nem olyan csomó azGerr90 írta:Új edző, egy csomó új játékos -remélhetőleg a kezdőbe-, ez mindig rizikós kicsit.
Carvajal, Isco. Ennyi. Talán még Illarramendi is, de sztem idén még csak Xabi cseréje lesz. De még ha kezdő is lesz, 3 ember nem sok.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 7., vasárnap 11:36
nem olyan csomó azGerr90 írta:Új edző, egy csomó új játékos -remélhetőleg a kezdőbe-, ez mindig rizikós kicsit.
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 7., vasárnap 11:32
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. július 7., vasárnap 11:06
félreértés ne essék szeretem a játékosainkat persze van pár akit nem de a nagy casillas , ronaldo xabi alonso benzema meg kitudja ki sok címhez segített hozzá? 4 év alatt 1 bajnoksághoz ? meg a nagy spanyol kupához? ami csak akkor ér sokat ha a barca nyeriAnthony írta:Ja. És ezzel bármelyikük is hozzásegített minket bármilyen címhez is? Vagy csak úgy itt voltak?h3x0r írta:A maguk idejeben nem voltak rossz igazolasok. Pedro Leon az egyetlen, aki teljes mertekben kudarc volt.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 7., vasárnap 10:58
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 7., vasárnap 10:53
hogy jön ide voldemort?Canalest megették a sérülések, ráadásul egyszerre érkezett Özillel, és tudjuk ki kapta meg a bizalmat.
ugyanezt érzem, remélem idén nem lesz megint pofára esésErzem, h most minden mas lesz...Ancelottival akar vissza terhet egy uj Bosque korszak is.
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 7., vasárnap 10:49
Ha tényleg úgy összeáll az új Real Madrid ahogy mi azt reméljük, akkor én nem igazán tartok a bajnokságtól. Reménykedjünk, hogy a Barca védelme sem erősödik túl sokat.sz.gergő írta:De első évben mindenhol van bajnoki cím!Madridismo írta:
Meg tudom, hülyeség, de ahol Ibra van ott nincsen BL győzelem.
HozzászólásSzerző: sz.gergő » 2013. július 7., vasárnap 9:23
De első évben mindenhol van bajnoki cím!Madridismo írta:
Meg tudom, hülyeség, de ahol Ibra van ott nincsen BL győzelem.
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 7., vasárnap 9:10
Egyre többször olvasom Ibrahimovic nevét velünk kapcsolatban. Állítólag nagyon szeretne Ancelotti-val dolgozni megint és 20 millió körüli összegért lehetne hozni. Ismerjük Ibra képességeit mindnyájan és tudjuk hogy zseniális csatár, de őszintén szólva nem tudom, hogy a jövendőbeli Real Madridba az ő játékstílusa mennyire illene be. Továbbra is tartom, hogy nekünk egy fullos Benzin kell.numberone1 írta:A profeta szoljon beloled Carvalho, CR maradjon meg 4-5 evig.Ricardo Carvalho: “Úgy gondolom, Coentrao el akar igazolni a Real Madridból. Megértem, mert a jövője szempontjából ez lenne számára a legjobb, ugyanakkor megvannak a képességei, hogy ott folytassa. Idén, amikor játszott szinte mindig jó munkát végzett. Szerintem van még hely számára a Madridban. Cristiano meg fogja újítani a szerződését. Ő egy tipikus győztes, mindig játszani és nyerni akar, ezért nincs kétségem afelől, hogy hol folytatja.”
Erzem, h most minden mas lesz...Ancelottival akar vissza terhet egy uj Bosque korszak is.
CR, Modric, Benzema, a fiatal spanyolok, Varane, Ramos, Marcelo egy jo csapat es generacio van kialakuloba.
Meg 1 kozeppalyas kellene Illa mellett es nagyon erosek leszunk.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 7., vasárnap 7:01
A profeta szoljon beloled Carvalho, CR maradjon meg 4-5 evig.Ricardo Carvalho: “Úgy gondolom, Coentrao el akar igazolni a Real Madridból. Megértem, mert a jövője szempontjából ez lenne számára a legjobb, ugyanakkor megvannak a képességei, hogy ott folytassa. Idén, amikor játszott szinte mindig jó munkát végzett. Szerintem van még hely számára a Madridban. Cristiano meg fogja újítani a szerződését. Ő egy tipikus győztes, mindig játszani és nyerni akar, ezért nincs kétségem afelől, hogy hol folytatja.”
