h3x0r írta:Albiol, Callejon, Pedro Leon, Granero, Arbeloa
+Canales
azért nem érzem, hogy ugyanazt a kategóriát képviselnék, mint Isco, Morata, Illarra, Jesé vagy Carvajal
Albiol igazából ahogy előttem is írták nem lenne rossz játékos, és annak ellenére, hogy évente kb. 1-5 meccset játszik (
) ugyanúgy Eb, és Vb győztes, mint Iniesta...
Canalest megették a sérülések, ráadásul egyszerre érkezett Özillel, és tudjuk ki kapta meg a bizalmat. Nem mellesleg nem érdemtelenül, lehet nem szeretni a németet, de rengeteg gólpasszt kiosztott, Canales meg csak a Sanitas gyerekosztályán, fifában.
Pedro León. Óriási flop. Emlékszem nagy szezont lehozott, már a Getafe játékosaihoz képest mielőtt leigazoltuk volna és én komolyan örültem, hogy jön. Akkor volt az, hogy húú végre spanyolt is igazolunk, aki ráadásul nem is saját nevelés, egyik szélen Di María, másikon meg ő (mondjuk hogy hova tették volna Ronaldot azt ne kérdezzétek..
) Még Casillas is viccelődött valami angol interjúban, hogy "and here, he is Pítör Lájön, veri fémösz szpenish sztár"
Aztán ki tudja mivel megutáltatta magát Mourinhoval, de nem mint ha azóta jobb játékos lett volna. Ugyanúgy Getafézik, mint a Madrid előtt.
Granero: Szép próbálkozás, szerintem azért lett visszahívva, mert kellett a spanyol és a saját nevelés a keretbe. De már egyértelmű volt akkor is, hogy kiegészítő embernek jön, magyarul padozni. Callejón szindróma.
Arbeloa: ... szerintem nagyon gáz ez az ember, nem is írok róla inkább semmit.
Ellenben a mostani ötös fogaton látszik, hogy nem azért lettek véve, hogy feltöltsék a keretet, hanem mert tényleg jók és van bennük lehetőség. Iscot nem hiszem, hogy még bárkinek is be kéne mutatni, és Carvajalt sem. Ha jól csinálja ő lehet a mi Zsordi Albánk, csak nem annyira szánalomra méltó hozzáállással. Morata és Jesé valószínűleg ritkán lesznek kezdők, és Jesében látom a lázadást, hogy nem fogja ezt szeretni. Ez van, majd megszokja, vagy felnő és kiharcolja magának a posztot vagy eligazol. Morata talán okosabb, érettebb és több lehetőséget kap, ha Benzema nem kap "nagy nevű" társat. Illarramendit én nem ismerem, de ha Xabi Alonso és Zidane azt mondja, hogy megéri a 30 milliós kivásárlási ár kifizetését, ám legyen. Csak nem csalódunk a nagy öregekben.
Ami az eddigi átigazolási politikát illeti, nos nálam piros pont, ha az első félév után még versenyben leszünk a ligáért és bejönnek a spanyol igazolások, akkor kisötös és buksisimogatás Perez papa fejére.