Ha jól tudom akkor már Aubameyang-ot is megvették már, és most ő.....cart írta:Nem tudom, hogyan függ össze a két dolog... Mhitarjant gondolom Götze utódjának szánják.
Személy szerint nagyon örülnék ha így már jönne Gündogan
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 7., vasárnap 15:20
Ha jól tudom akkor már Aubameyang-ot is megvették már, és most ő.....cart írta:Nem tudom, hogyan függ össze a két dolog... Mhitarjant gondolom Götze utódjának szánják.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 7., vasárnap 14:59
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 7., vasárnap 14:55
Ez gondolom azt is jelenti, hogy Gündogant könnyebb szívvel el fogják engedni.Egybehangzó német és angol sajtóhírek szerint a Liverpool letett az „örmény Zidane-nak" becézett Henrih Mhitarjan megszerzéséről – a középpályás minden bizonnyal a Borussia Dortmund játékosa lesz –, helyette Jorginhót szeretné leigazolni.
HozzászólásSzerző: norberto11 » 2013. július 7., vasárnap 14:35
hát azért nem gyengén erősödnek. ha a védelmet rendbe rakják akkor rendbe lesznek, főleg ha elől müködik a messi-neymar páros.Kerlon írta:Silva eddig is sérülékeny volt. Amúgy én nem szarok a gatyámba, mert megvették Neymart meg odavinnék Silvát is...Press írta:Jo igen, silva oda akar menni de tavaly kerult a psg be 42 millioert es nem lett rosszabb jatekos.. Uh a barcanak komolyan ra kell majd koltenie ha ot akarja, raadasul az arab tulaj nem akarja elengedni. Remelem a barcelonaval is annyit fog buzizni mint velunk Ancelotti miatt es jol lehuzza a katalanokat. Amugy meg 29 eves, van benne 3 jo ev utana jonnek a serulesek es szevasz. David Villa hatas, o is 40 millio volt most meg nem tudjak lepasszolni senkinek 10 millioert sem.
Jo, az nyilvanvalo h jovore a barca es a bayern lesz a ket nagy, ha osszejon nekik silva, es mi sehol nem leszunk illarraval es morataval felallva, de ket ev mulva fordul majd a kocka. Csak ne rugjak majd ki Ancelottit az elso ev vegen......
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. július 7., vasárnap 14:32
Sejtettem ám, csak gondoltam megkérdezem, h biztosra tudjam, h mikorra hűtsem be sörikét...mert egy ilyen üzletre inni kell.hát nem vasárnap délután a spanyoloknál vasárnap a hét első napja, gondoltam belefér, ha megspórolom azt a "jövő" szót a hírből
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 7., vasárnap 14:21
Silva eddig is sérülékeny volt. Amúgy én nem szarok a gatyámba, mert megvették Neymart meg odavinnék Silvát is...Press írta:Jo igen, silva oda akar menni de tavaly kerult a psg be 42 millioert es nem lett rosszabb jatekos.. Uh a barcanak komolyan ra kell majd koltenie ha ot akarja, raadasul az arab tulaj nem akarja elengedni. Remelem a barcelonaval is annyit fog buzizni mint velunk Ancelotti miatt es jol lehuzza a katalanokat. Amugy meg 29 eves, van benne 3 jo ev utana jonnek a serulesek es szevasz. David Villa hatas, o is 40 millio volt most meg nem tudjak lepasszolni senkinek 10 millioert sem.
Jo, az nyilvanvalo h jovore a barca es a bayern lesz a ket nagy, ha osszejon nekik silva, es mi sehol nem leszunk illarraval es morataval felallva, de ket ev mulva fordul majd a kocka. Csak ne rugjak majd ki Ancelottit az elso ev vegen......
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 7., vasárnap 13:51
Persze hát ez egyértelmű A többi csapat meg sehol nem lesz hozzájuk képestPress írta:Jo, az nyilvanvalo h jovore a barca es a bayern lesz a ket nagy, ha osszejon nekik silva, es mi sehol nem leszunk illarraval es morataval felallva, de ket ev mulva fordul majd a kocka.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 7., vasárnap 13:07
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 7., vasárnap 12:52
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 7., vasárnap 12:43
Én nem. A védelmünk tökéletes nem kell hozzányúlni. Annyi, hogy Carvajalt azonnal a kezdőbe kell tenni. A középpályát intézzük el meg a csatárt, mert Bale fix, hogy nem jön idén. Higuaínt minél előbb el kell passzolni és hozni Suárezt. De sajnos már látom előre, hogy Carlo nem tartja létfontosságúnak Higu távozását és a középpályás vétele után mi ki is jelentkezünk az átigazolási szezonból.Realfan1 írta:Valahogy sokkal szívesebben látnám a csapatunkban Ramos helyén..
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 7., vasárnap 12:40
De van viszont balhéMeg tudom, hülyeség, de ahol Ibra van ott nincsen BL győzelem. :lol:
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. július 7., vasárnap 12:37
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 7., vasárnap 12:30
Azt nem Neked írtam, hanem általánosságban, ezért tettem külön fejezetbe.schranzer írta:Félreértés ne essék, én nem akarok Ibrát, vagyis én úgy vagyok vele, hogy nekem tok mindegy, ki jon Higuain helyett, de szerintem akármennyire is kevés Ibra, szerintem meg mindig nagyobb elorelepes Higuain helyett, gondolok itt arra, hogy ha ott van kapu elott, akkor irgalmatlanul be assza ... mondjuk a BLben ... Amúgy a fizetéshez visszatérve: Ibra lenyilatkozta, hogy hajlandó sokkal kevesebb fizetésért játszani, ha Carloval egyutt dolgozhat.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 7., vasárnap 12:13
hát nem vasárnap délután a spanyoloknál vasárnap a hét első napja, gondoltam belefér, ha megspórolom azt a "jövő" szót a hírbőlZidane írta:ez nagyon jó hír, pláne ha téleg 10 milla lesz az ára.Callejón a héten a Nápoly játékosa lesz. A spanyol szélső 2011-ben 5,5 millió euróért került a Real Madridhoz, ahol évi 2,1 millió eurót keresett. Első szezonjában 36 mérkőzésen 13, második évében 41 mérkőzésen 7 gólt szerzett. Most 10 millió euróért kerül az olasz klubhoz, ahol 3,5 millió euróval gazdagodik majd évente.
De téleg a héten már a Napoli játékosa lesz, vagy ez a jövő hét akart lenni...?
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 7., vasárnap 12:12
Félreértés ne essék, én nem akarok Ibrát, vagyis én úgy vagyok vele, hogy nekem tok mindegy, ki jon Higuain helyett, de szerintem akármennyire is kevés Ibra, szerintem meg mindig nagyobb elorelepes Higuain helyett, gondolok itt arra, hogy ha ott van kapu elott, akkor irgalmatlanul be assza ... mondjuk a BLben ... Amúgy a fizetéshez visszatérve: Ibra lenyilatkozta, hogy hajlandó sokkal kevesebb fizetésért játszani, ha Carloval egyutt dolgozhat.Toky írta: Amúgy aki Ibrát akar, az gondolkozzon el azon, hogy igen sokan Verrattit is akartunk, de érdekes módon Őt a PSG nem engedte el. Ha Ibra helyére igazolnak drágán egy Cavanit (akit sokan leszóltak itt, mások dicsértek), és elengedik a svédet, akkor az vajon mit is jelenthet. Nem tökéletes a párhuzam, de AC Milan és Kaká még rémlik, ugye?
RMCF azt írta, hogy már nagyon kevés(leépülőben van). Ezen felül horribilis lenne a fizetése. Mi lesz, ha a padra kényszerül, el tudja majd viselni?
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. július 7., vasárnap 12:06
ez nagyon jó hír, pláne ha téleg 10 milla lesz az ára.Callejón a héten a Nápoly játékosa lesz. A spanyol szélső 2011-ben 5,5 millió euróért került a Real Madridhoz, ahol évi 2,1 millió eurót keresett. Első szezonjában 36 mérkőzésen 13, második évében 41 mérkőzésen 7 gólt szerzett. Most 10 millió euróért kerül az olasz klubhoz, ahol 3,5 millió euróval gazdagodik majd évente.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 7., vasárnap 11:59
De új lesz az edző, a szisztéma(?), remélhetőleg a játék felfogás is. Beletelik még egy jó időbe, mire Ancelotti kitapasztalja, hogy kitől mit várhat, és a játékosoknak is, hogy mikor mit merre meddig kell tenniük. Több játékosnak elég alacsonyan van az önbizalma, mások most tértek/térnek vissza a sérülésből, mások szartak bele, és fel kell őket rázni.Mike írta:nem olyan csomó azGerr90 írta:Új edző, egy csomó új játékos -remélhetőleg a kezdőbe-, ez mindig rizikós kicsit.
Carvajal, Isco. Ennyi. Talán még Illarramendi is, de sztem idén még csak Xabi cseréje lesz. De még ha kezdő is lesz, 3 ember nem sok.
Könnyen lehet, hogyha most Mourinho lenne az edző, akkor róla nyilatkozná ezt.schranzer írta:O dolgozott Joséval is, mégis Carlot emeli ki a sok edzo kozul. Azis lehet hogy most probal nyalizni, hogy ide igazolhasson
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 7., vasárnap 11:52
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 7., vasárnap 11:46
Ebben igazad van, én viszont remélem, hogy nem állunk meg itt. És egy teljesen új középpályával futunk neki a szezonnak.Mike írta:nem olyan csomó azGerr90 írta:Új edző, egy csomó új játékos -remélhetőleg a kezdőbe-, ez mindig rizikós kicsit.
Carvajal, Isco. Ennyi. Talán még Illarramendi is, de sztem idén még csak Xabi cseréje lesz. De még ha kezdő is lesz, 3 ember nem sok.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 7., vasárnap 11:41
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem