset is megnéztem sokkal jobban tetszett mint Lucas az Espanyolban.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
amilyen csapatok vannak angliában egy chelsea-be, MU-ba vagy arsenalba is beférne.KAG írta:Amúgy egy angol középcsapatban még jó is lehet.
Akik nem tükör szélsőkkel játszanak és magas, erőcentert használnak.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Plussz nincs is nagyon meccsben, gondolom az önbizalma sincs maxon, így azért nehéz alkotni. De tény, nem Real gálakezdő szint, az lesz a legjobb neki ha lelép.nmate írta:Láttam én elég meccsen tavaly a Villarrealban, többet tud ennél. Nem jött be neki a környezet valószínű, de egy kisebb csapatban ha megkapja a bizalmat élni fog vele.
+1nmate írta:Láttam én elég meccsen tavaly a Villarrealban, többet tud ennél. Nem jött be neki a környezet valószínű, de egy kisebb csapatban ha megkapja a bizalmat élni fog vele.
Barca ellen is jól ment a srác a sárgáknál. De ez elég nagy szint neki. De azért hajrá.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Fogadjunk, csak a tekintélyt parancsoló haja miatt véded ennyire!nmate írta:Láttam én elég meccsen tavaly a Villarrealban, többet tud ennél. Nem jött be neki a környezet valószínű, de egy kisebb csapatban ha megkapja a bizalmat élni fog vele.
Nekem tök mindegy, de kétlem kapnánk érte jövőre is annyit, mint amennyiért most eladhattuk volna nyáron.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Láttam én elég meccsen tavaly a Villarrealban, többet tud ennél. Nem jött be neki a környezet valószínű, de egy kisebb csapatban ha megkapja a bizalmat élni fog vele.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amúgy egy angol középcsapatban még jó is lehet.
ZIDANE
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Micsoda méltó első komment. Csak nem igaz.nmate írta:Több van benne szerintem. Kár hogy nem adtunk rajta a Poolnak, ott érne is valamit a stílusa.
Semmi nincs benne, egy régi vágású T-modell, akiben a win98 fut. El kell adni, amíg még pénzt ér és nem bombát.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Több van benne szerintem. Kár hogy nem adtunk rajta a Poolnak, ott érne is valamit a stílusa.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Denis Cheryshev - 21
Tőled is bocsi.