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 6., szombat 22:31
+Canalesh3x0r írta:Albiol, Callejon, Pedro Leon, Granero, Arbeloa
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 6., szombat 22:16
ööööö.... igen. egy kupa, egy bajnoksag, egy szuperkupa. Egyik se kezdo szintu jatekos, de hulyeseg azt mondani, hogy semmi szerepuk nem volt mondjuk a 100 pontos szezonban. Hiaba van a kezdobe a vilag 11 legjobb jatekosa, ha a padon meg nincs senki akit be lehet rakni serules eseten vagy pihentetes celjabol. De ha mar konkret paldara vagy kivancsi, akkor: 100 pontos szezon: 2012.01.14 Mallorca - RM 1-2 - callejon rugta a masodik golt a 84. percbenAnthony írta:Ja. És ezzel bármelyikük is hozzásegített minket bármilyen címhez is? Vagy csak úgy itt voltak?h3x0r írta:A maguk idejeben nem voltak rossz igazolasok. Pedro Leon az egyetlen, aki teljes mertekben kudarc volt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 6., szombat 21:16
Ja. És ezzel bármelyikük is hozzásegített minket bármilyen címhez is? Vagy csak úgy itt voltak?h3x0r írta:A maguk idejeben nem voltak rossz igazolasok. Pedro Leon az egyetlen, aki teljes mertekben kudarc volt.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. július 6., szombat 21:09
Azért a gólért hoztuk ide, amit a Milánnak kefélt csereként a béellben...h3x0r írta:Pedro Leon az egyetlen, aki teljes mertekben kudarc volt.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 6., szombat 20:59
- Albiol elso eveben teljesen jo volt. Biztos pontja volt a vedelemnek, nem emlekszek ra, hogy sokat hibazott volna, viszont csak az nem tetszett benne, hogy soha nem torekedett arra, hogy a megszerzett labdat elore fele jatsza, mindig biztosra ment es kirugta a stadionbol. Masodik evben jott Carvalho, aki jo parost alkotott Pepe-vel. Harmadik evben pedig vegre letrejott a Ramos - Pepe hatvedsor. Negyedik evet pedig tudjuk (Ramos - Varane). Hamarabb adnam el Pepet mint Albiolt, mert most is ha kell par meccsre siman be tud szallni.Albiol, Callejon, Pedro Leon, Granero, Arbeloa
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 6., szombat 20:51
Tiszta sor,én sem gondolom hogy a csapat minden játékosánsk,a kapustól a csatárig bezárólag,a pöcsén kellene pörgetni a labdát.Szüksèg van melós zongoracipelőkre,akik elvégzik a melót,de nekem nem mindegy hogy milyen a csapat arculata,nekem fontos hogy játékban inkább tetszetős legyen a produktum.S,minthogy a dolog Fellainiből indult( a kettőnk vitájára gondolok),egyet értek Kerlonnal,hogy Witsel jobb mint a mikrofonfejű,tekintve hogy a benficaba ő is inkább az a játékos kp fajta volt,míg ugye Fellaini inkább a melós,egyszerű,erőszakos playa.Ès azt hiszem,hogy nem illene bele a Real Madrid projectbe,bármennyire hasznos játékos.Hiába álmodozol arról, hogy ide csak Modric, Isco, Özil szerű játékosok kellenek, akikkel majd végig lesz gálázva az összes meccs. Ilyet nem lehet véghezvinni. Kellenek olyanok is akik leütközik, bedarálják, szétfutják az ellenfelet. Egy csapatnak sok oldalúnak kell lennie nem csak egyfajta játékot kell tudnia a játszani
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 6., szombat 20:40
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 6., szombat 20:09
Albiol , hiba nélkül játszott még nem lett kispados ...Albiol, Callejon, Pedro Leon, Granero, Arbeloa
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. július 6., szombat 19:09
Ő csak a játékost beszélte rá a váltásra. A többi már nem az ő feladataAnthony írta:Zidane aztán jól megtárgyalta Illaramendit, megvehetjük a kivásárlási áráért, remek üzlet
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 6., szombat 18:59
Remek hírA Real Madrid nem fogadta el az Arsenal 27 millió eurós ajánlatot Higuaínért, Carlo Ancelotti ráadásul örülne, ha a játékos végül Madridban maradna.
Ez a névsor meg csak felerősíti a félelmeimet. Persze, nem ugyanaz a szint a mostani spanyol vonal, de pár éve sem gondoltuk, hogy ennyire "jók" lesznek a fent említett úriemberek...Albiol, Callejon, Pedro Leon, Granero, Arbeloa
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 6., szombat 18:13
Attól tartok, ha az Illaramendi-üzlet létrejön (aminek egyébkén örülök, de a 30 milliót jelen körülmények között soknak érzem), akkor nyáron már nem fogunk többet igazolni. És egy btb középpályást hiányolok még én is a csapatból, mert a jelenlegi keretből ez hiányzik.numberone1 írta:ez az egyik. aztna ottvan, h betomorulo vedelmek ellen legjobban o tart labdat, es osztogat(itt most nem az utolso kulcspasszokra gondolok)...es ami meg fontos a vedekezesben is oda teszi magat, mar az ellenfel terfelen vissza tamad.Madridismo írta:Szerintem az egyik fontos feladat az lenne, hogy Modricnak találjanak egy olyan helyet, ahol jól is tud teljesíteni, de nincs is messze a kaputól, mert nagyon nagy kár lenne az ő rúgótechnikáját elpazarolni a kaputól 35-40 méterre.
Helye van a kezdoben, egy Illa(Xabi) lehetne hatul...Modric es Illa koze pedig egy boxtobox Gundogan v egy Kondogbia fele labda szerzo kellene.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem