PEEtör írta:És akkor leállok veled vitatkozni ilyen előzmények után.
Faszozzál le nyugodtan, de kurvára nem érted amit írok. Nem azt írtam, hogy 2 meccset játszott egy szezonba míg 17-18 éves volt. De az első pár évében nem Ő volt a központ. Akkor még volt egy top Giggs-Scholes duó pl. van Nistelrooy, Rooney. Nem körülötte forgott minden, nem volt ott mindenhol, nem kellett szarrá hajtsa magát.
Azt sem mondtam, hogy nem terhelődött, de az hülyeség, hogy már 17 éves kora óta folyamatosan terhelődik. Mert az csak akkor jött be, mikor kb mindent Ő csinált.
Modricot meg azért hoztam fel, mert Ő is korosodik, Ő is sokat sérült, de mégis megvan a csapathoz a hozzá állása.
PEEtör írta: Modricot, aki kis túlzással fele annyi ideje focizik a nagy ligákban, mint Cé.
Cénél számít a Sporting is, Modricnál csak a madridi karreirje?
PEEtör írta: Cé alapból szélsőként kezdte, melyik a megterhelőbb fizikailag szerinted?
Melyik megterhelőbb? Egyértelműen a kkp. Ott kell a legtöbbet dolgozni. Felérni, visszazárni, szélre kisegíteni, ütközni, folyamatosan mozogni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero