Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 30., péntek 10:49

Ezért is köszöni meg elsősorban a társainak a dijakat tudja hogy mennyit számit a játékuk...de a mostani formája nem a társak miatt van az biztos...a csapat jó...ő lett szétesve fejben...de ha valaki megtud újulni es ha valaki tud uj motivaciot talalni akkor az ő az. És nemhiszem hogy jövőre el lesz adva vagy 3 év mulva...tartani akarja a lépést az elittel...és arra csak itt van lehetösége.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 30., péntek 10:29

dzsi91 írta:szval lehet hogy máshol eltusna ficánkolni még évekig ilyen teljesítménnyel is.
Máshol nincs ilyen csapat mögötte. Ha nem működne így a Modric-Kroos duó, meg nem lenne Karim, akkor elég nagy szarban lenne. Egy United-ben (de máshol sem) ezt a mostani szintjét sem tudná hozni. Még a maradék kedve is elmenne a sok középszer közt... :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. október 29., csütörtök 19:40

[quote="Matt009] Ő mindig is a fizikai felsőbbrendűségéből élt elsősorban, amikor ez elfogy, akkor látványosan csökken a teljesítménye.[/quote]

Nagyon faszán hangzik de milyen fizikai felsőbbrendűség? Persze fasza kondiban volt mindig is, még manapság is, de mindig is felborult egy szellőtől is, mégis mikor használta ő ki fizikai felsőbbrendüségét? A sebesség, az nagy erőssége volt amikor hajlandó néha sprintelni manapság, akkor látszik,hogy még mindig gyors, talán nem annyira mint régen de bőven lefutna Varane-on kívül minden védőt.

Persze jó lehet ledegradálni a korszak egyik legnagyobbját, de Cr nagyon nem az aminek megpróbálod belőni, egy rohadt ősszetett focista, technikailag fizikailag,jobbal-ballal,fejjel,sarokkal és még sorolhatnám...

Én mentálisan látom itt a gondokat,persze öregszik,de egyáltalán nem úgy mint mindjuk Raul akinek a sebessége okyat esett,hogy nézni is fájt. Nem harap már annyira,nem akarja már annyira,nem ideges igazán csak vergődik inkább de nem idegesíti fel annyira egy vereség vagy rossz teljesítmény mint eddig... Hogy ennek minaz oka nem tudom, lehet higy a király státusz amit elért itt madridban, lehet már hollywoodra készül, de biztos vagyok benne hogy nem az öregedés az oka.

+azt ne feledjuk higy ami itt madridban szemöldökráncolás meg zsepilengetés az manchesterben vagy párizsban még bőven elég, szval lehet hogy máshol eltusna ficánkolni még évekig ilyen teljesítménnyel is.Itt csak akkor fog maradni ha tudja tartani az eddigi szintet,kivárom a tavaszt, de ha így marad akkor tényleg jobb ha elválnak útjaink.Szerintem amúgy nem marad így.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 24., szombat 19:37

Lehet már beírták páran, de borzasztó gyenge volt összjátékban.
Lepasszolta és megállt ott ahol van. Ahelyett, hogy mozgott volna egyből üresbe.

Pozitívum talán, hogy helyzetekre lecsapott, odaért rendszerint. De sajnos azokból is csak egyet sikerült értékesíteni.
ZIDANE

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 24., szombat 19:29

El Unico írta:Én nem aggódom miatta.

Mindannyian ismerjük őt,az elmúlt években csak ritkán fordult elő hogy huzamosabb ideig gyenge teljesítményt nyújtott,ő is ember,ezer dolog befolyásolhatja a játékát,most épp nincs formában és játékban sincs nagy hasznunkra,de amíg ilyen sérüléshullám van a csapatnál,addig becsüljük meg,lassan annyit szidjátok (hol jogosan,hol divatból) hogy a végén még ő is lesérül,aztán megnézhetjük magunkat.

Bizzatok benne,ha van valaki,aki képes felpörögni és egyik meccsről a másikra topformába lendülni,az ő. Biztos vagyok benne,hogy nem sokára ismét megmutatja kvalitásait. Türelem!
Annyira hihetetlen, hogy szépen lassan megy ki a futballból? Robbanékonysága nem a régi, sebessége nem régi, és talán már a kondi sem az, mert alig mozog valamennyit, sprintelni meg talán még idén nem is láttam. Ő mindig is a fizikai felsőbbrendűségéből élt elsősorban, amikor ez elfogy, akkor látványosan csökken a teljesítménye.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 24., szombat 19:27

El Unico írta:Én nem aggódom miatta.

Mindannyian ismerjük őt,az elmúlt években csak ritkán fordult elő hogy huzamosabb ideig gyenge teljesítményt nyújtott,ő is ember,ezer dolog befolyásolhatja a játékát,most épp nincs formában és játékban sincs nagy hasznunkra,de amíg ilyen sérüléshullám van a csapatnál,addig becsüljük meg,lassan annyit szidjátok (hol jogosan,hol divatból) hogy a végén még ő is lesérül,aztán megnézhetjük magunkat.

Bizzatok benne,ha van valaki,aki képes felpörögni és egyik meccsről a másikra topformába lendülni,az ő. Biztos vagyok benne,hogy nem sokára ismét megmutatja kvalitásait. Türelem!
Én igazán nem akarok ezzel vitatkozni. de ez tavaly január óta van. Ez pedig igenis hosszú idő szerintem.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. október 24., szombat 19:22

Én nem aggódom miatta.

:goat:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. október 24., szombat 18:56

Volt Kroosnak egy passza felé a tizenhatos sarkánál. Kb egyet kellett volna jobbra lépnie, és megvan. Ehelyett csak lötyögött abba az irányba, meg sem próbálta elérni a labdát, csak nézte ahogy elgurul mellette.

Ez nagyjából el is mond mindent az idei CR-ről.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 24., szombat 18:37

Így félig sérült kerettel örülök, hogy ép egyáltalán. Nem bánom, ha kicsit kíméli magát, azért akkora luxust jelenleg nem engedhetünk meg a támadósorunkban, hogy lecseréljük.

Valószínűleg amúgy ez lesz, amit írsz, de nem akarom teljesen leírni. Azért annál nagyobb kaliber a faszi, bármennyire is pocsék a formája meg a hozzáállása.

Egyébként, ha van ma Benzema meg James még le is cseréltem volna.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 24., szombat 18:32

nmate írta: Ha tavasszal széthatja magát és megbasz mindenkit, én megbocsájtom, hogy ilyen az ősze. Addig nem szólok rá, ma is azért lőtt egy fontos gólt, bár valóban itt a végén ez neki egy úgymond "kötelező" ziccer.
Széthajtani nem fogja magát akkor sem. Egyértelműen kíméli magát, akar még focizgatni, rekordokat döntögetni, pénzt keresni 3-4 évig, ahhoz meg az kell, hogy a lehető legkisebb erőfeszítést végezze a pályán. Cserélni nem lehet ugye, az ego nem engedi.

De ha tavasszal hozza a fontos és döntő gólokat, én is megkövetem magam. Viszont ettől még szólni igenis lehet rá.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 24., szombat 18:29

Idegsít engem is a tag.

De.

Ha tavasszal széthatja magát és megbasz mindenkit, én megbocsájtom, hogy ilyen az ősze. Addig nem szólok rá, ma is azért lőtt egy fontos gólt, bár valóban itt a végén ez neki egy úgymond "kötelező" ziccer.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. október 24., szombat 18:11

Esze ágában sincs részt venni a játékban, a lehető legminimálisabb energiát fekteti be. Mondjuk ha 10 percre sem lehet lecserélni, és lenyomunk heti két meccset nem is tudja beosztani az erejét másképp.

Ez így halovány lesz tavaszra.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. október 24., szombat 18:09

Steve írta:ez ilyen jóllakott, csak ha nagyon muszàj akkor teszem magam oda szezon lesz úgy néz ki. 0 fordulatszám, de így is el-el tesz gólokat, nagyjából ez a mostani CR.

Ha edző lennék megtiltanàm, hogy szabadrúgást végezhessen.

Csak az a baj, hogy van amikor akkor se teszi oda magát, ha nagyon muszáj...
... lehet azért ilyen langyos, mert tartalékol a tavaszra. :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. október 24., szombat 18:07

ez ilyen jóllakott, csak ha nagyon muszàj akkor teszem magam oda szezon lesz úgy néz ki. 0 fordulatszám, de így is el-el tesz gólokat, nagyjából ez a mostani CR.

Ha edző lennék megtiltanàm, hogy szabadrúgást végezhessen.

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2015. október 24., szombat 18:05

Marha halovány volt.
A gólja nincs, akkor nullás értékelést kap.
Mondjuk jesével sem vagyunk beljebb, mert amikor 4 a kettőben belegurítja az ellenfélbe, akkor elgondolkozik az ember hogy mi a jó frászért kap ő milliós fizetést euróban?!

Lucas Vazquez pedig marha jól keveri, szépen játszik és gyors. Ezerszer inkább ő, mint jesé!

Cé meg összeszedhetné magát, tán még Navas is többet futott ma nála.
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. október 24., szombat 18:02

én nem értem, meg van sértődve, hogy egész meccsen elöl kóricálhat, és nulla percet kell védekezzen? El nem indul egy kényszerítőre, alig érnek hozzá esik, csapkod, flegmáskodik...

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 24., szombat 17:57

akkor gondoljunk arra is hogy ennek a hányszorosát termeli vissza csak a pályán kívül?
Miért? Menyit? Ezt senkis e tudja, de kétlem, hogy 40 milliót, amennyibe bruttó fáj.
A fieztését pedig azért hoztam fel, mert nála sokkal jobban teljesítő játékosok még a negyedét sem keresik.
Arról a 120 milláról nem is beszélve, amit a PSG/MU adna érte.
Fejben elfáradt, nem tud koncentrálni, öregszik. Ezzel nincs baj amúgy. Az a baj, hogy nosntop nyomatva van.
És ez nem bűnbak keresés, nyerhet még nekünk trófeákat, de könyörgöm, ne a legalább hajtó Lucast/Jesét kapjuk le ilyenkor, mert széleken egyből sebezhetőbbek lettünk.
Merci Zizou!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. október 24., szombat 17:55

Az derek, hogy mar ott tartunk, hogy egy ket meteres passzt nem tud megcsinalni a hajraban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. október 22., csütörtök 17:33

Hónapok óta szarul lövi, nincs mit magyarázni.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 22., csütörtök 16:19

Matt, CR akárhonnan lövi, nem gól. Ez tény. Ha jó helyről lőhetjük, halálnyugodt vagyok, mert nem lesz belőle semmi, max veszélyesen lekontráznak minket. Semmi köze ennek ahhoz, hogy mindenhonnan ellövi. Ja, ha kevesebbszer lőne, akkor százalékos arányban jobban állna, de ez annyira evidens. Nem bántani akrlak, de megemlíteni is kár, vagy nem tudom :)
Merci Zizou!

Vissza: