Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 7., vasárnap 11:36

Gerr90 írta:Új edző, egy csomó új játékos -remélhetőleg a kezdőbe-, ez mindig rizikós kicsit.
nem olyan csomó az

Carvajal, Isco. Ennyi. Talán még Illarramendi is, de sztem idén még csak Xabi cseréje lesz. De még ha kezdő is lesz, 3 ember nem sok.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 7., vasárnap 11:32

Kondogbiának mindenképp kéne még jönni, és akkor évekre meg lenne oldva a középpályánk :)
ha távozna Higuain mellett di Maria és Coentrao is még talán pénzünk is lenne rá..

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. július 7., vasárnap 11:06

Anthony írta:
h3x0r írta:A maguk idejeben nem voltak rossz igazolasok. Pedro Leon az egyetlen, aki teljes mertekben kudarc volt.
Ja. És ezzel bármelyikük is hozzásegített minket bármilyen címhez is? Vagy csak úgy itt voltak?
félreértés ne essék szeretem a játékosainkat persze van pár akit nem de a nagy casillas , ronaldo xabi alonso benzema meg kitudja ki sok címhez segített hozzá? 4 év alatt 1 bajnoksághoz ? meg a nagy spanyol kupához? ami csak akkor ér sokat ha a barca nyeri

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 7., vasárnap 10:58

Azért ne legyenek idén túl nagy elvárásaink. Új edző, egy csomó új játékos -remélhetőleg a kezdőbe-, ez mindig rizikós kicsit. Lehet szükség lesz a szezon első felére, hogy összeálljon a dolog. Ennyi idő alatt pedig -lásd az idei évet- a bajnokságot simán bukni lehet. A kupában val'szeg versenyben maradunk, illetve a BL csoportkört sem érzem vészesnek. De a kettőből csak a kupa lehet viszonylag simább.
Aztán lehet rám cáfol a csapat és mindent behúzunk, amit csak lehet. Bár így lenne. :D

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 7., vasárnap 10:53

Canalest megették a sérülések, ráadásul egyszerre érkezett Özillel, és tudjuk ki kapta meg a bizalmat.
hogy jön ide voldemort? :hmmm: :mrgreen:
Erzem, h most minden mas lesz...Ancelottival akar vissza terhet egy uj Bosque korszak is.
ugyanezt érzem, remélem idén nem lesz megint pofára esés

Madridismo

HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 7., vasárnap 10:49

sz.gergő írta:
Madridismo írta:

Meg tudom, hülyeség, de ahol Ibra van ott nincsen BL győzelem. :lol:
De első évben mindenhol van bajnoki cím! :mrgreen:
Ha tényleg úgy összeáll az új Real Madrid ahogy mi azt reméljük, akkor én nem igazán tartok a bajnokságtól. Reménykedjünk, hogy a Barca védelme sem erősödik túl sokat.

A Tizediket pedig hiszem, hogy Carloval be fogjuk húzni.

sz.gergő
Kedvenc játékosaid: CR Marcelo Varane Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. Olasz válogatott

HozzászólásSzerző: sz.gergő » 2013. július 7., vasárnap 9:23

Madridismo írta:

De első évben mindenhol van bajnoki cím! :mrgreen:

Madridismo

HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 7., vasárnap 9:10

numberone1 írta:
Ricardo Carvalho: “Úgy gondolom, Coentrao el akar igazolni a Real Madridból. Megértem, mert a jövője szempontjából ez lenne számára a legjobb, ugyanakkor megvannak a képességei, hogy ott folytassa. Idén, amikor játszott szinte mindig jó munkát végzett. Szerintem van még hely számára a Madridban. Cristiano meg fogja újítani a szerződését. Ő egy tipikus győztes, mindig játszani és nyerni akar, ezért nincs kétségem afelől, hogy hol folytatja.”
A profeta szoljon beloled Carvalho, CR maradjon meg 4-5 evig.
Erzem, h most minden mas lesz...Ancelottival akar vissza terhet egy uj Bosque korszak is. :)
CR, Modric, Benzema, a fiatal spanyolok, Varane, Ramos, Marcelo egy jo csapat es generacio van kialakuloba.
Meg 1 kozeppalyas kellene Illa mellett es nagyon erosek leszunk.
Egyre többször olvasom Ibrahimovic nevét velünk kapcsolatban. Állítólag nagyon szeretne Ancelotti-val dolgozni megint és 20 millió körüli összegért lehetne hozni. Ismerjük Ibra képességeit mindnyájan és tudjuk hogy zseniális csatár, de őszintén szólva nem tudom, hogy a jövendőbeli Real Madridba az ő játékstílusa mennyire illene be. Továbbra is tartom, hogy nekünk egy fullos Benzin kell.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 7., vasárnap 7:01

Ricardo Carvalho: “Úgy gondolom, Coentrao el akar igazolni a Real Madridból. Megértem, mert a jövője szempontjából ez lenne számára a legjobb, ugyanakkor megvannak a képességei, hogy ott folytassa. Idén, amikor játszott szinte mindig jó munkát végzett. Szerintem van még hely számára a Madridban. Cristiano meg fogja újítani a szerződését. Ő egy tipikus győztes, mindig játszani és nyerni akar, ezért nincs kétségem afelől, hogy hol folytatja.”
A profeta szoljon beloled Carvalho, CR maradjon meg 4-5 evig.
Erzem, h most minden mas lesz...Ancelottival akar vissza terhet egy uj Bosque korszak is. :)
CR, Modric, Benzema, a fiatal spanyolok, Varane, Ramos, Marcelo egy jo csapat es generacio van kialakuloba.
Meg 1 kozeppalyas kellene Illa mellett es nagyon erosek leszunk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 6., szombat 22:31

h3x0r írta:Albiol, Callejon, Pedro Leon, Granero, Arbeloa
+Canales

azért nem érzem, hogy ugyanazt a kategóriát képviselnék, mint Isco, Morata, Illarra, Jesé vagy Carvajal

Albiol igazából ahogy előttem is írták nem lenne rossz játékos, és annak ellenére, hogy évente kb. 1-5 meccset játszik ( :mrgreen: ) ugyanúgy Eb, és Vb győztes, mint Iniesta...

Canalest megették a sérülések, ráadásul egyszerre érkezett Özillel, és tudjuk ki kapta meg a bizalmat. Nem mellesleg nem érdemtelenül, lehet nem szeretni a németet, de rengeteg gólpasszt kiosztott, Canales meg csak a Sanitas gyerekosztályán, fifában.

Pedro León. Óriási flop. Emlékszem nagy szezont lehozott, már a Getafe játékosaihoz képest mielőtt leigazoltuk volna és én komolyan örültem, hogy jön. Akkor volt az, hogy húú végre spanyolt is igazolunk, aki ráadásul nem is saját nevelés, egyik szélen Di María, másikon meg ő (mondjuk hogy hova tették volna Ronaldot azt ne kérdezzétek.. :D ) Még Casillas is viccelődött valami angol interjúban, hogy "and here, he is Pítör Lájön, veri fémösz szpenish sztár" :lol: Aztán ki tudja mivel megutáltatta magát Mourinhoval, de nem mint ha azóta jobb játékos lett volna. Ugyanúgy Getafézik, mint a Madrid előtt.

Granero: Szép próbálkozás, szerintem azért lett visszahívva, mert kellett a spanyol és a saját nevelés a keretbe. De már egyértelmű volt akkor is, hogy kiegészítő embernek jön, magyarul padozni. Callejón szindróma.

Arbeloa: ... szerintem nagyon gáz ez az ember, nem is írok róla inkább semmit.

Ellenben a mostani ötös fogaton látszik, hogy nem azért lettek véve, hogy feltöltsék a keretet, hanem mert tényleg jók és van bennük lehetőség. Iscot nem hiszem, hogy még bárkinek is be kéne mutatni, és Carvajalt sem. Ha jól csinálja ő lehet a mi Zsordi Albánk, csak nem annyira szánalomra méltó hozzáállással. Morata és Jesé valószínűleg ritkán lesznek kezdők, és Jesében látom a lázadást, hogy nem fogja ezt szeretni. Ez van, majd megszokja, vagy felnő és kiharcolja magának a posztot vagy eligazol. Morata talán okosabb, érettebb és több lehetőséget kap, ha Benzema nem kap "nagy nevű" társat. Illarramendit én nem ismerem, de ha Xabi Alonso és Zidane azt mondja, hogy megéri a 30 milliós kivásárlási ár kifizetését, ám legyen. Csak nem csalódunk a nagy öregekben.

Ami az eddigi átigazolási politikát illeti, nos nálam piros pont, ha az első félév után még versenyben leszünk a ligáért és bejönnek a spanyol igazolások, akkor kisötös és buksisimogatás Perez papa fejére. :)
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 6., szombat 22:16

Anthony írta:
h3x0r írta:A maguk idejeben nem voltak rossz igazolasok. Pedro Leon az egyetlen, aki teljes mertekben kudarc volt.
Ja. És ezzel bármelyikük is hozzásegített minket bármilyen címhez is? Vagy csak úgy itt voltak?
ööööö.... igen. egy kupa, egy bajnoksag, egy szuperkupa. Egyik se kezdo szintu jatekos, de hulyeseg azt mondani, hogy semmi szerepuk nem volt mondjuk a 100 pontos szezonban. Hiaba van a kezdobe a vilag 11 legjobb jatekosa, ha a padon meg nincs senki akit be lehet rakni serules eseten vagy pihentetes celjabol. De ha mar konkret paldara vagy kivancsi, akkor: 100 pontos szezon: 2012.01.14 Mallorca - RM 1-2 - callejon rugta a masodik golt a 84. percben
(ja, hogy egy dontetlennel is bajnokok lettunk volna vagy valaki mas berugta volna? lehet. nem tudhatjuk)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 6., szombat 21:16

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. július 6., szombat 21:09

h3x0r írta:Pedro Leon az egyetlen, aki teljes mertekben kudarc volt.
Azért a gólért hoztuk ide, amit a Milánnak kefélt csereként a béellben... :D :lol:

utána már sokat nem is láttuk. :Đ
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 6., szombat 20:59

Albiol, Callejon, Pedro Leon, Granero, Arbeloa
- Albiol elso eveben teljesen jo volt. Biztos pontja volt a vedelemnek, nem emlekszek ra, hogy sokat hibazott volna, viszont csak az nem tetszett benne, hogy soha nem torekedett arra, hogy a megszerzett labdat elore fele jatsza, mindig biztosra ment es kirugta a stadionbol. Masodik evben jott Carvalho, aki jo parost alkotott Pepe-vel. Harmadik evben pedig vegre letrejott a Ramos - Pepe hatvedsor. Negyedik evet pedig tudjuk (Ramos - Varane). Hamarabb adnam el Pepet mint Albiolt, mert most is ha kell par meccsre siman be tud szallni.
- Callejon: elso eveben o volt a tokeletes csere. Valahogy mindig a kapu kozelebe kerult, golt szerzett. Orom volt nezni, hogy mennyire imadja a csapatot. Sajnos a masodik eveben ez a nagy motivacio teljesen eltunt (mint ahogy szinte az egesz csapatnal). Remelem Jese sikeresen atveszi a helyet.
- Arbeloa: elso ket eveben egeszen korrektul jatszott. Elore jatekban szinte nulla volt, de legalabb vedekezni tudott. Harmadik eveben viszont egyre tobbszor felvette a paraszt stilust, foleg tavasszal. En azzal magyaraztam, hogy nem nagyon volt csereje, parszor le kellett volna rakni a padra. Legutobbi eveben viszont kritikan alul teljesitett. Cserenek meg mindig jo lesz, foleg hogy sajat neveles.
- Granero: en mindig is birtam a kalozt. amikor palyan volt, kuzdott, nem rinyalt, mint sokan masok. kiegeszito embernek jo volt.
- Pedro Leon: azon kivul, hogy Mourinho-val osszeveszett en semmire nem emlekszek belole.

A maguk idejeben nem voltak rossz igazolasok. Pedro Leon az egyetlen, aki teljes mertekben kudarc volt.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 6., szombat 20:51

Hiába álmodozol arról, hogy ide csak Modric, Isco, Özil szerű játékosok kellenek, akikkel majd végig lesz gálázva az összes meccs. Ilyet nem lehet véghezvinni. Kellenek olyanok is akik leütközik, bedarálják, szétfutják az ellenfelet. Egy csapatnak sok oldalúnak kell lennie nem csak egyfajta játékot kell tudnia a játszani
Tiszta sor,én sem gondolom hogy a csapat minden játékosánsk,a kapustól a csatárig bezárólag,a pöcsén kellene pörgetni a labdát.Szüksèg van melós zongoracipelőkre,akik elvégzik a melót,de nekem nem mindegy hogy milyen a csapat arculata,nekem fontos hogy játékban inkább tetszetős legyen a produktum.S,minthogy a dolog Fellainiből indult( a kettőnk vitájára gondolok),egyet értek Kerlonnal,hogy Witsel jobb mint a mikrofonfejű,tekintve hogy a benficaba ő is inkább az a játékos kp fajta volt,míg ugye Fellaini inkább a melós,egyszerű,erőszakos playa.Ès azt hiszem,hogy nem illene bele a Real Madrid projectbe,bármennyire hasznos játékos.

De hogy ne legyen off,Illaramendi sztm nem ér 30 milliót.Akkor már tényleg inkább Kondogbia,tizenakárhányért,pláne hogy nekünk olyan lenne most a legfontosabb,aki szűr,ütközik,labdátszerez,hajt és robotol,ez a baszk gyerek meg Xabi 2.0,csakhalványabb kiadásban.Meg ugye,sokan írják hogy Veratti mit bizonyított,hát Illara is hasonló,bár tagadhatatlan hogy bolt köze ahhoz hogy a San Sebastiani alakulat a BL helyen végzett...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 6., szombat 20:40

kinek mi a véleménye Illarra-ról?? Jó lesz? Fogunk még igazolni a kp-ra?vagy ne reménykedjek már?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 6., szombat 20:09

Albiol , hiba nélkül játszott még nem lett kispados ...
DE úgy nehéz jól játszani , hogy nem kapod meg a lehetőséget. Callejonba is több van , Arbeloa is nagyon jó volt , mikor ide jött. Az egy dolog , hogy elszállt fölötte az idő.
Pedro Leon is miután jól játszott ,száműzve lett :roll:

Nem mondom hogy az elithez tartoznak , mert nem . De több van bennük egyértelmű , főleg Albiolban.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2013. július 6., szombat 19:09

Anthony írta:Zidane aztán jól megtárgyalta Illaramendit, megvehetjük a kivásárlási áráért, remek üzlet
Ő csak a játékost beszélte rá a váltásra. A többi már nem az ő feladata :coffee:
Kíváncsi leszek erre az Illarra gyerekre, egyszer-kétszer láttam játszani az u21-ben, nem ügyetlen gyerek. Jelenleg sok érte a 30 millió, de nincs jobb opció...

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 6., szombat 18:59

A Real Madrid nem fogadta el az Arsenal 27 millió eurós ajánlatot Higuaínért, Carlo Ancelotti ráadásul örülne, ha a játékos végül Madridban maradna.
Remek hír :(
Ez a névsor meg csak felerősíti a félelmeimet. Persze, nem ugyanaz a szint a mostani spanyol vonal, de pár éve sem gondoltuk, hogy ennyire "jók" lesznek a fent említett úriemberek...

Zidane aztán jól megtárgyalta Illaramendit, megvehetjük a kivásárlási áráért, remek üzlet :lol:

Madridismo

HozzászólásSzerző: Madridismo » 2013. július 6., szombat 18:13

numberone1 írta:
Madridismo írta:Szerintem az egyik fontos feladat az lenne, hogy Modricnak találjanak egy olyan helyet, ahol jól is tud teljesíteni, de nincs is messze a kaputól, mert nagyon nagy kár lenne az ő rúgótechnikáját elpazarolni a kaputól 35-40 méterre.
ez az egyik. aztna ottvan, h betomorulo vedelmek ellen legjobban o tart labdat, es osztogat(itt most nem az utolso kulcspasszokra gondolok)...es ami meg fontos a vedekezesben is oda teszi magat, mar az ellenfel terfelen vissza tamad.

Helye van a kezdoben, egy Illa(Xabi) lehetne hatul...Modric es Illa koze pedig egy boxtobox Gundogan v egy Kondogbia fele labda szerzo kellene.
Attól tartok, ha az Illaramendi-üzlet létrejön (aminek egyébkén örülök, de a 30 milliót jelen körülmények között soknak érzem), akkor nyáron már nem fogunk többet igazolni. És egy btb középpályást hiányolok még én is a csapatból, mert a jelenlegi keretből ez hiányzik.

A támadószekcióba már nem kell senki, csak egy tavalyelőtti Benzema.

Vissza: